C Cute Without The E New member 25/11/08 #20 למה, אני דווקא חושבת שבעונה הראשונה הוא היה פי 10 יותר מציק... אגואיזם במיטבו ובעונה השניה, אחרי שהוא נפגע, הוא היה יותר אנושי כלפי כולם. לסיד ולמישל במיוחד כמובן.
למה, אני דווקא חושבת שבעונה הראשונה הוא היה פי 10 יותר מציק... אגואיזם במיטבו ובעונה השניה, אחרי שהוא נפגע, הוא היה יותר אנושי כלפי כולם. לסיד ולמישל במיוחד כמובן.
E esti93 New member 25/11/08 #21 נכון אבל אני אהבתי אותו אפילו בעונה הראשונה, איך אפשר שלא לאהוב אותו עכשיו?
E esti93 New member 26/11/08 #25 בסדר אז הוא שיחק את המניאק, בפנים הוא רגיש, ואני אהבתי אותו אז ועכשיו שהוא כזה מתוק אז בכלל, מתה עליו פשוט!
בסדר אז הוא שיחק את המניאק, בפנים הוא רגיש, ואני אהבתי אותו אז ועכשיו שהוא כזה מתוק אז בכלל, מתה עליו פשוט!
G GD ROCKS New member 26/11/08 #23 בדיוק להפך בעונה הראשונה הוא היה פשוט מגעיל, ובעונה השנייה הוא היה הכי חמוד בעולם. אני מתה על הדמות שלו
בדיוק להפך בעונה הראשונה הוא היה פשוט מגעיל, ובעונה השנייה הוא היה הכי חמוד בעולם. אני מתה על הדמות שלו
E esti93 New member 26/11/08 #26 סוף סוף מישהי שמסכימה איתי, טוני הוא פשוטט אחחח זה מה שיש לי לומר עליו
S Shexy Peanut New member 26/11/08 #31 בפרק של אפי אהבתי אותו ../images/Emo45.gif מאוד אפילו. אח מגונן כזה. זה תמיד טוב. בכלל כל הקטעים שלו עם אפי והמשפחה פשוט גאוניים.. אני פשוט פחות אוהבת את הדמות שלו. כריס יותר מגניב
בפרק של אפי אהבתי אותו ../images/Emo45.gif מאוד אפילו. אח מגונן כזה. זה תמיד טוב. בכלל כל הקטעים שלו עם אפי והמשפחה פשוט גאוניים.. אני פשוט פחות אוהבת את הדמות שלו. כריס יותר מגניב