העונה השלישית

Bulli4

New member
העונה השלישית

בעונה השלישית הם יהיו בכיתה י"ב נכון? והאם תיהיה עונה רביעית?

R i s a

New member
אז ככה:

עונה ראשונה - כיתה י' (לפי טקס הכניסה של ניופורט והגיל) עונה שנייה - כיתה יא' (לפי החופש) עונה שלישית - כיתה יב' (לפי השיחות) בתור התחלה, אני די בספק שתהיה עונה רביעית. ואם תהיה כנראה זה יהיה על הקולג' או משהו כזה. כי לאמריקאים יש קולג'

לגבי עונה רביעית

אי אפשר לדעת כרגע אם תהיה או לא. זה תלוי בהרבה דברים ובעיקר ברייטינג ובפופולריות של הסדרה לקראת סוף העונה השלישית. אני דווקא מאוד אופטימית לגבי זה שתהיה עונה רביעית.

Tinty

New member
לצערי, אני מאוד לא אופטימי ../images/Emo10.gif

המצב של FOX כרגע בקרשים, לעומת הרשתות האחרות (אפילו NBC משיגה ממוצע רייטינג גבוה יותר), וגם המספרים של The OC כרגע מאוד, מאוד מאוד נמוכים יחסית למשבצת שלה בעונה הראשונה, ביום רביעי (היום הכי חלש בלוח שלה השנה, יחד עם שישי). הכשלון היחסי של The OC השנה היה די צפוי - כאשר סדרה משודרת בין "ג'ואי", "כולם שונאים את כריס", "סמולוויל", "זהות בדויה" ו"השרדות", שמיועדות בעיקר לקהל צעיר, קשה למצוא מקום מכובד לסדרת צעירים נוספת, שתוכל לכבוש את קהל היעד הנחשק (בשנה שעברה המהלך של FOX מאוד השתלם, כשThe OC עברה למשבצת שהיתה ידועה כזירת התחרות בין CBS וNBC - ולאחר לכתה של "חברים" הלוהטת, האחרונה נשארה עם סדרה בינונית מדי. FOX חזתה את הכשלון של "ג'ואי" מראש, והעבירה את The OC לחמישי ב8:00PM, על מנת לשפר את כמות הצעירים שצופים ברשת במשבצת השידור. המהלך השתלם, מאחר שלמרות הירידה בכמות הצופים הכללית, כמות הצופים הצעירים ממש המריאה בחמישי. השנה FOX היתה צריכה לתאר לעצמה את ההתנפלות על המשבצת הכי תחרותית היום בטלויזיה האמריקאית - כאשר 6 רשתות מקרינות את הלהיטים הגדולים שלהן בו זמנית). בעקבות הנפילה השנה, בFOX בטח יבטלו תוכניות רבות שמביאות מספרים נמוכים יחסית ללהיטים שלה, כדי לנסות להעלות סדרות שיגרפו מספר צופים גבוה יותר. חוצמזה, ידוע שכמעט כל דרמות הנעורים מתחילות בגיל 16 (כיתה י'), ולרוב מסתיימות בעונה השלישית, לאחר סיום התיכון ולקראת המעבר לקולג'. גם אם הסדרה תמשיך לעונה הרביעית, אני מפחד שהקולג' יפגע בקסם שיש בסדרה, מבחינת המשפחתיות של הCohens והCoopers. ולמרות הכל, אני ממש מקווה שחששותי יתבדו

R i s a

New member
כן.

חלק מהיופי של הסידרה כמו שהיה פה דיון לפני כמה ימים הוא גם המבוגרים שבה. קצת קשה לי לדמיין את הסידרה הזו כסידרת קולג' - זה ממש יהרוס אותה. חוץ מזה לפני כמה ימים ברדיו בארה"ב היה סקופ בו מישה רצתה לקבל העלאה במשכורת על האו סי כי מישהו רמז לה שהיא הכוכבת הראשית. כנראה אלו שמועות אבל אם זה נכון זו ממש באסה.

dht160

New member
בהחלט המצב לא טוב

אני מהמר אבל שברגע האחרון תיפול החלטה על קיומה של עונה רביעית אבל זאת תהיהוענת ההכרעה של הסדרה. היא חייבת לחזור ל7% ומהר! רז

dht160

New member
אהה

זה בערך 6.5 מליון צופים. 6.5 מליון זה כמעט כל הארץ שלנו אבל מקום בערך 70 שם. רז

Hen m

New member
מודדים שם לפי טלויזיות?

זה לא כמו אצלנו, עם המכשירים של הפיפל משו..אולי רק במקום ל300 משפחות יש שם ל300,000משפחות..

Aviad1987

New member
כמה דברים:

שינוי המסגרת לקולג' לא אמור לפגוע בדינמיקה בין המשפחות. כרגע הם בתיכון, שנה הבאה הם יהיו בקולג', אותו דבר מבחינת הצופה. עובדי הארט יצטרכו לתכנן סט של קולג', לא יותר מזה
ובעניין המספרים החלשים - פוקס בכללי היא רשת חלשה לכן באופן יחסי האו סי מצליחה לא רע והיא ביססה לעצמה קהל מעריצים צמוד שממשיך לצפות ואני לא חושב שפוקס תותר על כמות הצופים הזאת כל כך מהר כי זאת כמות נכבדת. בכל מקרה צריך לחכות להמשך העונה.. הרבה יכול להשתנות.

Tinty

New member
הקולג' גורם לריחוק מהבית,

ולכן סביר להניח שכאשר הסטודנטים לומדים, הם לא יגיעו לבית. כשהחבר'ה לא בבית, ההורים והצעירים יפגשו פחות. כשההורים והצעירים יפגשו פחות, הסצנות המשפחתיות ילכו ויעלמו - וכבר ראינו מה קורה בעונה השניה כשהמשפחה לא מתאחדת (הפרקים החלשים בעונה השניה היו כמעט נטולי סצינות כאלו, והכימיה הנהדרת בין בני משפחת כהן, שבלטה בעיקר בעונה הראשונה, התמוססה לה עם הזמן). בנוגע לגרזן הביטולים של FOX: כל סדרה אוספת לעצמה קהל מעריצים עם הזמן, כשגם הסדרות הנכשלות יחסית של הרשת משיגות מיליוני צופים בודדים. אם קהל המעריצים יהווה מקור הכנסה גדול מספיק מבחינת מנהלי התוכן של הרשת, היא תשרוד. לדעתי עדיין מוקדם לדון בעונה הרביעית, משום שמנהלי התוכן של FOX רחוקים מהחלטה בנושא (לדעתי), והרייטינג של הסדרה אולי ישתפר בהמשך העונה.

invisiblegirl

New member
נכון אבל

הכל שאלה של כתיבה. נגיד בבנות גילמור רורי לומדת בקולג' אבל בכל פרק רואים אותה חוזרת הביתה ככה שרואים סצינות שלה עם אמא שלה שזה עיקר הסדרה. גם באו.סי בטח יחשבו על דרך להמשיך את הסצינות המשפחתיות, אני חושבת שהם יודעים שבלי זה הסדרה לא במיטבה. ונראה לי די מוקדם להספיד את הסדרה. בינתיים תחילת העונה השלישית נראית לי הרבה יותר טובה מתחילת העונה השנייה, צריך להמשיך ולראות.

Aviad1987

New member
לאו דווקא

תלוי איפה הקולג' נמצא. אם הוא קל"ב אז הם יהיו בבית. אם לא אז הם יגורו במעונות ונראה אותם פחות. בברלי למשל הרוב גרו בבית...

Tinty

New member
../images/Emo58.gif302

וואו, איך לעזאזל עכשיו מריאן יגיעו לקולג'? הסוף השאיר אותי המום :-|

גם בעונה השנייה אמרו שהיא לא תחזור

לעונה שלישית, וכל העיתונים והכותבים מיהרו להספיד אותה. יש הרבה דברים ויש הרבה שיקולים שלא ידועים לנו, כמו האם שיבוץ של תוכנית אחרת באותו יום ובאותו משבצת יתן תוצאות יותר טובות ? או שהאוסי היא זאת שיכולה להוציא את מקסימום ה-"מיץ" מהמשבצת הזו ? האם פוקס יכולה להרשות לעצמה לאבד את האוסי ש-OTH של הרשת המתחרה עדיין בשטח ? אני מסתובבת המון ברשת בפורמים ובלוחות שמוקדשים לסדרה, ובחיים לא ראיתי כל כך הרבה אנשים עם כל כך הרבה תשוקה לסדרה, קשה לי להאמין שפוקס (עם כל גרזן הביטולים האכזרי שלהם) יתעלמו מזה. הרשו לי להיות אופטימית, לא רק בגלל מה שהזכרתי אלא בגלל ששמעתי אל ג'וש שוורץ וגם את פיטר גלאגר זורקים לאויר כמה פנינים לגבי העונה הרביעית.

Aviad1987

New member
תני לי לזרוק אותך למציאות המרה

(נשמע כמו פרסומת לחגורת בטיחות, לא?) ג'וש ופיטר יכולים לתכנן את העונה הרביעית עד מחר, בתיאוריה. בפועל פוקס הם אלה שמחליטים מה יהיה על המשך הסדרה. גם לגל פרידמן היו תקוות גדולות על המשך לרמת אביב ג' רק שטלעד לא רצו וההמשך נותר בדימיון שלו וכנראה ששם הוא ישאר לעולמי עד.

LOL לגמרי טילטלת את עולמי עכשיו ../images/Emo3.gif

אני מאמינה שג'וש לא היה זורק הערה כמו "בשנה הרביעית האוסי תהיה שונה לגמרי ממה שהכרתם עד עכשיו" אם לא היה תיכנון מסויים לעונה שכזו. אני אופטימית...אולי זו רק אני,אבל פשוט נטצרך לחכות ולראות.

Tinty

New member
../images/Emo26.gif

הערות: 1. בדומה לתשובה שכתב שאביעד לפני, FOX יכולה להחליט להפסיק בכל שבוע שתרצה את הזרמת הכספים להפקה של הסדרה בWarner. כבר קרו מקרים בהן שידורי סדרות שרצו בעונות מתקדמות הופסקו, גם אם מדובר בקטיעת העונה במיד-סיזן (ראו מקרה Boston Legal <-> Grey's Anatomy בABC, בעונה שעברה). 2. The OC לא משודרת במקביל לOTH של הWB (גם לא באותו ערב שידורים), ולכן אינה נחשבת למתחרה שלה. למעשה, קיימים צופים רבים בארה"ב שצופים בשתי הסדרות, משום שהן פונות לאותו קהל היעד, ואינן מתחרות אחת בשניה. 3. השיקולים של FOX מסחריים (כמעט) לגמרי. כל ההחלטות שיקבלו (ואינן קשורות למאבקים פנימיים בחברה, או קרבות בין גוף השידור לחברת ההפקה, בדומה למקרה 'רשת' <-> 'אולפני הרצליה' בארץ) מתבססות על הנסיון להוציא נתוני צפיה גבוהים יותר באופן כללי, ובמיוחד בקרב קהלי היעד האטרקטיביים למפרסמים. ככל שנתוני הצפיה במשבצת כלשהי גבוהים יותר, המפרסמים ימצאו לנכון לפרסם ברשת זו, ובכך יוזרמו אליה יותר מזומנים... במידה שסדרה כלשהי תשיג רייטינג נמוך, שיגרור הכנסות לא מספקות לטעם מנהלי התוכן של FOX, גרזן הביטולים יגיע.

למעלה