העונה השלישית

../images/Emo26.gif

1. אני לא אומרת שזה לא יכול לקרות, אני פשוט מטילה ספק בעובדה שזה יקרה. 2. נכון שתי הסדרות לא משודרות במקביל, אך הן פונות לאותו קהל והרבה פעמיים משווים בינהן, פוקס לא יכולה להרשות לעצמה לוותר על קהל בני הנוער שנחשב אטרקטיבי במיוחד עבור המפרסמים ולכן אלא אם כןהיא תצא עם דרמת נעורים חדשה לדעתי היא לא תרוץ לבטל את האוסי כל כך מהר. 3. נכון שהשיקולים של פוקס מקצועיים, אף פעם לא אמרתי שהם לא...ואני מאמינה שבין השיקולים שלהם עולה למשל השאלה- אם נבטל את האוסי ונכניס במשבצת של יום חמישי ב2000 בערב תוכנית אחרת, האם היא תתן לנו יותר רייטינג ממה שהאוסי מצליחה לתת ?? בפוקס יודעים שהמשבצת של יום חמישי היא מאוד קשה, ורייטינג של 6%-7% במשבצת זו נחשב מכובד מאוד

שלטון

New member
אבל שמע

אני בכלל לא חושב שהתיכון משחק תפקיד חשוב בסדרה הזאת. וחוץ מזה כבר המון זמן לא הייתה סדרה כמו OC ואני משוכנע שפוקס יודעים שזה אחד מהקלפים החזקים שלהם. אני באמת לא מבין מה הבעיה אצל פוקס, יש להם ת'סדרות האהובות עלי(סימפסונס, משפחה בהפרעה, שנות השבעים, עוד כל מיני דברים שאני שוכח) יחי פוקס!

Aviad1987

New member
קטע קצת הזוי בנוגע לזה...

בסוף העונה השניה (פרק 23) הם כל הזמן מדברים על ה'פרום' שלהם וכמה שסאמר רצתה להיות בו והם בחרו בהם בתור מלך ומלכת הנשף (בהם - תלמידים י"א כביכול) אזל דעתי בשלב הזה עוד היה די ברור שהם יהיו בי"ב בעונה השניה אבל בסופו של דבר החליטו לשנות את זה באלגנטיות. או זה או שפספסתי פה משהו.

אני חושבת שאתה טועה

לא יכול להיות שבפרק 23 הם עדיין הלכו עם הכיוון של "החברה בכתה יב'".כי בשלב הזה הם כבר ידעו על זה שהם חוזרים לעונה שלישית, ובטח היו כמה תיכנונים בנושא (אולי לא תסריטים וכאלה, אבל בטוח שהיו דיונים לגבי הכיוון הכללי שאליו העלילה תתקדם בעונה הבאה) ולדעתי הם ידעו על כך שבעונה השלישית הם רוצים להשאיר אותם בתיכון.
באה"ב אין נשף רק בסיום כיתה י"ב, יש נשף גם אחרי כתה י' ויא'.

Aviad1987

New member
סביר להניח, כמו שאמרתי...

לי (ולמי שצפתה איתי) גרמו להבין כי זה הנשף האחרון שלהם. נו מילא

R i s a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בארה"ב יש נשפים בכל סיום של כיתה. עוד משהו - בעונה הראשונה הם הלכו למן הצגה כזו בפני התיכון שבה הם "מכירים" את כל הכיתה. ככה שזה ברור שזו כיתה י'|סדגש. כי אין מצב שזו כיתה ט' (כמו ברוב התיכונים בארה"ב - או שזו רק אני?) כי עברו שלוש שנים וסאמר אומרת שזו השנה האחרונה ושהם צריכים לגרום לה להיות הכי טוב.

R i s a

New member
זה ספוילר...../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

"סאמר אומרת (בעונה השלישית פרק 2) שזו השנה האחרונה ושהם צריכים לגרום לה להיות הכי טוב.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif משהו מוזר...

לפי ההיגיון, אם בעונה השלישית הם עדיין בבצפר, אז זה אמור להיות ככה: עונה 1 - כיתה י' עונה 2 - כיתה י"א עונה 3 - כיתה י"ב אין שום מצב שהם היו בכיתה ט' בעונה הראשונה בגלל שהם למדו בתיכון! אבל משהו בדברים הנ"ל לא מסתדר - בעונה הראשונה סת' מדבר הרבה על איך שהיה לו חרא ללמוד בבצפר בלי ראיין, וגם ד"ר קים הקרציה הזאת כבר מכירה אותו (Seth, always a pleasure to see you), מה שמוכיח שהוא למד שם לפחות שנה אחת לפני תחילת הסדרה. וכמו שאמרתי מקודם, זה בצפר תיכון (Harbour High) ואין מצב שיש שם כיתות ט'. אז מה לעזאזל סת' עושה שם 4 שנים
י"ג
משהו כאן פישי פישי
ההסבר ההגיוני היחיד הוא שבעונה השלישית הם לא בתיכון אבל אמרו משהו כאן שזה לא נכון ושהם בי"ב בעונה השלישית... אז אם אם מישהו ראה חלק מהעונה השלישית שיגיב כאן וירשום אם הם עדיין בתיכון (אל תכניסו ספוילרים מיותרים, פשוט כן או לא)

R i s a

New member
ממממ...

תן לי להאיר את עינך. בהרבה תיכונים בארה"ב התיכון מתחיל בכיתה ט'. והחטיבה מסתיימת בכיתה ח'.

aviGODFATHER

New member
אז בעצם בחטיבה לומדים שנתיים../images/Emo35.gif

או שחלק מהיסודי מתקזז לטובת החטיבה

The Editor

New member
לא... פשוט ביסודי לומדים עד ח'

ואז עוברים לתיכון לעוד 4 שנים

WonderSinai

New member
אממ...

יכול להיות שהם לומדים שם מכיתה ט'... אל תשכחו שזה בציפר פרטי...לא ציבורי... בארה"ב יש 2 מסגרות לימודים והחוקיות שונה מאוד בין ה2... ככה שזה אפשרי...מה עוד שזה ידוע שיש הרבה פאקים/פאשלות בסדרה... כמו הגילאים אולי ככה גם הכיתות..

שלטון

New member
וואו אנשים הגזמתם

אוקיי מה שבטוח בעונה השלישית הם בי"ב? כי הם אמרו את זה המון פעמים ואין דרך אחרת להבין את הטקסט שלהם, אז בוא לא ננסה לפברק תיאוריות. דבר שני קוראים לו the harbor school זאת אומרת שאין בעיה עם ההנחה ההגיונית והצודקת, שבעונה הראשונה הם היו בכיתה י'. תודה רבה ולילה טוב

gilad241

New member
הם עדיין בתיכון בעונה ה3 ויש הסבר..

אני גרתי ולמדתי בארה"ב לכן אני יודעת ששם תיכון מתחילים בכיתה ט בגלל זה המנהלת כבר הכירה את סת כי הוא למד שם כבר שנה לפני. מובן אנשים?

נשי נש

New member
אני היחידה פה שחושבת

שקולג' יכול להיות ממש מעניין וסבבה? בבורלי זה עבד לא? אולי גם את הסדרה הזאת ימשיכו לנצח כשכל השחקנים יעזבו ובסוף יתמקדו בזה עם הפיצות

שלטון

New member
למי אכפת איפה הם לומדים

תיכון לא כזה מרכזי כל עוד כל החבובים ילמדו באותו קולג' אני בטוח שלא תהיה שום בעיה.

קולג'

למה שלא פשוט יעשו שהקולג' באו.סי ככה הם לא יצטרכו לנסוע מהבית וזה ימשיך כרגיל.

למעלה