העטיפה של האלבום!!!!!!!!!!

nini18

New member
וואו הוא נראה כמו בחורה ../images/Emo2.gif

אבל עטיפה יפה, מושקעת.

nini18

New member
האמת שכן קצת מאכזב. אבל זה אדם נו נוותר

לו חחח זה מה שהוא אוהב, זה מי שהוא. אבל בתנאי שבפנים התמונות יהיו שוות יותר.

heart1soul

New member
כן זה גם מה שאני חושבת.הוא כל כך יפה כמו שהוא

למה לטשטש אותו ככה אבל מו שאמרת נוותר לו חחחח

R o c k s e n

New member
כן והם גם עיצבו לו את הגבות שזה בכלל לא מובן

ולמה השיער כחול \ סגול? בכל מקרה הוא עדיין יפה ונראה לי שהיו מספיק פידבקים שליליים.

מירבי ת

New member
טרקול לא ראיתי ששמת. לדעתי? 50-50

מצד אחד - לא תמונת חייו - אני יכולה להביא בהינף מקש מאה תמונות שהוא נראה בהן הכי אלוהי שיש , ממש הבן של אפולו שהיו מפילות גברים , נשים ומה שביניהן. מצד שני - אדם אמר כמה פעמים שהוא אוהב את המראה האנדרוגיני הזה , כמו של סולן טוקיו-הוטל , שלא ברור אם זה גבר או אישה והמראה החידתי הזה , ואם זה מה שהוא אוהב זה כנראה מה שישלוט לו באלבום. מצד שלישי - זה יבלוט על המדפים , מזכיר את שנות ה-70 שאדם אוהב , נורא נורא הוא. אישית - הייתי מעדיפה תמונה נאטורל יפהיפיה כזו , כמו שהוא ביום יום , אבל אין דבר. עוד יבואו. כל תמונה של ה-gma למשל.......או זו
שמי שרואה לא מאמין מה יכול לצאת מהגרון של הבנאדם....

lama ken

New member
אויש (nini לא לקרוא.... אזהרת תגובה שלילית)

יודעת שאת לא אוהבת תגובות שליליות, ואני לא רוצה לבאס אותך
תמונה על הפנים בעיני. בקטן זה עוד נראה לא רע. כשפותחים את התמונה בגדול זה נוראי בעיני. גם כמו שרמזת יותר מידי פוטושופ, וגם "אומן" פוטושופ גרוע במיוחד! מה זה הדבר הזה? ביצד ימין (שלנו) אין לו צוואר והכתף נראית ארוכה באופן לא טבעי. לעומת זאת בצד שמאל פתאום יש צוואר, אבל הכתף "נעלמת" באופן מסתורי... משמאל ליד שלו אמור להיות ההמשך שלה, ובמקום זה יש שם חלל ריק (עם כוכבים לפחות). אנחנו יודעים שהוא glitery alien אבל לא צריך להגזים... חחחח ולא נדבר כבר על זה שריטשו לו את הפרצוף למוות, מחקו לו את כל הנמשים.... נו מילא
החדשות הטובות הן שזה ממש ממממממממממממממש לא משנה כלום. אנשים לא קונים דיסקים לפי העטיפה. כל מה שחשוב זה המוזיקה ואני מאמינה שהיא תהיה מעולה!! יאללה שיצא כבר.

t r e c o o l

New member
חח אבל האמת זה לא הפתיע

אדם לא היה הולך על בטוח כמו.... ועושה עטיפה רגילה, הוא רצה איכשהו ללכת על הפן היצירתי לגרום לנו לחשוב ו..[כל מיני שטויות על אמנות ורגש] אבל רק שאני לא אגלה שדריק אחראי לזה

ר ו ח ל י

New member
זה עשוי מדי

אבל הוא בכל זאת נראה מעולה והמבט הזה, גאש.. וזה נכון שהעטיפה לא לגמרי קריטית.

למעלה