העטיפה של האלבום!!!!!!!!!!

nini18

New member
חחחחח זה בסדר ../images/Emo24.gif גם אני לא הכי

אוהבת את זה אבל לא נורא.

magenta73

New member
וואוו.

וזה וואוו not in a good way הריטוש מוגזם, הגרפיקה ממוצעת, במקרה הטוב, והרעיון לשים מאחוריו שביל כוכבים מאוס ביותר עוד לפני שבכלל עשו אותו... אם המוסיקה תהיה כמו מה שהעטיפה משדרת (קיטש היסטרי) אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד לא אוהב את זה. ומה זה הפאקינג כוכבים העלובים האלו של המברשת של הפוטושופ על השם שלו? אוי. זה מזכיר לי את העיצובים הגרפיים הכי קיטשיים שהייתי צריכה לעשות בחיים שלי לאיזה מעצב שמלות כלה עם קצפת/מרמלדה/מכוחים מבת-ים. אוי.

mayarel

New member
לדעתי הבעיה היא בביצוע. לא הקונספט

והלוואי והיו שם עוד נצנצים.

mayarel

New member
../images/Emo10.gif יכל להיות

משהו עתידני, אנדרוגני, מתריס. זוקף ראש. חורץ לשון.. יכל להיות. |בכי מרורים|

magenta73

New member
כן, בהחלט יכל להיות,

אין הרבה אנשים שכיף לצלם ולעשות להם גרפיקה כמו לאדם, וזה מה שיצא להם. שיתביישו. לדוגמא - הצילומים של הרולינג-סטון היו פי אלף יותר טובים, דרמטיים וקונספטואלים מהדבר הזה.

mayarel

New member
כן גם אני ישר חשבתי על זה..

על איך זה שהוא הצטלם הרבה יותר טוב למגזין
באמת לא יאומן שזה מה שיצא להם. בוי ג'ורג' מודרני עם כיתוב של פרינס ורקע של WINDOWS.
הדבר היחידי שמנחם אותי זה שיותר הומו מזה הוא פשוט לא יכל להראות , וזה כנראה מזיז לאנשים.

magenta73

New member
חחחח

דווקא הוא בעצמו כמה פעמים נראה הרבה יותר הומו מזה, וזה דווקא היה כיף. לא יודעת, הגרפיקה פה באמת על הפנים. אבל את יודעת מה זה אומר - זה אומר שלא חייבים לקנות את האלבום בחנויות, אלא ישר מהאי-טונס... ההפסד של העטיפה לא יהיה כזה גדול.

mayarel

New member
באמת?

כי גם אם אני משווה לתמונה שלו עם הלשון בתוך בראד.. עדיין פה הוא נראה יותר הומו... ואני רוצה את האלבוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ובפנים עוד צריכות להיות עוד תמונות נוראיות עם החליפת חלל המנצנצת ההיא... נכון שזה מעודד???

מירבי ת

New member
פתרתי את בעיית הכתף הלא סימטרית...

זה ה-ר-ג אותי מאתמול אחרי שנכתב בפורום שבצד אחד יש לו כתף ארוכה כזו ובשני... בקיצור - קראתי באחד הבלוגים שזה כביכול חד-קרן או משהו דומה. החיות המדהימות האלו עם הגוף של סוס וראש אדם שתמיד רואים בפיות , ואז הכתף די מסתדרת לי. אחרי 24 שעות אני יכולה לומר שמתרגלים. והוא יוצר בלאגן - זה תמיד טוב. ואנדרוגיני - זה המראה של המילניום השלישי!!!! לא יהיו נשים/גברים!

mayarel

New member
לדעתי סתם מחקו את זה בפוטושופ

כדי שיהיה יותר מקום לרקע הכוכבים. האיזכור של חד-קרן, זה לרוב רמיזה להומוסקסואליות. פה לא נראה שזו הכוונה כי אין שום דבר שדומה לחד קרן, או שמזכיר חד קרן מתמונה ידועה או משהו בסגנון.. אז לדעתי זה יותר ההרגשה של מי שראה ולא הכוונה.

מירבי ת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בודאי שיש..פשוט לא רואים את הקרן...

אויש נו , גררת אותי..... מה שכן , מאיה , למה שתהיה רמיזה להומוסקסואליות? בהקשר של אדם למברט? ללללאאאאאאאאא.

למעלה