העטיפה של DETAILS

nini18

New member
וואו מדהיםםם ../images/Emo47.gif וואו היום כמה מתנות אני

מקבלת חח גם מהחברים גם מהמשפחה וגם מאדם...
איזה כיף

מירבי ת

New member
../images/Emo17.gifואני חייבת להוסיף:

מישהו אמר סטרייט ולא קיבל?! לדעתי , שוב , הוא פשוט עושה בשכל. מראה שהוא יכול ה-כ-ל. נתן נשיקה עם החבר , ועכשיו פוזות עם דוגמנית . superman ואנחנו מרויחות.

t r e c o o l

New member
לאאאאאאא הבטיחו בלי חולצה!!!

אבל אומג! הוא נראה טובבבבבב ממשממשממשממש

nini18

New member
חחחחחמי הבטיח?? והאיקונים בתמונות שלך מצחיקים

חחחח

t r e c o o l

New member
מישו שראה..וomfr תקראי את זה!!!!

And the pics inside are indeed ~racy. They are in b&w. The chick is naked (he is not - one has him in that black tee/pants, the other two have him in a suit and tie. First one - full page. Their tongues are introducing each other basically lol. His hand is on her boob. Both have their eyes shut. Steamy stuff. The caption across from it is an Adam quote saying "Yeah I am gay. But I like kissing women sometimes. Women are pretty." (I haven't read the article yet) Next pic is across two pages & is of them laying down (like from the ET segment except she's naked). His head is resting against the top of her thigh, one hand on her ass and the other on her chest. Her arm/hand is across his upper leg. His eyes are closed and she's looking into the camera. The last pic - Her panties appear to be shoved down, she's topless. He's got his arms around her. Her thumb is in his mouth on his tongue, which is right against her boob. His eyes are shut and she's looking at the camera. It is pretty hot. People are gonna flip their crap, I have no doubt LOL. Some might hate it because it's with a chick, but holy crap he is hot as hell.
יד שמאל שוב כואבת..

nini18

New member
חחחח את הורגת אותי עם היד שמאל חחח

אולי בתוך המגזין יהיו תמונות כאילו.

t r e c o o l

New member
איך את כ"כ רגועה אחרי זה?

ניני קשה לי להתמודד עם זה!
חח אני לא יוכל להחזיק מעמד עד סוף החודש!! אני מחכה לתמונות האלו יותר מאשר לסינגל.
אבל בכל זאת יש לי רגשות מעורבים, על זה שזה עם בחורה..ושאדם כ"כ "סלטי"..ושהוא הוא הולך בדרכה של מדונה וזה..לפחות עם הוא היה בלי בגדים, זה סתם טיזי ככה.. אם אדם מחפש לשגע אנשים אז הוא באמת מצליח!

nini18

New member
תפסיקי יהיה בסדר ...האמת שאני כבר מתה מעייפות

היה לי יום ארוך חחח עם כל המסיבות האילו ורק לא מזמן האורחים האחרונים הלכו חחח אז כבר אין לי כוח להתרגש מכלום... ויהיה בסדר הוא לא הולך בדרך של מדונה ולשגע אנשים יוצא לו בטבעיות גם בלי להתאמץ חחחח מחר יום חדש והכל יתחיל מההתחלה. אני מתה ד"א על התמונות עם הבחורה ואני מתה על אדם סלטי..... יהיה בסדר העיקר שהשיר מדהים ומקווה שגם האלבום יהיה.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מתי העיתון הזה יוצא ? אני לא חושבת שאני אחזיק מעמד הרבה זמן

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהההההההה

איזה סקסי אלוהים

מירבי ת

New member
היתון הזה שלוחה של פלייבוי או משהו?

איך יתנו לזה לצאת ככה?בדוכנים? הוא אשכרה צריך להיות מדורג "R" מה שכן - לנו חובבות הפיקים זה כבר עניין שבשיגרה.....

מירבי ת

New member
מאוד אישי וחלק מאוד עצוב , בכתבה הזאת

יש שם דברים שידענו אבל הוא לא כ"כ דיבר עליהם ב-RS כאן כנראה כן: ההתנהגות המתמכרת שלו , יותר מדי קוקאין , גראס , אלכוהול , סקס. הביטחון עצמי והדימוי העצמי הנמוך מהאקנה ובמשקל צ'יקס והפרידה ממנו אני אישית קוראת ואומרת לעצמי - מצד אחד - עצוב נורא. מצד שני - אם הכל היה טוב הוא לא היה הוא.... ויש גם שמחה - שכר בית בגבעות הוליווד!!! 3 חדרים , קונה יגואר , אוהב את הגברים שלו קטנים וצעירים.... אני מחכה בקוצר רוח - לדעתי הכנות הזאת עם השנים תעבור לו , וצריך להנות ממנה עכשיו.

t r e c o o l

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo120.gifמירב, את יודעת מתי

ידליפו את התמונות? מתי בדיוק זה בקרוב?

מירבי ת

New member
היא אמרה שהיא תנסה לסרוק בקרוב.....

לדעתי לא ידליפו אותן , אבל בואי נתפלל. התכוונת אלי בכלל?! חחח אנחנו 2 מירב.. בכל מקרה - הבחורה מהבלוג אומרת שהיא תנסה לסרוק את הכתבה.

nini18

New member
OMG הוא מדבר על הפרידה מציקססס ????

אני חייבת את העיתון הזההההה.

למעלה