העטיפה של DETAILS

nini18

New member
אוףף שונאת את זה שהיו לו חיים קשים ../images/Emo10.gif

BB שלי מעכשיו אני מקווה רק שמחה ואהבה ושלעולם לא ירגיש בודד. ממש יש לי עכשיו שברון לב

t r e c o o l

New member
כ"כ חם לי היום../images/Emo178.gif

אבל הסוף עצוב, גם הדיכאון וההרס..והעובדה שהוא לא מוכן לדבר על דריק!

nini18

New member
../images/Emo45.gif כתבה דייי מדכאת חחח אוףף אני לפחות

מקווה שעכשיו הוא מאושר. לא רוצה הרס עצמי (כמו ברטני) רוצה אותו תמיד מצליח ומאושר.

mayarel

New member
אין פה משהו חדש... ידענו את כל זה..

לא יודעת איך הוא הרים את עצמו מהמקום הלא טוב שבו הוא היה, אבל הוא עשה את זה. אני חושבת שעם כל כאב הלב, זה בנה אותו טוב יותר מאשר אנשים שמצליחים ישר בגיל צעיר ולא יודעים מה לעשות עם עצמם. יש כמה דברים שקשה לי לא לדאוג לגביו, במיוחד האישיות ההתמכרותית שנראה שיש לו. זה ממש ממש מסוכן.. הוא לא סתם התנסה פה ושם , הוא ממש השתמש הרבה כנראה.. וקוקאין.. פאק... זה ממש רע. מקווה שזה שהוא מדבר על דברים באופן כל כך פתוח, אומר שזה מאחוריו. ושישאר מאחוריו. וכחוויה אישית מהראיון הזה... אני מתה על האופן שבו הוא כל כך מלא סתירות. זה סקסי באופן מטורף.

nini18

New member
אוי הוא היה בדכאון אחרי הפרידה מציקסס

כאילו זה דיי ברור, אבל אני רוצה לדעת למה הם נפרדו?? אני כל כך אוהבת את הבחור הזה.. חמודדד.. לא אהבתי את הקטע עם הסמים לא בגלל ההתנסות בגלל הדאגה שלי שעכשיו עם ההצלחה הוא יכול להגרר לזה שוב.

לגמרי, זה מסוכן הדבר הזה!

ואנשים שיעברו בחנויות יתעלפו רק מלהביט בזה... אני מתה כבר לקרוא את הכתבה. וזה ממש עצוב.. אבל טוב שיש סוף טוב אני שמחה שגלאםהום קיים!כ"כ שמחה בשבילו
וגם לראות את התמונות! D: אני לא אחיה אחרי זה...

nini18

New member
OMGGGGGG איזו תמונה מדהימהההההה ../images/Emo99.gif

וואו איזה יום היום ובכלל השבוע האחרון כמה אדם איזה כיףףףףףףף

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG כ"כ סקסי!!!!!!!!!!!!!! אני מתה דאמממ
אומגאד והוא נוגע בה עירומה
אוקיי היא הבחורה הכי ברת מזל בעולם הזה!!! זה הרס לי את הבריאות הוא כ"כ חתיך וסקסי!!!!

t r e c o o l

New member
oooooommmmmmmmfffffffffffffgggggggggg

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
עחדגליערוקטעמגלחיהורעםלדחכםןשיטקואטיח'קלכםןשואוםד אבל אוףף לפחות היה מוריד את החולצה.. אייזה בחורה קטנה..וסליחה, רואים שהוא הומו..

nini18

New member
מדהימותתתת../images/Emo47.gif ןסורי לא ראיתי שגם שמת ../images/Emo23.gif

למעלה