העטיפה של Wonderland

DesertRose7

New member
העטיפה של Wonderland

תגובות?? גם אתן חושבות שדאגי רק שיחק קצת עם הפוטושופ וזה מה שיצא? אני אוהבת את זה יותר ויותר מפעם לפעם. זה מוזר.. וזה בעצם כל הרעיון - וונדרלנד

oriane0

New member
לדעתי,

העטיפה הזאת יותר יפה מהקודמת. יפה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif לא../images/Emo3.gif

ועדיף לך כבר לקנות בחו"ל ולא לחכות שמונים שנה עד שזה יגיע לכאן.

oriane0

New member
הלוואי,

אני קניתי אותו בהזמנה מחו"ל. אני חושבת שגם את השני אני אקנה מחו"ל, אם הוא לא יגיע (טפו טפו טפו)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ממש אהבתי../images/Emo23.gif

זה הרבה יותר יפה מהעטיפה של הדיסק הראשון. וזה גם מתאים לשם של הדיסק! וחוצמזה אני מרגישה שזה יותר מתאים לאנשים שהם עכשיו, כי הם הרי השתנו מאז האלבום הקודם. בקיצור,אהבתי

loner in love

New member
לא אהבתי ../images/Emo4.gif

כאילו מה הקטע? זה הסט של הסינגל... וקצת תוספות בפוטושופ לא אהבתי, אולי אני אתרגל

Hip Hop star

New member
דאגי?../images/Emo6.gif

כמו שאמרתי בהייד..יש לי הרגשה שזה דווקא היה דני..הרי יש לו ניסיון מהספייס הקודם שלו..
!!!!!!

Hip Hop star

New member
נו...מייספייס...

כנראה לא היית פה...ביום העצמאות מצאתי את הספייס ל דני,חשבתי בהתחלה זה בלוג... ולא האמנתי שזה שלו..אבל אחריי שממש ממש ביררתי,זה באמת היה שלו! ועד שהיה לי אומץ לשלוח לו הודעה,המניאקון מחק את הספייס
!!!!!! אבל כעיקרון אני מבינה אותו...הטרידו אותו מסכן,וגם הייתה איזו ילדה שהתחילה לרדת עליו,אין לי שמץ למה..נראה לי בגלל התמונות שלו שהוא עשה בפוטושופ...
.. אוי,זה היה כ"כ מצחיק!ופעם גם שמתי את התמונה הזאת=>..הצמבנג'ר..ואיזה ילד אחד חשב שזאת אני,ושאני ערביה..חשב הכובע זה כאפיה..

D4Ever

New member
תודה

לא, לא הייתי כאן בתקופה של יום העצמאות..יש לך עוד תמונות ובאלגנים?? ותודה על ההסבר.

Hip Hop star

New member
בבקשה!!!

כן יש לי,אבל אני רכושנית..זאתי התמונה היחידה שהעלתי עד כה.. ואיילין בבקשה תמחקי אותם... אל תקחי אישית,זה כי אני פשוט רכושנית...אבל תדברי איתי במסנג'ר...אני מעדיפה לשלוח לך שם.....

Hip Hop star

New member
אמ....

שיהיה הסכם בנינו... שמועות יודעי דבר מסרו לי שילדה העונה לשם קרין,וכינויה באינטרנט הינו:bustedit,שונאת את הילדה העונה לשם אלה,שכינויה ברשת הינו:Hip Hop star. נבקש מקרין יפה לא לשוחח עימה יותר... שלום!

bustedit

New member
אממ..

אפח'ד לא ממש דיבר אלייך.. ילדה מקסימה חייכנית נהדרת ויפת תואר העונה לשם קרין וכינויה ברשת הינו bustedit לא פנתה ישירות את הילדה העונה לשם אלה וכינויה ברשת hip hop star אלא שאלה בכלליות, אל האומה, מזה ספייס. מובן?

למעלה