העטיפה של Wonderland

Hip Hop star

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כן ממש!
.......... בכל מקרה היית פשוט אומרת לי שאת שונאת אותי,במקום להגיד את זה לאנשים אחרים...)... לא שאני מכירה אותך ויודעת מה עשיתי לך,אבל חפיף..רוצה לשנוא אותי,תשנאי..מה אני יכולה להגיד לך?כלום.. רק שיהיה לך יומטוב...וביי... פשוט בשביל לחסוך וויכוחים...את לא תגיבי לי,ואני לא לך...סבבה?... שמחה שהגענו להבנה...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif יש משו בדברייך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרניjack

New member
אני קצת הרבה לא מעודכנת

אבל זה הדיסק החדש שעומד לצאת/יצא להם?
הוא השני?

Hip Hop star

New member
עידכונים!

זאתי העטיפה לדיסק השני שלהם,שייצא בסוף החודש,יום אחריי טקס ה-VMA....ואם לא ידעת,אז הסינל/קליפ הראשון מהאלבום ייצא כבר,ומשודר באמטיוי היטס.
..מקווה שעזרתי לך....

SPFAN

New member
../images/Emo31.gif לא אהבתי

זה נראה קצת כאילו לקחו תמונה, שמו אותה בפוטושופ ונתנו לילד בן 3 לעשות עם זה משהו :-\ אבל זו הדעה שלי! לא לזרוק עליי אבנים בבקשה

לא משו....../images/Emo11.gif ../images/Emo80.gif

זתומרת זה חמוד והכל אבל זה יותר מידי מקושקש....
אבל אני עדיין מתכננת עליו!
חחחחח

L u L i1

New member
נחמד....

אבל מה זה הכלב(?) והזאתי בצד?? חח אבל סך הכל דווקא יפה....אהבתי יותר את הראשון עדיין..

danirit1

New member
נצל"ש

קבלו איזה אחת מפורום אנגליה של מקפליי שובר את לבי:( MrsPoynter wrote: I LUV DOUGIE LEE POYNTER SOOOOOOOOOOOOOOOO MUCH I MET HIM AND HE KISSED ME AND I WAS IN HEAVEN HE ALSO GAVE ME HIS PHONE NUMBER!!!! I LUV HIM SO MUCH.

PunK RocK 1o1

New member
חעחחע

היא בטח משקרת.. לא נראה לי שהם יתנו לה את המספר ועוד פחות דאגי..
אבל תודה בכל מקרה..

למעלה