העייפות של גריז - דיון נוסף במקביל

קסנדרה*

New member
העייפות של גריז - דיון נוסף במקביל

העייפות בעיני כמו שקי-אויר, * דימוי הקור במרפסת נוגע בבשרי באצבעות חשופות. * הקור מדומה לאצבעות חשופות - האנשה אבא, אני שומעך בשקט הזה מרשרש מעלי, רק את משק כנפיך אני שומע. כמה אתה מביט בי עכשו ואני לא רואך, כמה אתה מדבר אלי עכשו ואני לא שומעך, אני יכול בפחד-פתאם להרים ראשי ולראותך, שממית קטנה לבנה מיתפשת בקירות. מה עוד ומה יש לשפר לדעתכם ?

נסיון

העייפות בעיני כמו שקי-אויר, הקור במרפסת נוגע בבשרי באצבעות חשופות. אבא, אני שומעך בשקט הזה מרשרש מעלי, רק את משק כנפיך אני שומע. כמה אתה מביט בי עכשו ואני לא רואך, כמה אתה מדבר אלי עכשו ואני לא שומעך, אני יכול בפחד- פתאם להרים ראשי ולראותך, שממית קטנה לבנה מיתפשת בקירות.

קסנדרה*

New member
סנדרלין מעולההההההההההה

ראי מה עושה עימוד נכון וריווח ליצירה
יפה מאד

aiziq

New member
אני גם רוצה לנסות להעמיד אותו../images/Emo8.gif

העייפות בעיני כמו שקי-אויר, הקור במרפסת נוגע בבשרי באצבעות חשופות. אבא, אני שומעך בשקט הזה מרשרש מעלי. רק את משק כנפיך אני שומע. כמה אתה מביט בי עכשו ואני לא רואך. כמה אתה מדבר אלי עכשו ואני לא שומעך. אני יכול בפחד פתאם - להרים ראשי ולראותך... שממית קטנה לבנה מיתפשת בקירות.

קסנדרה*

New member
אולי יש לכם שאלות ? תשאלו אני אשיב

לגבי כל מה שהספקנו לדון בו עד היום ובפעמים הבאות אנחנו ניגע באופן העלאת הרעיון. כלומר איך בונים יצירה.

מה עוד

העייפות בעיני כמו שקי-אויר, * דימוי הקור במרפסת נוגע בבשרי באצבעות חשופות. * הקור מדומה לאצבעות חשופות - האנשה אבא, אני שומעך בשקט הזה מרשרש מעלי, רק את משק כנפיך אני שומע. * האם האב מדומה כאן לבעל כנף? כמה אתה מביט בי עכשו ואני לא רואך, כמה אתה מדבר אלי עכשו ואני לא שומעך, אני יכול בפחד-פתאם להרים ראשי ולראותך, שממית קטנה לבנה * דימוי מיתפשת בקירות. אני חושבת שבחלק הראשון קימת הזרה

קסנדרה*

New member
פו אני מגיבה לך

העייפות בעיני כמו שקי-אויר, * דימוי - נכון הקור במרפסת נוגע בבשרי באצבעות חשופות. * הקור מדומה לאצבעות חשופות - האנשה - נכון אבא, אני שומעך בשקט הזה מרשרש מעלי, רק את משק כנפיך אני שומע. * האם האב מדומה כאן לבעל כנף? * כן אולי כוונתו שהוא מלאך, זה לא אולי, כי אביו נפטר כמה אתה מביט בי עכשו ואני לא רואך, כמה אתה מדבר אלי עכשו ואני לא שומעך, אני יכול בפחד-פתאם להרים ראשי ולראותך, שממית קטנה לבנה * דימוי * אין כ' הדימוי, אז זה לא דימוי מיתפשת בקירות. * לדעתי עניין השממית בא ממקום של אמונה תפלה או משהו מיסטי. כמו השממית הנתפסת בקירות היא הרוח או הנשמה הנמצאת בחדר - או שאני טועה. אני חושבת שבחלק הראשון קימת הזרה - עקרון ההזרה, קיים במידה מסויימת, נכון.

למעלה