העיי... גמאני חדשה פה.. D:

adiozery101

New member
אני יעשהה !!

שיתקנוו לי תמחשבב !!! חח אני יעשה אפילוו רק עם את תיהיה ברשימה שליי P: ( כי כימעט לכולם יש איסיקיו חחחחח )

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאז שיתקנו לך כבר!@#$%^&

ולידע כללי, לרוב הבנות בפורום יש מסן

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif לי יש מסנג'ר ../images/Emo163.gif ../images/Emo70.gif D:

לא קשורה שכמותי חחח כשיהיה לך מסן תכתבי ואני אוסיף [= אני אוהבת הרבה אנשים במסן חחח

adiozery101

New member
חחח ../images/Emo9.gif

אני יודעת שלרוב הבנות פה יש מסנג'ר אבל לחברות שלי איןן חחח אבל אני יפתחח מתישהוו חחחח

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif גם לרוב החברות שלי יש רק אייסי

אבל אני אוהבת יותר את המסן
ואייסי יש לך ? כי יש לי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifכלכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Lior1590

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo141.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני ליאור, 16, הרצליה, פייב > דני
השתלבות נעימה
~~תמונה אקראית~~

ShellyDino

New member
סליחה..קצת פרטים עליי. D:

כע אני שלי מהמסן.. חחחח.. ואנסי מקדורק. אממממ... ככה. אני שלי D: בת 17 עוד חודשיים אבל מי סופר. (אני! זה עוד חודשיים! בלעט) אני אוהבת את דני הכי הרבה.. סליחה אם איכזבתי חחחח.. לא הלך לי כ"כ בפורום באסטד..כי יש שם פול זנות לפעמים.. אז באתי לכאן..כי אני צריכה להישתייך איפהשהו לא? אז ככה...אמממ.. לרוצות (או גם רוצים יש כאן בנים? נדיר אין מצב) מי שרוצה כאילו לדבר וזה.. אני מגניב תשאלו את ואנסי מקדורק.. (היא חולה עליי P: חחח.. סתם) אז ככה MSN [email protected] אין אייסי כי זה חרא תוכנה חח.. סליחה. יש מייספייס למי שתחפוץ www.myspace.com/shellyandmattforever מספר טלפון כבר תחת חסוי.. אבל אם בא לכן להסתמס בשיעורים קודרים של היסטוריה אתן מוזמנות לבקש.. D: יאללה חמדמדות אין לי מושג איפה להתחיל.. אבל אמרתי הכל D: השתלבות נעימה לי. להלהלהלה..xD נ.ב אתן כאילו שיא הנחמדות אגב..

kelly7i

New member
וא, את מאלה שכל שניה שמים".."XDD../images/Emo71.gif

כל מקרה, ברוכה הבאה! אני קלי קידיס, 16 וחצי, מודיעין
השתייכות מוצלחתP:

למעלה