העלאת מחירים בהרקדות

לדוד - נראה שאתה לא מבין

טוב אין לי ברירה - הלכתי לחפש עבורך את מה שהתפרסם בעיתון "רוקדים" - גליון רוקדים מספר 32 עמ´ 21 - במדור "חדשות מאירגון המרקידים" נכתב: "מדריכים החברים באירגון המרקידים יוכלו להיכנס בחינם להרקדות בהצגת כרטיס חבר" - זה נכתב בתאריך כמדומני ינואר 1997. הארגון לא עמד בהחלטה שנפלה. וזה שאני לא חברה באירגון זה לא אומר שאיני יכולה לפנות אליהם בבקשה לעזור לרוקדים לגבי המחיר. ולגבי מה שכתבת שירון ענה לי לא ברור לי למה התכוונת. אני מקווה שיותר לא תעלה את הנושא - אני מיציתי.

את רק סיימת אולפן כדאי שתלמדי משהו

את לא יודעת הכל. בזמנו הארגון אכן החליט שתהיינה למדריכים בעלי תעודה כניסה להרקדות חופשית. בזמנו יו"ר לא היה רוני, תמר אליגור ניהלה את המלחמה על כך. עובדה שבבית דני היו כניסות חינם למדריכים בעלי תעודה, תמר אליגור דאגה שבמקומות רבים המדריכים ייכנסו ב- 50% הנחה וכך היום באוניברסיטה נכנסים כל המדריכים בעלי התעודה בהנחה של 50%. היות ואני לא משלמת ארגון אני מעדיפה להפסיד את ההנחה הזו ובלבד שהארגון יפעל שתהיה הנחה בכל החוגים. ולגבי פעולות עזרה - אם היית קוראת היטב את הפורום היית רואה כיצד אני משתדלת בכל מאודי לעזור לרוקדים. אז מה שכתב - קטן עלי. ערב נעים לך.

אני סיימתי אולפן ב1994 - מתי את?

החלטתי לא להגיז יותר מדי על דברייך - חבל לי על הזמן. אני לא אומרת לך לא לשלם לארגון אז בבקשה תכבדי את את הזולת ואל תגידי לי כן לשלם לארגון - מה זה "אילוף הסוררת"? אני לא ניתנת לאילוף ואני "בובה פראית" וכל אחד יעשה את הישר בעיניו, את יכולה להתנדב (אגב את לא מכירה אותי וגם אני עשיתי פה ושם פעולות התנדבות), ולי לא ידוע שכשהמדריכים נכנסים חינם או חלקי חינם ע"פ הסכם שהתקבל בארגון המדריכים ואגב רוני סימן טוב היו"ר כשהוא נכנס לתפקיד - יודע על כך ולא הכחיש זאת בפני כאשר שוחחנו על כך בטלפון - לי לא ידוע שההסכם "לא חוקי" כדברייך, ובבקשה מה שהתפרסם בעיתון "רוקדים" במידה ואם האינפורמציה בזמנו לא היתה נכונה כפי שרמזת - תפני למנהל "רוקדים" אל ירון מישר ותשאלי אותו. ושוב אמרתי לכם - אני מיציתי את העניין, וזה ביני לבין הארגון - אז בבקשה עזבו אותי עם הנושא.

הייתי רוצה שהארגון יאשר זאת

אם זה לא היה חוקי - אתה לא חייב להאמין לי, הצג כרטיס מדריך באוניברסיטת ת"א - תראה אם לא תקבל הנחה של 50%, הצג ברעננה - לב הפארק ועוד - תראה אם לא תקבל הנחה. אז על מה אתם מדברים?

בי

New member
אנא העירי את עינינו

הייתי כמה שנים באירכון. לא הייתי מודעת אז, כמו היום, לפעילות. אשמח לשמוע אם השתנה משהו ומהי הפעילות.

לסימי - איך הצלחת לעבור את הראיון

כאשר מגיעים לאולפן להכשרת מדריכים עוברים ראיון. לאחר שאני קוראת וקוראת את סיגנון דברייך אני תמהה - איך הצלחת לעבור את הראיון הראשוני לפני שלומדים ומכשירים להיות מדריכים? ושוב אין לי שום רצון לענות לך יותר ועשי טובה לשתינו - אל תפני אלי כי איני מעוניינת להגיב יותר על דברייך.

אני לא מסיר את הודעותיכם

אך מבקש ללא השמצות מיותרות. או קיי? כרגע יש לכם 1:1 (כמו במונדיאל) לא צריך בעיטות 11 מ´.

ממשיכה להתעלם שביקשת ממך לא לפנות א

סימי יקרה ואורחת - ביקשתי ממך לא לפנות אלי יותר. מדוע את מתעקשת - את מכירה אותי, רוצה עסק איתי. מה דעתך אני מזמינה אותך לדו קרב פנים אל פנים ואז תראה עם מי יש לנו עסק. ירון מישר כתב אלינו שנפתח כרטיסים הוא התכוונן לאורחים כמוך. יש צדק בבקשת ירון - אין לנו מושג מי את, אורח יכול להסתתר בשמות שונים, אם כי יאמר לזכותך שאת שומרת על השם בקביעות.. ממה את פוחדת? אם תפתחי כרטיס נוכל לצפות בו ולראות עם מי יש לנו עסק כאן,.. שאלתי אותך באיזו שנה סיימת אולפן וגם כן לא ענית. את אורחת שיורה לכל הכיוונים בקשר אלי ואינך מוכנה להזדהות וזה נשמע לי מאד פחדני. אז שוב בפעם האחרונה איני אוהבת להתייחס לאורחים בכלל ולפחדנים בפרט ! בפעם האחרונה - אל תפני אלי!

שאלה במקומה- אני לפחות חשופה וגלויי

אני לפחות לא מסתתרת ומאד גלוייה ומאד חשופה ומה איתך? אני ציינתי מתי סיימתי אולפן כך שתמיד אפשר לבדוק את זה - את לא! אז מדוע עלינו להאמין לאורח שאינו מזדהה ואינו מוסר פרטים? ואולי את בכלל לא עברת ראיון ואינך מדריכה בכלל?

יבנאי

New member
לעדה- חוקי או לא

כל הכבוד לך על הרצון העז לשנות דברים, באונברסיטה ישנה אפשרות להנחה, כסטודנטית. הם יכולים להציג את תעודת המדריך כתעודת סטודנט לצורך הנחה. ויש להם כרטיסי סטודנט. אני לא יודע מה הסידור ברעננה. (מה כתוב על הכרטיסים?) בכל מקרה אם כן, זו יוזמה אישית של מישהו. כל עוד הענין עובד, תרוויחי.

אינני מגיב לכל הדיון על הארגון

רק דבר אחד (בעצם שניים): 1. הארגון אינו יכול להחליט על כך שחבריו יכנסו חינם/בהנחה להרקדות. הארגון יכול רק להמליץ וכל מקום יבחר אם להיענות להמלצה או לא. 2. אוי ואבוי לנו אם חברי הארגון יתנו את חברותם בהנחה כזו או אחרת שיקבלו תמורת חברות זו. כבר אמרתי ואני חוזר: מדריכים שחשוב להם דמותה של החברה הישראלית ושל ריקודי העם בתוכה - מקומם בארגון ללא תנאים וללא הטבות. קודם כל ישאלו מה אני עשיתי למען... ואח"כ ישאלו מה קיבלתי בתמורה (אם בכלל יש מקום לשאלה זו).

ירון - באמת חשבתי להזמינה לדו קרב

אורחת שלא מזדהה ויורה כלפי לכל הכיוונים - חשבתי להזמינה באופן אישי לדו קרב מילולי וכך לפחות אדע מי היא ולא נגרום לכך שהרוקדים יסבלו.

העלאת מחירים בהרקדות

עיתוי גרוע מהרבה מובנים. מצב כלכלי על הפנים, מצב ביטחוני על הפנים, ומצב הרוח שנגזר מהם על הפנים. נכון שיש עלויות וכו אבל הם מתגמדים לעומת משפחות שאין ידם משגת, וישנם כאלה גם בהרקדות. ומה לעשות?ולהרקדות יש חלק לא מבוטל בהעלאת המורל הלאומי? אנשים מתאמצים להגיע, גם במחיר של ויתור על משהוא יותר חשוב בבית. אנחנו גם המקום שאליו אנשים בורחים לפעמים מהמצב הכללי והכלכלי במדינה. הי חברה? בתוך עמינו אנו חיים. לשעתים או שלש במו ידינו אנו גורמים לאנשים אלו: מעט אושר, מעט מצב רוח, מעט רגיעה מהמצב,מעט מוסיקה ומעט לפגוש אנשים אחרים, לשוחח ולשפוך מה כואב? כל השנים אנו גובים ומתפרנסים מהם. לא הגיעה שעתינו אנו לתת הפעם? ולשמש דוגמא? שיהיה לכולנו יום טוב יום יום .

האם הפרסום ברוקדים היה שגוי?

אתה בזמנו פרסמת בעיתון רוקדים כי הארגון החליט לתת את ההטבה למדריכים בעלי תעודה להכנס חופשי או בהנחה להרקדות. זכותנו להלחם על ההחלטה ומי שנראה לו שיישלם להם ומי שלא נראה לו שלא יישלם להם ובכך אני מפסיקה להגיב על הנושא.

מינויים לחוד - חברים עם תעודה לחוד

באוניברסיטה יש מחיר למנוי, לסטודנט ולבעל תעודת מדריך ואתה יכול לבדוק זאת.

למעלה