העלאת מחירים בהרקדות

בי

New member
בשביל מה טוב וחשוב להיות חבר באירגו

זו לא שאלה פרובוקטיבית, זו שאלה אמיתית. למה לי להיות חברה באירגון??? מה זה יתרום לי ומה זה יתרום לאירגון (חוץ מהתשלום, כמובן..) אני שואלת כבוגרת אולפן (72) שלא פעילה כמדריכה כבר הרבה הרבה שנים.

זה טוב לאלה שמדריכים בפועל.כמו למשל

בכל מה שקשור בין עובד ומעביד.אם צריך אז נותנים עזרה משפטית.קבלת אישורים מחברות הטקליטים להשמעת שירים בהרקדות.זכות למכור את הקלטות.אולי תשלןם כספים גם למחברי ריקודים ממדריכים שמתפרנסים מאותם ריקודים שחוברו.

במקור הארגון נועד להיות ארגון

מקצועי שתפקידו לסייע לחבריו בעיקר בבעיות שכר ובעיות עם מעסיקים. למעשה מה שקרה הוא שחברי הארגון ציפו מהמובילים לתת תשובות גם בנושאים ערכיים ובמיוחד בענייני ריקודים חדשים ודרכי קבלתם והפצתם. הארגון עדיין אינו מסוגל לתת כיוון ערכי אך הצליח כבר "להשתלט" (לדעתי זה לטובה) על חלק ניכר מדרכי הפצת הריקודים ויש סיכוי שבאמצעות זו תהיה לו גם השפעה ערכית. כדי שלארגון יהיה כוח להשפיע מבחינה ערכית וכדי שתהיה לו (לנו, לחברי הארגון ובעצם לענף התרבותי הנקא "ריקודי-עם") אפשרות להשפיע למשל במשרד החינוך כדי שיוקצבו שעות לימוד לריקודי-עם בבתי הספר, כדי שהנושא יכנס לתכנית הלימודים ועוד ועוד. האם זה עונה לך?

בי

New member
לא עונה. לי כיחידה אין כל השפעה על

הנושאים האלה.

יש הבדל עצום אם מוסדות

הארגון פונים למשרד החינוך או לכל פונקציה מוסדית אחרת בשמם של 500 חברי ארגון או 2000 חברי ארגון. אם היו 5000 זה הי בכלל כח גדול וחשוב.

כאשר ציינתי שיש 3000 מדיריכים...

ירון מישר, כאשר כתבתי שיש 3000 מדריכים תיקנתי אותי ואמרת שיש רק 300 אז איך זה שזה גדל למספר שציינת כאן?

בארגון חברים כ-500

את ו"בי" אינכן חברות אך יכולות להצטרף כיוון שיש לכן הסמכה. כמוכן מסתובבים בארץ אלפי מוסמכים שאינם עוסקים בכך אך חלקם ודאי עם קרבה ריגשית כזו או אחרת לעניין. לו היו מצטרפים היה לנו-לארגון כוח רב וחשוב.

לירון מישר - הייתי חברה לפני שנתיים

הייתי חברה בארגון המדריכים מאז שקיבלתי תעודת מדריך 1996 ועד לפני שנתיים. הודעתי ליו"ר שאפסיק את הצטרפותי אם לא יפעל למען אותה החלטה שהארגון החליט לתת הנחה למדריכים בעלי תעודה ו/או כניסה חופשית להרקדות. בעבר היו שטיפלו בכך ואכן הצליחו בחלק מן החוגים. זאת ועוד - בשיחה טלפונית עם רוני אמרתי לו שאפסיק לשלם דמי ארגון כאשר ואם יפסיקו להכניס את המדריכים חינם לבית דני. אמרתי ועשיתי ואיני מתחרטת על כך. אחזור לשלם ארגון אם יעשה דבר מה בעניין. ולעניות דעתי, לא רק בי ואני לא משלמות או שפרשנו, ישנם עוד רבים ועוד יתווספו במשך הזמן.

עדהאני לא נוזף בך אני מסביר:

1. כבר סיפרת את זה בפורום. 2. אני מכיר אותך ואת יודעת שאני מכיר אותך ואת יודעת שאני יודע את הסיפור הזה בר מזמן. 3. אם חשוב לך לידע אותי שנית אפשר לעשות זאת ב"אימייל למנהל" או ב"מסרים האישיים". 4. חשוב שבפורום נתרכז בדברים שיכולים לעניין גם אחרים.

לירון - אני לא נוזף בך אבל...

אז אם אתה מכיר אותי כל כך טוב אז בבקשה אל תשדך לי חברים שאיני מכירה, אל תשדך לי קרובים שאין לי ואל תעיר לי הערות של הצטרפות לארגון - אם אתה מכיר אותי כל כך טוב וכפי שעניתי לסימי מה זה "אילוף הסוררת"? והסברתי כבר פעמים רבות מדוע איני רוצה לחזור ולהצטרף לארגון. אם לא היית מעיר את ההערה שעל מנת שיהיה ארגון חזק = שנצטרף. לא הייתי משיבה לכך שוב דברים שלא מעניינים את כל הרוקדים. ובמסר אישי יכולת גם אתה לפנות אלי בקשר לכך ולחסוך זאת לרוקדים!

משלמים היום בין 21 ל-25 ש"ח

ברוב החוגים משלמים 22 ש"ח, במקומות רבים בגוש דן רק עכשו העלו את המחיר ל-22 ש"ח. בהדר יוסף יום ב´ משלמים 21 ש"ח וביום ה´ 20 ש"ח, בבית דני משלמים עדיין 22 ש"ח והבטיחו לי לא להעלות ואם כן רק בשקל אחד. באוניברסיטת ת"א היחידה באיזור - משלמים 25 ש"ח.

ציפיש

New member
כל הכבוד ליום טוב אוחיון

אתה כמדומני המדריך היחיד, שתמך בפומפבי בהתנגדותם המוצדקת של הרוקדים לעליית מחיר החוגים. כל-הכבוד לך ויישר כח.

איני מכירה אותך וכבר אני אוהבת אותך

אני מאד גאה שמדריך כמוך מבין ללב הרוקדים ודבריך מדברים בעד עצמך! על הכבוד! הלוואי ועוד מדריכים יתווספו לעמדה שלנו.

תגובה לעדה המקורית

על דיעות ובעיקר כשהן עקרוניות, צריך להלחם ולהמשיך לפרסמן בפומבי.ומתוך ניסיון? זב עושה את שלו בסוף. שתהיה לך שבת שלום.

זאת עשיתי וכבר פניתי לארגון המדריכי

תודה. זאת אני עושה בעקשנות כפי שאתה יכול להבין מקריאתך את הפורום. וכמו כן פניתי היום בבקשה לארגון המדריכים להתערב למעננו.

המחיר - 20 הזול ביותר 25 היקר ביותר

המחירים בגוש דן: הזול ביותר - 20 ש"ח בחוג של אבי פרץ - הדר יוסף. אחריו - 21 ש:ח בחוג של יענקל´ה זיו - הדר יוסף אחריהם: הרב: 22 ש"ח היקר ביותר: 25 ש"ח - אוניברסיטת תל-אביב עשו את החושבים שלכם. אפנה לארגון המדריכים לקבלת עזרה.

למעלה