העלוקה 1.1 ,ג'קו נכנס לפורום לעדכנ.

hela19

New member
העלוקה 1.1 ,ג'קו נכנס לפורום לעדכנ.

סורי על האיחור...
שוב התייחס שלומי לאופר, לג'קוש שלנו, כנראה שהוא קורא בפורום
, לג'קו שנכנס לעדכן לגבי גיוון רפרטואר השירים שלו..
בתכנית" עם ליאור שליין". בערוץ 10.במונולוג הפתיחה, התייחס ליאור לג'קו, במובן שהתפרש, כאילו ג'קו מסתובב בחוף תל ברוך, לחפש פרסום..
חחחח.. המסקנה האישית שלי: כאשר מתחילים להתייחס, לעודף החשיפה של ג'קוש שלנו, בשבועות האחרונים בתקשורתהמצב מעולה!
שיהיה יום מדהים לכולם..
ה י ל ה

eilati27

New member
מעולה???

מה מעולה בכך שהדבר מעלה אסוציאציות כאילו הנסיך שלי מחפש זונות???? ועוד בחוף תל ברוך???

שונית 7

New member
מצטערת גם בעיני לא מוצא חן

ההומור הזה.נשמע יותר כמו ירידה.לא ראיתי את התוכנית ואולי פיספסתי את הנקודה???

אילתי....

תרגיעי.... את לא שמעת את ליאור שליין וגם אני לא והילה לא ציטטה את ליאור... חוץ מזה שזו תכנית לייט נייט, אז אפחד לא לוקח את זה ברצינות... ואני אומרת מדברים עליך משמע אתה קיים...

Nova5

New member
תודה, הילה, מה שלומך

על "עלוקה " - דיברנו אתמול ליאור שליין, כל כך אהבתי אותך והערוץ 2, אצל עינב... ועכשיו תוכנית שלך בערוץ 10נראת כאילו ש"הברקות" שלה נלקחו מאותו אזור ש ג'קו כביכול מחפש שם פרסום. ניסיתי פעמיים להתעמק "בלילה עם...", הגעתי למצב של "הקאה קלה", סגרתי טלוויזיה והלכתי לעיסוקים אחרים, מהנים הרבה יותר. "לילה עם ליאור שליין" - מומלץ לאורך חיים בריא ללא קרינה מיותרת של מסך בסלון

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif מה שנקרא :כליום כל יום אני

מאבדת עוד בחור שחיבבתי

Nova5

New member
תזהרי, שונית, תשארי ללא בחורים

מוקדם מדי לשיר לליאור "מאבד אותך", בכל זאת יש לו את זה, סתם תוכנית לא משווו, לכל אחד קורה

שונית 7

New member
א.כל יום משהי או משהומאבד אותי

לא רק בגלל הרגישות האיזנברגית שלי אלא גם בגלל רגישויות אחרות . ב.זאת לא פעם ראשונה שליאור שליין יורד על ג'קו

יו, בחיים שלי לא ראיתי את זה...

וגם את התכנית הזו עם עינב גלילי וגורי אלפי אני לא אהבתי כי אני בצד של אסי....

שונית 7

New member
מתה על אסי עוד מ"אהבה זה כואב"

בלי קשר אהבתי מאוד את משחק מכור

Nova5

New member
אני כן אהבתי תוכנית של עינב

וגם את גורי אלפי בה, אבל גורי בערוץ 10, "של מי השרה הזאת" - גם די כישלון...מה קורה לתוכניות בידור בערוץ 10?!הם נובלים שם כמו ורדים אצלי בבית. רצינית - יש לי קטע עם ורדים, לא מחזיקים מעמד, ניסיתי להחליף מים כל יום ולא להחליף, להוסיף אקמול או אקונומיקה - שום דבר לא עוזר...3-4 מימם - וזהו... אסי אני גם אוהבת, נורה אהבתי סדרה איתו, "אהבה זה כואב" עם דנה מודן, ועכשיו - בארץ נהדרת - אין עליו

../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

אלה שלמעלה אפעם לא נובלים... תבדקי בפורום פאנגשוואי למה הם נובלים מהר...תספרי לי

eilati27

New member
../images/Emo207.gifטוב אתן נקרעות...../images/Emo6.gif

בהמשך להשפעתי על אדון "אני עובד בחברת ביטוח בתחום המחשבים ואני לא אוהב את ג'קו" הוא בא אליי מקודם ואומר לי את הדבר הבא (ואני מצטטת) : "אילתי אני לא מצליח לשיר את השיר הזה של ג'קו,נרדם על ה... אני תמיד מזייף בקטע של "החולות" תשימי לי רגע שאני אשמע" חחחחחחחח טוב שלא התעלפתי עליו פה!!!! אז שמתי לו ועכשיו הוא שר כמו גדול... הכל תירוצים הוא פשוט התחיל לאהוב את הקול הזה ברקע...

למעלה