העלוקה 1.1 ,ג'קו נכנס לפורום לעדכנ.

אילת מה המצב?נהנת בחופשה../images/Emo42.gif

אחי היה באילת שבוע לפנייך והתלונן על רוחות חזקות ושמש נעלמת אחת..אבל לא רציתי לבאס אז לא סיפרתי לך מראש..בטח הספקת להתעדכן בכל והקטעי וודאו של קארין מהממים, אגב אני עוד מחכה לקטע של נרדם שהבטחת..
אם הוא במצב טוב אפשר להעלות שכולן יהנו
ביי יום טוב!

eilati27

New member
היי ממי מה קורה???

את האמת את צודקת אני לא בסדר שאני שוכחת אני פשוט נמצאת פה בדרך כלל בבוקר והסרט נמצא במחשב שבבית אבל אני יעשה את כל המאמצים להכנס מהבית גם אני פשוט לא מוצאת את הזמן להכנס בבית... אני אשתדל מבטיחה... בקשר לאילת היה ממש מדהים,אחיך כנראה פספס... היה חמים ונעים ביום ממש חו"ל,שמשי כל הזמן... בערבים היה קריר אבל ממש לא כמו במרכז... הסתובבתי בערבים עם חולצה דקה וג'קט ג'ינס והיה לי נעים... אני אשלח במסר את הפלאפון שלי שלי,תרגישי בנוח להזכיר לי בסביבות 7 בערב להכנס למחשב!!!

Nova5

New member
אילתי, שמיים

אתן מביאות חברות לפורום? אתמול הצטרפו שתיים...

eilati27

New member
כן...

חברה שלי אביטל'וש שהייתה עד היום צופה מהצד,החליטה לעשות מעשה!

hela19

New member
גם בעיניי ../images/Emo10.gifאבל ניסיתי למצוא ../images/Emo6.gif

|הבאתי את ההתייחסויות, כדי להפנות את תשומת הלב, שיש תגובות כאלו...
... העיקר, שג'קוש שלנו, נמצא במקום אחר, וכבר מתחילים לקנא..כמו בכל סלב, ומצליחן.. ובכך יש משהו קצת טוב, ובטוח מבדר.... את ליאור שליין, לפי הרייטינג לא רואים הרבה..אני במקרה צפיתי בחדשות 10, והתכנית שלו החלה מיד אחרי.. לגבי שלומי לאופר, אם להתחשב בניסיון העבר, לפני כשבועיים, הסיפור עם התמונות|..
.. שששיהיו רק חדשות טובות, אבל גם כאלו התייחסויות מבדרות לעיתים... יום משגע לכולם...
ה י ל ה

shongold

New member
בשלב ההתחלתי שבו ג'קו נמצא

היינו יציאה מהארון..גם מה שנקרא בעיניכן פרסום רע..הוא למעשה פרסום ופרסום כמו בפרסום יש גם דברים טובים, היינו לקבל עוד תהודה ואם זה בערוץ 10 וגם בתוכנית לילית יש עוד כמה אנשים שצופים, שאולי בהמשך תקבל תאוצה. כי ליאור כשרוני וחריף ביותר. ובמסגרת תוכנית של ז'אנר הומוריסטי משהו כמו גם ציני הרי שצריך ואפשר לקחת את הדברים בקונטקס הנכון ולא בפירוש המילולי מילה במילה. גם אם לא שמעתי את כל הדברים שנאמרו בתוכנית אלא רק מפי הילה כאן. הכל בפרופורציה ובמינון נכון.

שונית 7

New member
הישון ...במחשבה שניה את צודקת

פרסום משאור אותך תודעה פשוט נעלבתי מהקישור לתל ברוך.אני מניחה שהכוונה הייתה תגובה לעודף הפרסום שג'קו מקבל לאחרונה.

hela19

New member
../images/Emo6.gifבדיוק, לכך התכוון ליאור..../images/Emo2.gif

אולי..

אני לא ראיתי את הקטע אבל אולי הוא מסתובב בתל ברוך כי "המדינה זונה"... אבל, אולי מישהי כאן ראתה ותדווח בדיוק..

למעלה