העם בונצואלה אמר לא!!! לביריון השמאלני צ'אווס

fifanowftw

New member
גיגית

מדוע אתה מזיין תשכל שוב ושוב? מזה משאל עם? אתה שומע את עצמך? אתה ש-ו-מ-ע? קודם כל, אתה האחרון שיכול להרצות לנו על דמוקרטיה, וידוע למה. דבר שני, אתה שומע את עצמך גיגית? הדיקטטור הזה רוצה להיות נשיא לכל החיים, כמו סטלין, כמו קאסטרו, כמו כל המשטרים האפלים, הוא לא סתם רוצה להעביר חוק שמותר לעשן בדרכי המלך בדרכים הצ'ליניות. ישראל לא העבירה במשאל עם את ההתנתקות, רק כדי לתרום לשלום! אם לזה אתה מתכוון במשאל עם. אבל לא, אתה הערבי הדמוקרטי הדגול בא להרצות לנו, היהודים, על דמוקרטיה...

mike00

New member
עכשיו באמת הצחקת אותי...

עזוב את העובדה שהבחור רוצה לכהן כל החייים,למקרה שלא קלטת בפעם הראשונה,כל החיים!! בנוסף "למעלה" הזאת שלו הוא גם סוחר סמים שמנצל את העוני של חלקים נרחבים במדינה שלו כדי לנסות ולהשתלט על המדינה... במקום לספק לאותם חקלאים שמפיקים קוקאין מעלי הקוקה אלטרנטיבה כלכלית,הוא דואג לכך שישארו עניים על ידי זה שהוא מוכר אותם ואת עצמאותם לקרטלי הסמים..... אם זה האיש שלך אתה בצרות חבר...

מוחמד5

New member
דווקא בחור ססגוני

הוא מוסיף צבע לפוליטיקה העולמית. אני דווקא רוצה לדבר על משהו טוב שהוא עושה בארצו,הבחור משקיע די הרבה במוסיקה הקלאסית, הידעתם שיש שם כ 130 תזמורות פליהרמוניות !! תעשו הכירות עם הנצח הצעיר והמצליח הזה גוסטבו דודאמל

THE WIZARD 55

New member
מה יצא לי מזה שאכיר אותו../images/Emo6.gif

הוא יכיר אותי, יתאהב בי, לא יוכל לעלות ארצה כי לא יתנו לו אזרחות, הוא יתאבד, וככה נגמר עוד סיפור הצלחה.. מעניין מוחמד..אגב, יש לך איזה די ג'י להכיר לי?

mike00

New member
תמיד תוכלי לעבור לונצואלה את יודעת...

אבל תיקחי בחשבון שהאוכל מעפן ברמות.......את יודעת מה המנה המקבילה שלהם לפלאפל? זה נקרא סביצ'ה...sebiche.....זה דג חי ששמים במקרר במשך כמה שעות ביחד עם לימון והרבה בצל ככה שהוא עובר איזשהו תהליך של החמצה.....מוכרים אותו בכל דוכן שני ברחובות......מגעיל!!

THE WIZARD 55

New member
איכסה מייק

דבר אליי בעוגות גבינה, לא בדגים מעפנים בעעע ואני לא עוזבת את מדינת ישראל אף פעם!!!! רק במקרה של הפגזה גרעינית..

mike00

New member
את לא אוהבת דגים??../images/Emo2.gif

ליכלכת אותה עכשיו וויז..... אין על דג על האש...בלי כל החארטות,רק מלח,פלפל,שום ולימון...... או דג חריף של שבת......וואי וואי,אני עושה את עצמי רעב
תגידי,את אוהבת פירות ים??

THE WIZARD 55

New member
מתה על דגים...אבל לא מעפנים

כמו שתארת כאן...אתה בעצמך נגעלת.. פירות ים, האמת יש להם צורות מוזרות...
עדיף סולטן איברהים...או איזה דג אחר טעים על האש או מטוגן בקמח...אךךך בא לי דג... גם אני רעבה, וסתם אוכלת עוגת גבינה עם צימוקים.

mike00

New member
שיואו......אני בשוק.....

שרימפס זה אחד הדברים היותר טעימים שיש,רק צריך לדעת להכין אותם.... ואם כבר שרימפס אז טייגר פראנס--->> זה כמו לאכול איזה 50 שרימפסים במכה.....אליפות!!

mike00

New member
איזה ג'לי בראש שלך??

זה כמו בשר.....וזה טעים לאללה...

THE WIZARD 55

New member
כנראה התבלבלתי עם השבלולים../images/Emo6.gif

נו בשעה הזאת מה אתה מצפה מן מני..

mike00

New member
גם לא שבלולים...את מתכוונת לצדפות...

זה באמת משהו שצריך להתרגל אליו.......שולקים אותו מהצדפה,בלי רוטב מתאים זה אבוד....וגם אם יותר הוא יותר מדי מבושל אז הוא יוצא כמו צמיג......בכל מקרה פירות ים זה מעולה

ויז ציירי לך שפם!

חחחחחח רוצה למצוא עבודה מאתגרת עם שכר טוב ועתיד מזהיר? עכשיו זה ההזדמנות שלך! פשוט לא להאמין

THE WIZARD 55

New member
חחחח גם אני ראיתי את זה

בכתבה שמוחמד הביא... הומור משטרתי..הטוען שיש לנו שפם...או סתם טעות הדפסה...

למעלה