העם צמא?

גנגי

New member
העם צמא? ../images/Emo72.gif

לא, אני לא מציעה לכם שלוק מהתה-מחלות-קשות שלי, וגם לא ביצה שלוקה (ראו תמונה, שם, שם). אני מציעה מפגש אח"לה ראשון.
חשבנו שיותר מדיי עמוס בחוה"מ, כי יש מפגש-מיני של חובבי-המוזיקה-הצה"לית ומפגש-בשרים של חובבי-אפי-היקרה, ובטח תהיו גם הרוגים וגם רצוצים וגם שבעים וגם מסופקים אחרי כל אלה, אז מי אנחנו שנכביר עליכם עוד מפגש, בעיקר כשאנחנו רוצים את לשונכם פנויה מעיסוקים אחרים. לכן בחרנו לערוך את המפגש שבוע אחרי מפגש הבשרים, ב-14 בחודש אוקטובר 2004 למניינם. שעה ויעד נודיעכם אישית, איש-איש לתיבתו או לתאו הסגור. אנא סמנו לנו מי מתכוון להפציע למפגש (שייערך באזור השרון).

מה שהיא אמרה

אבל - טנטטיבי. ואם כבר - יש לזה מילה ראויה בשפת הקודש? (חוץ מ"לא סגור", "לא בטוח", "עדיין פתוח" וגו'... אמרתי "מילה")

giba70

New member
אספר, בשאיפה...

למרות שקשה לשאוף ולספר בעת ובעונה אחת. בקיצור, הייתי בצבא (ועכשיו ממש לא)

giba70

New member
לפני שתתפתח כאן חרושת שמועות

לא התכוונתי שהייתי ____ בצבא. בכלל לא שמתי לב קודם שכתבתי בלשונ' התגובה שלי הייתה על האפשרות שאולי... במקרה... בטעות... לא הכרת את הביטוי...

נפל האסימון?

יופי. רק אל תבהל. כמה מחבריי הטובים ביותר, את(ה) יודע(ת). סתאאאאם.

קא זו או

New member
כלל ברזל נקוט עמי כבר שנתיים

אינני מגיע למפגשי פורום. גיליתי את ההנאה הגדולה ביותר והיא "פינטוז הדמויות מאחורי הניק".

גנגי

New member
דווקא מוטב הפעם שאשכח אותן שם,

אם את רוצה לטעום מהן..

Mנטה

New member
Mנטה לא תגיע

וMנטה גם מתחילה להבין שהיא בין היחידים שיכולים להתגאות שפגשו אי פעם בקא זו או, אחחח המיסתורין.........

גנגי

New member
לא די לך

שעזבתי את העיר שנגלית רק לאוהביה ועברתי למקום שייקל עליך להגיע אליו, אתה רוצה לגרור אותי לעיר החטאים עצמה? אבל היות שאינך היחיד שמגיע משם, ודאי יימצא מישהו שתוכל להצטרף אליו.

מהדרום? ../images/Emo12.gif

אני מוכנה לקחת טרמפ מירושלים או מכל נקודה בדרך, אבל רק כאלה שיש (אותם) באמת, לא אם הם וירטואלים. (שאין העגנון נגלה וגו')

למעלה