העם צמא?

את הרי יודעת

שרק אחד/ת משנינו יכול להגיע למפגש, משום שפגישה בין שנינו עלולה להוכיח את אי-וירטואליותו של האחר. הואיל ואני נכחתי במפגש באחרון (ביאליק) אתן לך את הכבוד להגיע
.

גנגי

New member
אבל אנחנו לא מוותרים עליך,

ואני מוכנה לסדר לכם לצורך העניין מחיצה שתותיר את האשליה הווירטואלית בעינה.

עִידן

New member
לא לא,

השרון הוא קצת אחרי עמק חפר = לא רחוק מחבצלת השרון בכלל.

מוּסקט

New member
כן כן

הוד השרון זה לא "אזור השרון" ההוא ליד החבצלת ועמק חפר. הוד השרון העיר ממוקמת בין פ"ת לכפר סבא.

מוּסקט

New member
ונכון שכתוב אזור השרון

אבל זה כי ההיא שכתבה את המסר חושבת שכל השרונים אותו הדבר.

עִידן

New member
לא,נו.

הוד השרון לא ליד חבצלת השרון כמו שכפר ויתקין, נגיד, ליד חבצלת השרון, אבל הוא ליד חבצלת השרון יותר מכל מקום מפגש יעודי אחר.

skito

New member
אולי ת'שתלבו

המקום אחלה חברי פורום אספנות נפגשים בו ביום האחרון (5\10) להלן: בחוה"מ סוכות תשס"ה 10/ 3-4-5 תיערך תערוכת אוספים במוזיאון לארכיאולוגיה בגן השלושה. התערוכה תיערך זו השנה השנייה והיא מוקדשת לזכרה של רותי ליבני, חברת ניר דוד שנפטרה באוגוסט 2002 ממחלת הסרטן והיא בת 47 שנים. רותי הייתה אספנית נלהבת ולא של חפצים בלבד, אלא בעיקר של בני אדם ותמיד היתה חברה, אוזן קשבת ותומכת לכל מכיריה. בשנה שעברה- הוצגו בתערוכה אוספיהם של רותי, בני משפחתה וחבריה מניר-דוד והסביבה הקרובה. בין האוספים שהוצגו בתערוכה: אוסף בובות – עם, אוסף חליליות, בקבוקוני יין, אוסף ספרי ילדים, מקלות הליכה מכל העולם, קופסאות תה ועוגיות מעוטרות ועוד ועוד. קישור לאוסף שלי אתם מוזמנים להנות וכן לחשוב על מקום קלאסי למפגש בשם צוות התערוכה מאחל לכולם שנה טובה וגמר חתימה טובה

למעלה