העמותה ליירוט הפילוביץ´

קונסולה

New member
זה בטח סודי

אל תחשוף. האויב גולש.. שחף, תהרוג תורכי ותנוח לא את כל הגדוד ביום אחד, טוב? שמור על עצמך לילה טוב

מה נסגר איתך??

נהיית קונסולינה רייס?? תני לו להתפרע, אחרת איך יהיו סיפורים אח"כ? ובכלל אולי זה שמעון פרס לידו?... (עשה צבא בכלל?!)

oוף oוף

New member
פילוביץ´ במילואים בגדודי אל אקצה?

באיזה צבא יקבלו דבר כזה לשורותיו?

ים ושמש

New member
פילוביץ´,שם בכיס הקטן של הדגמ"ח שלו

את כולכם!!!!!! מה הקטע שלכם? שיש בן אדם רציני-שמעסיקים אותו נושאים רציניים? זה מאד מפריע לכם מלהתחפר בשיחות רדודות???? מתשיכו להתחרות מי יעיר הערות על המילואימניק ...האמת היא שאתם כולכם... POZA אחת גדולה!

ים ושמש

New member
ברוך הבא יסורים,,,,,,חזור למאורה,,,

שוב חוזר הניגון,של ה-
הנקמן.

הביבי שלך קטן כמו של פילוביץ´?

אחרת אני לא מבין למה את כל כך מתוסכלת ונרגנת כל היום? תאכלי סביח - זה טעים ומרגיע ובטח שלא ישנה בצורה ניכרת את המסה הקריטית שלך.

ים ושמש

New member
למנהל הפורום!נא למחוק את הליכלוך!

הקשרם,,,,,נשברת במהירות הבזק..חה,חה,חה,...אתה חלש!

דגדגן זה ליכלוך? זה איבר נפלא?

והאם ביבי הוא אינו דגדגנך הפוליטי הגלוי והנפוח? האין את עוסקת בו ימים כלילות ביחידות ועם שותפים (פילו) על מנת להנות מיפעתו?

poza

New member
ים ושמש קראת לPOZA ?

צודקת ועוד איך. אדם רציני, משקיע ובזכותו הפורום הזה פועל ולא התייבש. פילוביץ´ איך אני בחנפנות, טובה אה. ואני מתעלמת מהרדודות. האמת היא שאני ממש חשה צביטה בלב בהעדרך (אוי אני ניהנת). נו אז מה חדש תחת השמש. לא שמענו ממך שום דבר על פרשת הדגים. מה אתה אומר על המלחמה החדשה שפרצה באילת. אתה יודע בין גבי קדוש לשר התחבורה. צחצוח חרבות. עד לאיפה זה יגיע, לדעתך?

ים ושמש

New member
וברור ש"אצבעוני" יקפוץ בראש-../images/Emo177.gif

הוא תמיד מזמזם סביבי,,,,,,הוא משתמש הרבה באות ז´,,,,,,,,, ד.ה.מ-קיצור של דהמשה.....כך הוא תמיד נשמע המסכן-עט על כל התלהמות בכל פורום....תופס POZA פה ושם.... יצור אומלל ובודד-נקמני וקטן,קטנטן,קטנטנון...

קראתי שיש איש עם שם כמו גבי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קדוש-רק תזכירו לי מי זה
ומה הוא עושה או עשה בשביל מדינה

poza

New member
אתה מתכוון לחבר של פלאטו

שניהם מדברים צרפתית ולשניהם אין אמא פולניה. אולי הם מאותה המשפחה?

למעלה