העמק והגמד היום החמישי

sp400

New member
לתום

נורמולגיה של השם שלך השם תום מיוצג על ידי הסיפרה 5השמות המזוהים עם המספר חמש קשורים למרקורי ולמזלות תאומים ובתולה. למספרי חמש כושר ביטוי גבוה ואינטליגנציה מפותחת. יש להם את הכישרון לעסוק במספר דברים בעת ובעונה אחת. הם משתעממים מהר ורוצים כל הזמן להתקדם אל הדבר הבא. כושר הביטוי המפותח והאינטליגנציה הגבוהה יכוונו לעיסוק במכירות, פירסום או הוראה. מספרי חמש אוהבים חברת צעירים, וינסו ללמד אותם ללכת בדרכם. הם יהנו מזוגיות פורה, אך לעתים יטו להשתעמם במערכות יחסים ויבקשו להתקדם ליחסים חדשים - כאשר ההקשבה בצד השני תפחת. לכן, כדי לשמור על מערכת היחסים יש לשמור על טמפרטורה גבוהה.

פששש זה ממש נכון!

קשורים למזלות תאומים ובתולה-אבא שלי תאומים וסבתא שלי בתולה ואני מאוד קשורה אליהם,ובכלל למשפחה שלי בכלל:) יש להם כישרון לעסוק במספר דברים בעת ובעונה אחת-לגמרי! חחח... הם משתעממים מהר-הכי נכון!!! וכל הזמן רוצים להתקדם לשלב הבא-לגמרייייייייייי!!! אוהבים להיות בחברת צעירים-נכון לגמרי:) כל המערכות היחסים שלי היו עם צעירים ממני (לא יותר מידי,לא להזמין משטרה!)... ואני מתה על ילדים, ואין לי תקשורת כל כך עם בני גילי חחח רק עם חברות שאני מכירה שנים..ואני מתחברת רק לכאלה שיש להם ראש צעיר כמו שלי...קשה לאנשים להתחבר אלי. הקיצר, ממש ממש נכון... מעניין מאיפה הגמד/ה שלי (לפי דעתי גמדה) לקח/ה את זה...

שלומי, עשית לגמד שלך חיים מאוד קשים../images/Emo70.gif

חיפשתי מאחורי כל האבנים וכל הפטריות שבסביבה, ואני לא בטוח באיזו זמרת מדובר
אז החלטתי לשים פה שני נסיונות שלי. תגיד לי אם אני צודק, ואם אני בכיוון. טוב? קודם כל יש את מלכת הפופ, מדונה! היא היתה בארץ ממש לא מזמן, ומירי אפילו היתה בהופעה שלה וכל כך התלהבה שהחליטה שגם היא יכולה! והנה התוצאה: http://www.youtube.com/watch?v=eD_iHaX1l0Y או אולי אתה מתכוון למישהי מהקאסט של "כמעט מלאכים" שהיו בארץ? http://www.youtube.com/watch?v=2xzJIAOjQto

Music4Life

New member
../images/Emo206.gif הודעה לכולם משיר ../images/Emo206.gif

דיברתי איתה בצ'ט הפייסבוק והיא מוסרת שהיא פשוט לא בבית בזמן האחרון ואין לה גישה למחשב, כך שהיא מצטערת מאד שהיא לא פה להשתתף במשחק הזה....... אז , הגמד של שיר, המסר הזה הוא בייחוד גם אלייך, שתדע ....

למעלה