הענישה הקולקטיבית שמפעילה ישראל בשטחים

ישרון

New member
חוצפה או טיפשות קשה לי להגדיר

כל השוואה בין הקורה בשטחים הכבושים לבין תולדות השואה בעיני היא פסולה! מקוממת! ומהווה מבחינתי זילות מוחלטת בשואה !!!!!!!!!!!! יקירי המתלונן מה שקורה בעזה ובשטחים זאת מלחמה וכאדם ששרת בסדיר ובמילואים עד פרישתו מהשרות רק בתפקידי לחימה ,הייתי בסרט הרע הזה. אכן אין מלחמות שמחות ואכן אין מלחמות יפות ואקסיומה שלישית מניסיוני במלחמה אין מנצחים אבל קרבנות יש בה לרוב. מצא לך מקום אחר לבטא בו את רגשותיך בפורום העוסק בהנחלת השואה ובהנצחתה בודאי שאין מקום לדעות מעוררות מחלוקת מהסוג שאתה מעלה כאן כנושא לויכוח.

פלסטינאים ונאצים

אם כבר הזכרת את אוכלוסיית "החפים מפשע" אצלם כל "יאהוד" הוא מטרה לגטימית לרצח. אינך יודע מי לוחם ומי אזרח, ואם הוא חמוש בסכין, באקדח . אין לאף קלגס פלסטינאי עכבה נפשית לטבוח במשפחה יהודית, ילדים ונשים. הם לוחמים מלחמה שבטית עקובה מדם, ללא הבחנה. היית פעם בבית ספר פלסטינאי ? שמעת מה מלמדים שם ? היית פעם במסגד בעזה ושמעת דרשה של הדרשנים שם ? על דרזדן שמעת ? אנשים כמו אשר נותנים לפלסטינאים להבין, שלהם מותר הכל. לנו אסור להגיב בשום מטבע. כאשר ייוולד אצלם אשר אחד כזה, אפשר יהיה לדבר על פיוס. בינתיים אנחנו במלחמה

mcasher

New member
RE RE:

לאביב סתיו שטען שעזה איננה חחת כיבוש,עזה כיום הינה עיר תחת מצור כבד סגורה הרמטית כמו גטו אין יוצא ואין בא,מוקפת בגדרות תיל,שערי ברזל וטנקים וחיילים שמשקיפים ומיירטים באופן מידי וללא ''נוהל חשוד'' כלל וכלל,כל אזרח עזתי ש''מעז'' להתקרב או לגעת בגדר.בים האוויר גם כן תחת שליטתו המוחלטת של הצבא והשב''כ כך שגם אם תושב עזה מחליט ''לשחות לקפריסין'' כהגדרתנו הוא לא יכול וחיל הים יירט אותו אוטמטית,גם הירידה למצרים בלתי אפשרית כמעט בגלל הסכמים של המדינה עם ארה''ב שאגב גם היא מענה עצירים בכלא גואטאמנו בקובה ומונעת מהם את האפשרות אפילו לנשום וכל זה ללא משפט סדיר הכולל יעוץ עורך דיני וכדומה כל זה נמנע כמובן,תכנית ההתנתקות סיימה את הכיבוש בפנים רצועת עזה בלבד וזה לא אומר כלום כל עוד אין לפשלתינים רצף טרטוריאלי בין הרצועה ל יהודה ושומרון רק אז במצב של שתי מדינות לשתי עמים יסתיים הכיבוש,אחרת יהיו שלוש מדינות לשתי עמים מדינת ''חמאסטן'' מדינת ''פתח-לנד'' ומדינת ישראל.רצף טרטוריאלי יכול להעשות באמצעות כביש המחבר בין הגדה לרצועה כל זאת למען תהיה מדינה פלשתינים אחת ושכנים נורמלים שלא יהיה להם גם את השנאה והרצון לירות על ישראל שכן יקבלו זכויות בחזרה,ככל שמידרדרים לרצון הימין הקיצוני הלא שקול דעת ומכים יותר בפלשתינים והורגים כן מרבים המשפחות השכולות בצד שלהם ורצון הנקמה מיתחלחל עוד יותר וכן באות תגובות טרור שאני מגנה כמובן אך כל אלו אינם אלא תגובות בומרנג לפשעיה של ממשלת ומדיניות ישראל המתורגמים כענישה קולקטיבית והרעבה שיטתית המזכירה את ימיו של סטאלין שהרעיב את האוקראינים במיסגרת ''תכנית התיעוש'' שלו.לכל צד שתי מטבעות ולכל נפש חיה שצה''ל ממתי יש משפחות מתוסכלות ועניות שמידרדרות לארגוני הטרור והפשע כדי לספק את היצר הפרימטיבי הנטוע בכל אדם של הנקמה והשנאה.קטונתי מלסיים הסיכסוך אילו היה לי הידע הייתי כותב ספרים ונהיה עשיר אין לי את הידע לסיים הסיכסוך.נכון פשעי הנאצים כנגד עם ישראל הינם פשעים אך האם גרימת 4 מיליוני פליטים פלשתינים בעולם,וכיבוש ודיכוי מילונים בשטחי 67 האם כל אלו ''חיים ורודים''? איך ההסטוריה חורטת ורושמת את מעשי העמים זה מה שיקבע.איך תיחרט ישראל בדעת העמים?.

את מי אתה מייצג???

אם אתה יהודי רגיל, אז יש לך ראש מעוות. ברגע שהחמאס יודיע שיש זכות לקיום עם ישראל בארצו, יש אפשרות לתת להם לחיות כמדינה כמו "מדינה".. כל "החפים מפשע" הם תומכים בהם ומעודדים לרצוח. אף פעם לא היה רצף בין רצועת עזה לגדה לפני 67. את רצועת עזה כבשנו ממצרים ולא מפלסתין. אף פעם לא היה עם כזה עם טריטוריה משלו. באופן תאוריטי מוכנים לתת להם מדינה, אבל שיתנהגו כבני אדם. גם איך אפשר לדבר איתם בזמן שהם רוצחים אחד את השני. מי שלא בדיעה שלהם הוא "כופר". הם בנו לעצמם תדמית כזאת.

mcasher

New member
עורך אני לא מייצג איש אלא את עצמי כאיש שלום

לא מייצג איש אלא את עצמי. כבשנו שטחים מירדן ומצרים שאילו היו הם מחזיקים בטרטוריות אלו היום היו נאבקים בהם פלשתינים עם הארץ בשביל עצמאות כמו ארצות צפון אפריקה בקלונואליזם הצרפתי והבלגי והאנגלי.אלו שטחים פלשתינים לא ירדנים שכן לפני כן הייתה בשם פלשתינה למרות שמיעוט יחסו את חבל ארץ זה לסוריה וקראו לארץ ישראל ''דרום סוריה''.לפני התנועה הציונית חיו שם אנשים הארץ לא הייתה שממה כמו שסיבנו אותך בבית ספר שכן בית לחם וירושלים וערים נוספות תמיד היו מאוכלסות בבני אדם.אני אומר שלאור ההסטוריה היהודית בארץ ישראל והקיום הערבי בארץ לפחות 1400 שנה ואולי מאז ה''כנעני'' יש צורך בפתרון היסטורי של שתי מדינות לשתי עמים ולא המשך של הרג,כליאה וקיפוח שרק פעול כבומרנג נגד. לפני מאה שנה היו בישראל 5 אלפים יהודים מיעוט לעומת הערבים אך תודות לגירוש אשר יצר את בעית הפליטים ועלייה מרוסיה ומאות ארצות אחרות המאזן נהפך לרוב יהודי.אני מאמין שרוב יהודי זה לא דבר רע אבל לשני העמים יש זכויות בצדק ושלום.אמן.דעותייך כשווה לדעות הימין הינם טיוח המציאות וההיסטוריה.

חבל שאין לך פתרון

לערבים יש פתרון: מתקופת המופתי ששרת את הנאצים ויעץ להם. ראה כיצד ערבים מפוצצים מסגדים על מתפלליהם. ראה כיצד יום יום רוצחים ערבים עשרות ערבים על לא עוול בכפם בעיראק. ראה כיצד גודעים ידיים ורגליים. ראה את ספרי הלימוד שלהם ואת ה "הכשרה" שמקבלים ילדיהם. הקשב טוב לחלומות שלהם. נסה לשכנע איש חמאס לתת לך לנשום בארץ הזאת. אז אולי תתחיל להבין מדוע אין כאן שלום.

masorti

New member
בבל"ת מזוקק...

אנחנו לא כבשנו שטחים מירדן, משום שירדן מעולם לא היתה הריבון המוכר בהם. בכל מקרה, מאז חוזה השלום עם ירדן - אין לירדן שום תביעות טריטוריאליות כלפי ישראל. אז חלאס לברבר. כל השטחים בין הים לירדן שלא סופחו לישראל הם במעמד שטח ללא-ריבון. לפלשתינים לא היתה, אין, ולא תהיה שום זכות על אף גרגר אדמה. הם מעולם לא היו ריבונים כאן, וגם אם היתה להם זכות כלשהי כתוצאה מהחלטת החלוקה - זכות זו בטלה ופקעה ברגע בו הם דחו את החלטת החלוקה ופתחו במלחמה. לידיעתך, הרוב המכריע של הפלשתינים הגיעו לכאן ב-200 השנים האחרונות. אין שום קשר ביניהם לבין הכנענים הקדומים שחיו כאן. לעומת זאת, קיימות עדויות ארכיאולוגיות לנוכחות אבותינו כאן לפני 3200 שנה. אני ממליץ לך לזרוק לפח האשפה את השטויות הפרו-פלשתיניות שהשמאל הקיצוני דחף לראשך, וללמוד את ההסטוריה כפי שאכן היתה.

אתה לא איש שלום, אתה סתם

נשמע תמים, הצד השני של מטבע הטפשות. להזכירך, גבולות החלוקה שנקבעו ע"י וועדת פיל ואומצו ע"י עצרת האומות בכ"ט בנובמבר מבוססים ברובם על שטחים שהיו בידי היהודים, וניקנו בכסף מלא. לא כיבוש בלא בטיח. הערבים לא קיבלו את ההחלטה והשאר ידוע. ערבי שמכר בבוקר קרקע ליהודי, רצח אותו בערב מסיבות לאומניות. המופתי חג' אמין היה שלוחם של הסורים, ולא שכח להתחבר לנאצים בתקווה שאלה ישחררו את פלסטין מידם של היהודים בשיטות המיוחדות לו. הסורים מעולם לא וויתרו על חזון דרום סוריה, הפלסטינאים יכולים רק לחלום על מדינה עצמאית . לכל היותר יקבלו עצמאות בנוסח לבנון... גם הרצועה נמצאת בשליטת סוריה באמצעות שליחה חאלד משעל. הוא יושב בדמשק מה'כפת לו מה שקורה שם. הוא מנהל מלחמה נגד ישראל בעידוד הסורים. ראה ערך נאסראללה בלבנון. הראיה שהחמאס בהוראת הסורים אינו מכיר בהסכמי אוסלו. הסכמים שהיו הבסיס לבחירות שהעלו אותם לשלטון. איך הם מטפלים באופוזיציה [הפת"ח] כבר ראינו לפני כמה חדשים. בשנת 1970 כאשר חוסיין טבח בפלשתינאים החל חאפז אסאד [האבא] להזיז כוחות לכיוון ירדן [ גם שם יש לסורים תביעות] רק אזהרה חריפה של ישראל הצילה את ירדן מכיבוש סורי. אם לחמאס ולפלסטינאים לא ברור שהעתיד שלהם הוא בקשר יציב עם ישראל, שימשיכו להלחם בנו. דרך המנהרות ברפיח הם לא מייבאים מזון לתינוקות... שלא ייסמכו על טוב הלב שלנו ועל השמאל הראדיקאלי שמצדיק ומחפה עליהם. אין אף מדינה שמרשה לרשות עויינת להפגיז ערים בשטחה, מבלי לבוא חשבון עם הצד השני. מוטיבציה להרוג יש להם שם, לכולם, בלי יוצא מן הכלל. שיילכו, מצידי, לעזאזל. ממש לא מרחם עליהם. הם לא המסכנים בסיפור הזה.

ב"אל ג'זירה" ישמחו להשתמש בשרותך

חבל שכואב לך על הפלשתינים, ולא על גיסי וגיסתי וארבעת בנותיהם שגרים כבר שנים בשדרות וסופגים קאסמים.

masorti

New member
קישקוש במיץ עגבניות....

לרצועת עזה יש גבול ישיר עם מצרים. את כל הטענות שלך על מצור בגטו תפנה לשלטונות מצרים. מצידי שהם גם יספקו חשמל לרצועת עזה במקומנו. רק כסיל כמוך יכול להציע רצף טריטוריאלי בין יו"ש לרצועת עזה. נכון שאתה תרשה לחיילי צה"ל לחסל כל פלשתיני שישתמש בכביש המעבר לצורך ירי על שטח ישראל? (אופס.. אם מותר לירות בפלשתיני הנוסע על הכביש, אז הוא כבר לא בריבונות פלשתינית ולכן אין רצף טריטוריאלי)

בני הרשקוביץ

לטעמי האיש מיצה את עצמו. עכשיו הוא פותח במסע תעמולה, להפצת "השואה" של הפלסטינאים. קיבל עד כה במה מכובדת בפורום העוסק בשואה. ממליץ למחוק.

אין ענין למחוק, להיפך אם קיימים אנשים עם

דיעות כאלה, אז שיקראו התגובות כאן ואולי יפול להם האסימון. ובנוסף, תמים הוא לא. קוראים לזה חוסר הבנה משווע. = הבן "שאינו יודע לשאול" מההגדה של פסח. משווה ללא אבחנה וללא הבחנה בין דברים שאינם ניתנים להשוואה, שאינם נכונים להשוואה. איני מתחיל להגיב, כי אין כאן ניסיון לשאול שאלות ולקבל תשובות אלא התרסה עקומה והתעקשות על תיאוריות ששמע מאיזה פעיל גרינפיס. שיהא לו כל טוב, וכשהאש תגיע גם אליו -ולא משנה באיזו דרך- שיצעק מגיע לי מגיע לי אני הכובש הארור.

masorti

New member
כשהאש תגיע אליו הוא ישכח שהוא הכובש הארור...

קיבוצי עוטף עזה חגגו את ההתנתקות ושמחו לאידם של הדוסים שגורשו מבתיהם בגוש קטיף. עכשיו כשהאש הגיעה אליהם הם אינם אומרים "מגיע לי" אלא באים בדרישות למגן אותם עד גובה הרקיע.

Annie46

New member
במקרה באתי לבקר

שלום חברים - ובעיקר מנהלי הפורום: במקרה נכנסתי וראיתי ההודעה של mcasher. אני ממליצה למנהלי הפורום להימנע מלתת כניסה לטרולים למיניהם. לגבי השטחים וכיוצ"ב - ובכן, אנשים אלו נהנים להיכנס לכל מיני פורומים ולהעכיר את האווירה. כיוון שהנ"ל כבר כתב - אין למחוק, אך להבא, אני ממליצה כי הודעות שכאלו יימחקו מיד. לא לשם-כך הוקם פורום מיוחד זה

למעלה