העצב - אין לו סוף (לאושר יש ויש)
ט'

תודה לכם. אני מרוקנת לגמרי. בוכה כל הזמן ט'

לקחתי עכשיו סרקוול כדי לא לפגוע בעצמי כי יש לי דחף חזק. אני זוחלת למיטה ואנסה לישון קצת. פשוט לא עומדת בעומס של החיים האלה. לא יודעת איך להתמודד. איילה דיברה אתי קצת בטלפון עכשיו, נורא מה שהלך אצלה בבוקר, אנשים עצבנים פשוט צבאו לה על דלת החדר ואי אפשר היה להשתחל לשם אלא בקושי רב וכמעט תוך כדי מכות. ואתם שומעים בחדשות מה קורה עם תקיפות כלפי רופאים... ממש פחדתי שיקרה לה משהו... לא יכולה להפסיק לבכות, אני אתן לסרקוול לעשות את שלו. אני פוחדת לישון. אני פוחדת לקום. יש לי סיוטים. אני אסע אליה מחר ואולי תוכל לקבל אותי ולעשות לי קצת טוב על הנשמה, לחזק אותי. מרגישה שחזרתי לנקודת ההתחלה של התלות ושל חרדת הנטישה ממש כמו לפני האשפוז. אילו רק יכולתי לקבל עוד קצת זמן באשפוז הייתי מנסה גם להטמיע את הכלים שקיבלתי שם, את החיזוק שקיבלתי שם. כל כך לא מיציתי את מה שקיבלתי שם... רק התחלתי לבנות תהליך וזהו, נגמר הזמן. אני מרגישה כל כך רע. מבועתת מפחד. מוצפת. פלשבקים שחבל על הזמן. רצון עז למות, להימחק, לפגוע בעצמי (בגלל זה לקחתי סרקוול ואם ארגיש שהדחף מתגבר אקח עוד רבע. לקחתי רק רבע). ומצד שני פוחדת כל כך למות. פוחדת מטיפול נמרץ. פוחדת להישאר בחיים משותקת ונכה ותלויה בחסדי הבריות שאינם... פוחדת כל כך ולא מסוגלת להרפות. מזל שיש תרופות בעולם, ניתן לה לעבוד ונראה מה קורה (למה אני מדברת בלשון רבים? לא יודעת).

נ"ב הפגישה הלכה לא רע (אין לי כוח לפרט, אולי בהמשך).

someone343

New member
אלומה

קוראת אותך תמיד וסליחה שלא מוצאת את המילים הנכונות להגיב ( לך או לעצמי או בכלל) אבל.. אני שמחה שיש לך את התמיכה של איילה איתך.
ורוצה לומר שאיתנו כאן, את לא לבד , מחבקת חזק

תחזיקי מעמד

גם אני בתהום. אחותי מבקרת אותנו מחר וזה נורא מפחיד אותי (זה סיפור מסובך). ואני נורא מקווה שיבוא יום ותצאי מהקונכייה שלך (לא שאני מזלזלת)...

אלומונת

את עוברת תקופה ממש קשה מאז שעזבת את האשפוז וגם העזיבה שלך לא הייתה בדיוק "עזיבה נקייה", אלא נשארו לך הרבה משקעים שלא טופלו כמו שצריך שם. אל תהיי קשה עם עצמך שאת לא יכולה להתקדם ולהשתמש במה שלמדת שם. זה טבעי כשמרגישים רע לנסוג למקום בטוח, לרצות לראות מישהו אהוב שאנחנו סומכים עליו, לשמוע מילות עידוד ונחמה. אני בטוחה שאיילה יודעת את זה גם והיא לא תידחה אותך. את במקום אחר עכשיו, גם אם את לא מצליחה להרגיש את זה.
תני לעצמך לנוח קצת עכשיו, לתת לסרוקוול לעשות את שלו. את לא יכולה לעשות את הכל לבד.

תודה לכולן מכל ה
טריגר

אני לא יכולה להחזיק מעמד. אל תדאגו, אני לא אעשה משהו נורא, אבל חייבת להפיג קצת את הכאב ולצערי אין לי כרגע דרך בריאה לעשות את זה. לא לדאוג, כן? פשוט תהיו אתי

ט'

לא יכולה יותר. באמת. צריכה לכבות את עצמי. חושבת שאלך שוב לישון. בא לי להקיא. זקוקה לאיילה, למרות שגם היא כבר לא כל כך יכולה לעזור

פגעתי. זה לא הרגיש לי טוב כמו פעם. זה כאב. פעם זה לא כאב. בדרך כלל זה כואב רק אחרי. אולי בגלל שכבר התרגלתי להפסיק. רק הריגוש של לפני הזכיר לי את הריגושים שלפני בולמוסים, אבל תכלס זה לא עזר לי להרגיש יותר טוב, רק טיפה. אני מתביישת בעצמי. אני לא רוצה לעשות את זה יותר.

מותק (טריגר)

לפחות את יודעת שזה לא עוזר, תחשבי על הצד החיובי הזה. אולי את במקום אחר עכשיו, מבחינת פגיעה עצמית. לפעמים, גם בלי לחשוב על זה יותר מדי, השינויים הקטנים שאנחנו עושים בחיים, עוזרים ומשנים את היחס שלנו לפציעה ואת הרגשות שהיא מעוררת בנו.
לכי לישון, אלומונת. עבר עלייך יום קשה וארוך.

לא יודעת איך לעבור את הלילה הזה

אני פוחדת כל כך, אבל נעצמות לי העיניים. נשאבת לשינה. מקווה לטוב...

מילקי110

New member
בזכותך השמיים מתבהרים

בזכותך השמיים מתחילים להתבהר .

אתמול הלכתי לקבוצה אחרי שלא הייתי שם חודש והיה מדהים

כפי שציפיתי שהקבוצה אמורה ליהיות . והכל בזכותך אם לא היית מספרת לי על לבב לא הייתי יודעת על זה

והייתי ממשיכה ליהיות בתוך הבור השחור והאפל . את נמצאת בתוך בור שחור ואפל ואני לא יודעת מה לעשות בכדי להוציא אותך משם

כל שאני יכולה לעשות הוא להגיד לך שממש עזרת לי . בתוך השחור שלך הצלחת לעזור למישהו וזאת גדולה ענקית של בן אדם

יש לי חברות שם , אתמול אחרי הקבוצה הלכנו לשבת במסעדה כל הקבוצה , בחור שאל אותי איפה הייתי ואמר לי שאפילו שלך לי ב WHATSUPP כי ראה שלא באתי הרבה זמן

ואכן ( בגלל הבעיות בטלפון ראיתי רק עכשיו ) . המדריכה שאלה אותי . אני אלך עם הבנות בשבוע הבא לספיד דייט .

תודה רבה לך אלומה . בזכותך השמיים מתחילים להתבהר . מקווה שגם השמיים שלך יתבהרו ותראי קשת .. הלוואי ויכולתי לעשות למענך מה שעשית למעני אבל אני לא יודעת איך.

גם איזה כוחות יש לך עם כל מה שעובר עלייך להיכנס לפורומים ולעזור לאנשים בי אין את הכוחות האלה , הרבה פעמים פשוט אין בי כוח לכלום ואת ... תודה רבה לך אלומה.

מקסימה שלי

בכיתי מהתרגשות כשקראתי את זה ואת ההודעה השנייה שלך. אני כל כך שמחה שיכולתי לקחת חלק בשיפור אצלך, ומאוד נעים לי שאת מעריכה את זה. תודה

למעלה