העצמה אישית ב-
אנשים

Orange Sky

New member
../images/Emo207.gif חח צור...../images/Emo9.gif

הסתכלתי עכשיו למטה בפורום וראיתי את ההודעה שהצטרפת וראיתי שמישהי כתבה לך "היי יצור"! וראיתי שזו אני! ולא הבנתי למה שאני אגיד לך "היי יצור" ואז אחרי איזה דקה קלטתי שזה לא "יצור" אלא "צור" חחחחחחח יצאתי מפגרת אבל זה הצחיק אותי

תמונה של אחותו..

יש את התמונה הישנה הזאת של כל המשפחה חוץ מזאתי שליד ג'נסן שהיא חברה לשעבר לשעבר שלו.. הילדה מצד ימין זאת אחותו מקנזי..חוץ מהתמונה הזאת אין עוד תמונות שלה..היא קטנה ממנו באיזה 7 שנים אם אני לא טועה..
ואני אנסה למצוא גם תמונה של אח שלו..

darklighter

New member
תודה על התמונות../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ג'נסן באמת הכי יפה, למרות שגם אחותו מאוד חמודה. אחיו נראה נחמד אבל קצת נשי....

צריך לראות תמונה עדכנית של אחותו..

אגב מעניין אם האחיין החדש שלו הוא מהאח או מהאחות שלו..

לוידעת

New member
הוא כזה יפה שזה כואב!!../images/Emo99.gif

אח שלו די דומה לו אבל אין לו ת'יופי של ג'נסן.. והוא באמת די נשי,למרות שגם אצל ג'נסן יש איזשהו קע קצת נשי,אבל זה מתקבל ממש שונה מאשר אצל אח שלו....זה מתקבל סקסי לאללה!!!

redsnowhite

New member
וואי כמה שהאחים דומים../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif

וכן כן כן ברור שג'נסן יפה יותר אבל אפשר להיות סופר דומים ואחד יהיה מכוער והשני יפיוף עולם. בכל אופן, אחיו דומה לדונלד דאק.

The Ocean Girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני חשבתי על דונאלד דאק כשראיתי אותו

גרבע

New member
../images/Emo105.gif XDDD

הו יופי XD עוד אחת XD הרבה קוראים לי יצור

yocai1

New member
../images/Emo207.gif כולם מוזמנים לקליקות ../images/Emo163.gif

מה זה קליקות?
קליקות זוהי מערכת בה כל אחד יכול לנהל את חיי החברה שלו,לראות מה קורה עם החברים שלו,ולתקשר וללמוד עוד על האנשים סביבו. הוא מאפשר זאת ע"י איחוד של מגוון כלים המשתמשים בטכנולוגיה המתקדמת ביותר כגון: דואר,אלבומי תמונות,קליקות(קבוצות),אירועים,כתבות ,לוח שנה, ועוד תוך כדי חלוקה למספר רשתות חברתיות. ולקבל כסף על פעילותכם באתר! כן, כן כסף!
הרעיון של הקליקה
קליקה בעברית פירושה "קבוצה של אנשים המתאגדים יחד סביב נושא משותף" . יש אין סוף סוגים של קליקות כמו שיש אין סוף תחומי עניין . מה שאומר שכל אחד יוכל למצוא קליקות כמספר תחומי העניין שלו. ואם במקרה לא מצאתם קליקה שעונה בדיוק על נושא העניין שלכם תמיד תוכלו לפתוח ולנהל אחת בעצמכם ו/או בעזרת חברכם.

מישהו יכול לשים תמונות מפרק 308 ... ../images/Emo58.gif

כשדין וסאם קשורים לכיסא ושני " האלים " האלה עושים עלייהם בינתיים טקסים ...... בשביל לאכול אותם XDD

למעלה