הערבים האלה

asparagos

New member
מחמד, אל תתעצבן זה מרעיד לך את היד

ואתה מפספס את ! ונוחת על @ או שתסתכל מידי פעם על המסך ולא רק על המקלדת...

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את התגובות. והן רק מחזקות את הדיעה והמחשבות שלי.

asparagos

New member
מוזר, כי בתגובות שלי מופיעות טענות כנגד

וזה אמור לגרום לך לפקפק בדעות והמחשבות שלך. אולי צריך ללכת איתך בפסיכולוגיה הפוכה? נגיד... YYY איזה פחד, 2 וחצי ערבים התחילו לשחק בארגז חול שלהם...

מוחמד5

New member
../images/Emo24.gif

מבחינתך מוזר, מבחינתי ממש לא. כי אני לא מופתע
ידע זה כוח .....השאלה היא כמה ידע ומה היקף הידע .

shm490

New member
כל הכבוד להם

שהם מוכנים להשקיע בכך ,הלואי ואחרים הולכים אחריהם .

אושרי 7

New member
טחחחחח...

אז לכמה ערבים היה את המזל האדיר להוולד על כמויות עצומות של נפט, הם לא צריכים לעבוד לשניה פשוט לשאוב את הנפט ולהדביק תווית מחיר, כי אלמלא הנפט מוחמד, דובאי הייתה נראית ומסריחה כמו טול כרם ורמאללה. ערביי העולם בשנים האחרונות מצטיינים בעיקר בהתרבות, עוני, אבטלה וכמובן טרור.

צריך לשבח את הדובאים והאבו-דאבים

על שהם משקיעים את עושרם בכלכלה ובציוויליזציה, לא כמו הפלסטינים שמשקיעים הכל או כמעט הכל בטרור ובמשכורות למנגנונים מושחתים ומנופחים.

האבו דאבים האלה הם דיקטטורה דכאנית

כמוהם כמו ערב הסעודית וירדן, חברים שלכם, ההשקעות שלהם לא אומרות חצי דבר, שיגמר להם הנפט יגוועו מרעב ויחזרו לנדוד במדבר.

'פתגם ערבי' אומר: במדבר גם קוץ הוא פרח

בהשוואה ל'נורמות' המקובלות בעולם הערבי-איסלאמי, בייחוד בחלקו ה'מהפכני', הנסיכויות במפרץ מייצגות קידמה. גם לאיראן יש המון נפט וגז אך העם רעב ושולט שם משטר טרור אלים. או מדינות כמו סודן, אלג'יריה, לוב, סוריה, חמאסטן, חיזבאללסטאן... שבהן שוררים תנאים שלעומתם הפאשיזם הלא-נאצי נראה מתקדם. נכון, סעודיה היא משטר חשוך והיא מממנת לפחות בעקיפין אירגוני טרור. נסיכויות המפרץ הן איים של שפיות וקידמה מסויימת בתוך עולם ערבי-איסלאמי נחשל, חשוך ואלים עם מנהגים וחוקים ברבריים ופראיים, התקוע עמוק בימי הביניים אם לא לפני כן.

אושרי 7

New member
אין שום הבדל,

אלה ואלה תומכים בטרור, ההבדל הוא שלפלסטינים לא נשאר כסף לאוכל, לסעודים יש כסף להכל. לא לשבח ולא בטיח.

אין קשר לעוני

חלק גדול ממבצעי הפיגועים גדלו במשפחות טובות ולמדו במערב, התרבות היא תופעה שקיימת בכל העולם השלישי בנוסף לאבטלה.

אנשי אבו-דאבי הם הערבים הכי מתקדמים בעולם

ואתה יכול רק ללמוד מהם במקום להשמיץ אותם. בן אדם צריך ללמוד להסתפק במה שיש לו ולא לקנא באנשים אחרים שהם עשירים. אנשי אבו-דאבי לא מתעסקים בטרור וכמובן שהם לא פרמיטיבים.

למעלה