הערבים מאשימים את ישראל בפשעי החיזבאללה נגדם

גידעון1

New member
פשוט הזוי. וויז שימי לב לזה

אלו מסוג הדברים שמגדילים את השנאה ולא גזענות. מדובר בקונספירציה פשוט מגוכחות בצורה מטורפת הכי הצחיק המשפט הזה "באחת העדויות שאספנו בשטח ציטט תושב ששמע מישהו אומר מישהו אמר מישהו ואמר 'במקום שהטנקים יגנו על התושבים, התושבים יגנו על הטנקים". כלומר אוסף העדויות שמע מהתושב ששמע מישהו ששמע ממישהו ששמע ממישהו?

החבר'ה האלה מנסים לרקוח טיעון נגדי

לטיעון הקלאסי של ישראל כלפי החיזבאללה - בנוגע לשימוש בבתי אזרחים. לפחות הם היו "כאילו הוגנים" וטענו ש"אין להם כלים לבדוק" האם צה"ל משך את אש חיזבאללה במזיד לכיוון היישובים הערביים. אבל הם "רק" רמזו בכיוון - זה כנראה יספיק כדי להרים קצת את רוחם של תומכי חיזבאללה, אלה שאין להם טיפת אמון במוסדות השלטון הישראלי. האמת כנראה הרבה יותר פשוטה: בחיזבאללה לא היתה מוכנות למלחמה כזו. לא היו להם כלי נשק מדוייקים ומונחי מחשב כמו אלה של צה"ל. כשצה"ל המטיר עליהם אש, הם פשוט שלפו מהמחסנים את כל מה שיש וירו.

THE WIZARD 55

New member
שטויות במיץ עגבניות

יש בסיסים בקרית שמונה, נהריה,ליד הגבול והם ליד ערים יהודיות ומושבים ממש מעורר זעם.

שיגידו תודה שרק 21 נהרגו

הרי לפי הנתונים שלהם "האוכלוסיה הערבית, המהווה 60% מכלל אוכלוסיית הצפון" אז אם 21 נהרגו מתוך 44 הסטיסטיקה לטובתם

חיזבאללה השתדל ע"פ טיווחי בשארה לרצוח יהודים

בלבד, אבל כמה קטיושות התפקששו להם ופגעו בערבים. כמו אותה הקטיושה שלמרות טיווחי בשארה החטיאה וחדרה למטבח בערב אל-עראמשה והרגה אם ושתי בנותיה.

גידעון1

New member
מלך עוד לא למדת

שכל פעם כשמשהו מציק לערבים זה חייב להיות באשמתנו? חיבאללה ירה טילים ועדיין הערבים מאשימים אותנו... אתה מוכרח להודות שהם כבר הגיעו לדרגת אומנות מבחינת יכולת האצבע המאשימה כלפינו.

גידעון1

New member
וויז למה את לא מגנה את הגזענות הזאת?

מדובר הרי בקיפוח של מלונים ישראלים רק בגלל שהם ישראלים.

THE WIZARD 55

New member
בזמנו אני זוכרת איזה דחקות העברנו על זה

בקומונה שהיתה לי.. אני דווקא העליתי את בכתבה או ווקינג כבר לא זוכרת.. ושו, אני כאן על תקן מגנה ראשית

mike00

New member
זה פשוט היה אחד הדברים היותר מצחיקים

עד איזו רמה של בורות אפשר להגיע??? ואחרי זה מתפלאים שישראלים חושבים שהערבים טיפשים.....מעניין למה??

THE WIZARD 55

New member
תשמע מייק

אם מחר תגיד לי שבעגבניות שהגיעו ממצריים יש מחלה קשה ומדבקת, או בכלל תפריח ידיעה כזאת במדינה בוא נתערב איתך שמחר אף אחד לא יקנה עגבניות

mike00

New member
חבל אי אפשר לבדוק את זה....

אני מבטיח לך שזה לא היה קורה.....

גידעון1

New member
ווייזי את רצינית?

אם היו אומרים לך למשל שבישראל יש עגבניות מצריות שחולות בכלבת את באמת היית מאמינה לזה? חחחחח כנראה שלא סתם אומרים שהיהודים הכי חכמים. אגב היה מחקר מעניין שהסביר מדוע היהודים הכי חכמים ולמה שחקני הNBA שהכי טובים הם דווקא השחורים. ממש בקצרה המחקר מספר על כך שעוד מימי הביניים אף אחד לא רצה להעסיק יהודים במגזר הפרטי(אם אכן קראו לזה "מגזר פרטי") לכן היהודים נאלצו להיות עצמאיים כלומר להקים עסק משלהם. הם עסקו בעיקר בתיווך ומסחר. דווקא התיווך והמסחר החלו להקנות להם עמדת כוח מסויימת וכמובן הרבה רווחיות. בסופו של דבר חלק לא מבוטל מהיהודים הפכו לעצמאיים מוצלחים ביחס לשאר העמים שאיתם הם חיו ולכן נוצרה ליהודים התדמית שהם חכמים. לאחר מכן התפתח נושא הפננסים שאליו נכנסו היהודים שהרי בנקאות זה היסוד של התיווך. השחורים לעומת זאת נמצאים בעיקר באיזורי עוני ולכן בעיקר עומדות בפניהם 2 אפשרויות 1. פשיעה 2 יוקרה וכסף באמצעות הכדורסל. הכדורסל רחוב מאוד שולט באיזורי העוני וכולם מקווים שמישהו יקטוף אותם להיכל התהילה. אין לי מושג עד כמה מזה נכון אבל זה היה חומר קריאה מאוד מרתק.

THE WIZARD 55

New member
מכירה את הסיפורים האלה על היהודים

למדנו את זה בהיסטוריה.. וכן, אני לא הייתי קונה עד שהיה מתברר לי שזה לא נכון
תשמע, עוד יבנו על זה שהיהודים כל כך חכמים, ולא יאמינו שיש בירקות מחלות, ובאמת יעשו את זה, תזהר
זהירות מילת המפתח אצלי, מאמינה, לא מאמינה, קודם בודקת..

גידעון1

New member
אני מאוד מקווה שאת צוחקת.

יכול להיות שלא הייתי אוכל עגבניות כאלה כי הייתי חושש שאולי יש בהם משהו אחר אבל כמובן שהייתי פוסל על הסף שמדובר במחלת כלבת

THE WIZARD 55

New member
חחחחחח תשמע גדעון

אני לא סומכת על מה שהוא לא תוצרת ישראל.. וכן, מאיפה אני יודעת אם ארגון אל קאעידה לא החליט להכניס בירקות איזה מחלה... כלבת אי אפשר להעביר בירקות?
סתם צוחקת יא גדעון...

למעלה