הערבים מאשימים את ישראל בפשעי החיזבאללה נגדם

fifanowftw

New member
בנוסף

ראיתי מחקר שאומר שהאשכנזים יותר חכמים, מכל האוכלוסיות, מכיוון ש: האיש הכחם ביותר-הופך לרב. הוא מתחתן עם האישה הכי חכמה, ולהם נולדים הכי הרבה ילדים. תעשו את החישוב לבד..ככה קראתי בעיתון
חוקר אמריקאי-יהודי עשה אותו. הוא אמר שזה לא קרה באותה התדירות אצל המזרחיים, אך איני זוכר מדוע.

THE WIZARD 55

New member
חחחחחח איך אפשר בלי אשכנזים ומזרחים

אבל לפחות כולם יותר חכמים מהאתיופים..

gogi000

New member
האם אני במקור יהודי?../images/Emo10.gif

ויזי בשיטה הזאת את בטח במקור ילידת האבורג'נים שבאוסטרליה

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אני אינדיאנית במקור לפי ההתנהגות שלי../images/Emo6.gif

פרא אדם שכמוני, חופשיה, תמיד חלמתי שיהיה לי כתר עם נוצות קעקועים..חחחחחח

gogi000

New member
חחח פיפא

ומה קורה עם הכי טיפש? מחתנים אותו עם הכי טיפשה ושולחים אותם לתימן?
האמתי אני זוכר שביוון העתיקה בימי אלכסנדר מוקדון היו לוקחים את כל התינוקות בגיל כמה חודשים ועושים להם מין מבחן או זורקים אותם לים לא זוכר בדיוק, ומי שנכשל היו הורגים אותו ומשאירים רק את אלו שהצליחו, ככה הם רצו להבטיח שהתינוקות האלו שיגדלו יהיו לוחמים חזקים.

mike00

New member
היו שופכים עליהם מים קרים ומים חמים...

אם התינוק היה בוכה הוא לא היה חזק מספיק....ורק זכרים היו צריכים לעבור את המבחן הזה.. ומה עלה בגורלם של אלה שעברו את המבחן??כבר בגיל מוקדם (כיתה א'),הופרדו הבנים והבנות מהוריהם,הם עברו לגור במחנות צבאיים בהם הוכו ואף הורעבו על מנת שילמדו לגנוב מזון.להיות ספרטני משמעו - להיות קשוח. האתונאים היו פחות קשוחים מבני ספרטה,אבל גם אותם לא היינו מכנים "עדינים".לדוגמא: הם לא התפעלו כלל מהריגת תינוקות.. אריסטו בכבודו ובעצמו, מנמק בעקרונות רעיונותיו שהריגת ילדים נחוצה לתפקודה התקין של החברה. וכך כתב: "חייב להיות חוק שאוסר לגדל ילדים חולים או בעלי מום.ובכדי למנוע את התרבות האוכלוסייה,כמה ילדים מוכרחים להינטש(במלים אחרות - להיזרק על ערמת האשפה,למוות)משום שחייב להיקבע גבול לכמות האוכלוסייה במדינה." אבל אי אפשר לצפות להרבה מהיוונים בני אותה תקופה למרות כל מה שנהוג לחשוב עליהם.. להתרוצץ בעירום נחשב כדבר נורמאלי ביוון.שירותים ציבוריים היו בנויים לעיתים קרובות כספסל ברחוב ראשי עם חורים בתוכו. אנשים ישבו שם ועשו את צרכיהם בזמן שאחרים צעדו ברחוב.. באופן טבעי זכו התאוות האנושיות להערצה רבה, וממילא הפכו האיסורים המיניים למועטים בלבד, עד שאפילו פדופיליה ומעשי סדום נחשבו למותרים. למעשה, יחסים מיניים בין עלם צעיר לבין גבר בוגר, נחשבו לביטוי הגבוה ביותר של האהבה. אפלטון כתב בספרו סמפוזיון: "אני כשלעצמי,איני מוצא מה להגדיר איזו ברכה נהדרת יותר יכולה להיות לגבר בעלומיו מאשר מאהב מכובד(מבוגר יותר)..." בקיצור חיות אדם

gogi000

New member
ואללה צודק עכשיו נזכרתי

היו זורקים עליהם מים ואם הם בוכים היו זורקים אותם מההרים. זה באמת מחריד

THE WIZARD 55

New member
מייק, יש לי משהו לספר לך, אבל בסוד:)

טוב הבנו שהיהודים יותר חכמים..אבל מה עדיף שכל או מזל?..כי לי יש שכל ואין לי מזל..מזל נאחס, טפוווווווווווווווווווווו

THE WIZARD 55

New member
כי מנחוסה אנא...אולי תשנה לי את המזל..

אני מזל גדי
ואגב שו טוב לב, מה זה החרטה הזה תאמין לי הכי טוב להיות רע, בלי נקיפות מצפון...

gogi000

New member
אני לא חושב שזה קשור רק לגנים

אני חושב שזה בנוי מכמה מרכיבים כגון שימור האוכלוסיה, החינוך, למידה... לדוג' אם נקח את ישראל אז העדה הכי משכילה כאן הם הערבים נוצרים, הם העדה עם אחוזי הזכאות לבגרות הכי גבוהים ועם אחוז האקדמאים הכי גבוהה, אז מה כאן היהודים פישלו?
אני חושב שזה בגלל שהנוצרים בתור אוכלוסיה קטנה רוצים לשמר את עצמם ולכן משקיעים יותר בילדים שלהם, יש להם בתי ספר פרטיים שהם עולים פי כמה על הבתי ספר הממלאכתיים ולכן הם יותר משכילים. אותו דבר היה עם היהודים, הם רצו לשמר את עצמם ולכן לרוב היה להם בתי ספר משלהם והם יותר השקיעו בחינוך ולמידה.

אין גבול לחוצפה ולטימטום שימשהו יפרק את

ה"אירגון" הפלשתיני הזה. עלק "זכויות אדם"... לא יכול להיות מרחק גדול מהם ולזכויות אדם".

mike00

New member
איזה חמארים...../images/Emo6.gif

גם אם נצא מתוך הנחה שהם צודקים,מי בדיוק אמר לחזבאללה את הנ"צ? מאיפה החיזבאללה ידע איפה נמצאים אותם בסיסים? ועוד שאלה מעניינת,אם חיזבאללה ידע שהבסיסים האלה נמצאים ליד יישובים ערביים למה לא בחר לו מקומות אחרים כיעד לרקטות??? יכול להיות שלא היה אכפת לו שאלה יישובים ערביים?? וואלה,העיקר שהסקרים מראים שלא אוהבים אותם.....אבל מה הסיבה שלא אוהבים אותם?על זה הם לא מדברים.... חבורת חארות!!מוצצי דם עלובים!!

AdonAsda

New member
נו ולחשוב שמתוך הכמעט4000 רקטות שנורו על ידי

חיזבאללה במלחמה רק 1 פגעה בבסיס צבאי והרגה חייל... כן, אני בטוח שהם כיוונו לבסיסים צבאיים...

THE WIZARD 55

New member
מחר? חחח איפה אתה....?

עדיין במצריים מרגל לטובת המוסד...?
תחזיק מעמד...

למעלה