הערב זה קורה חברים, אפילו לא קיבלנו פרס

אלונורה

New member
הערב זה קורה חברים, אפילו לא קיבלנו פרס

ניחומים ...... לונדון, 10/12/07 - לד זפלין מתאחדים, ייתכן ובפעם האחרונה בהיסטוריה האנושית (ייתכן..) ואני פה בארץ, יושבת מול המחשב בפיז'מת חורף ומקלידה עבודה מחורבנת .... סלחו לי על ההתבכיינות, אבל מי יבין אותי אם לא אתם אה ? (נשמע כמו בקבוצת תמיכה
...)

gilriv

New member
ערוץ3 {ספיישל לקראת ההופעת החד פעמית

גם ערוץ3 מביא את לד זפלין {אבל זה לא בשידור חי מלונדון בנתיים בשעה 12.40 בחצות לד זפלין מהפעת האיחוד אחרת ביס ובהוט

AeroTom

New member
זה לא מהופעת איחוד אחרת...

זה קטעי הופעות מאוד ידועים של הלהקה, מה-Royal Labert Hall, Madison Square Garden, Knebworth...כולם שוחררו רשמית ב-DVD הכפול של 2003.

gilriv

New member
אני שמעתי בערוץ SKY NEWS <

-חיכיתי גם לכתבות משם - והפרשן אמר ?,שאחרי זה אפשרי שעודפם יצאו למסע הופעות אפשר לכתוב להם באתר בית שלהם -בפורום גם באנגלית טובה {ובטח חלק מכם יודעים גם לכתוב

IamAR

New member
"אוהבים אותך אלונורה"

נורא מבינה יותר מידי לד זפלין עומדים עכשיו באולם היוקרתי בלונדון, ועושים הסטוריה כמו שרק הם יודעים לעשות. מדהים שקרוב ל30 מיליון בני אדם נלחמו על הכרטיס ורק 20 אלף הצליחו להשיג. אני ילידת שנות ה90, בשבילי לד זפלין הם פנטזיה, חלום, הכל, אבל ממש לא מצאיות ראיתי הופעות שלהם, בני 25, ילדים, הכי יפים שיש, עוד לא מעכלת שזה ממשיך להתרחש ממש עכשיו ועם הרבה תקווה ואופטימיות, ימשיך לפחות עוד מספר חודשים ישראל היא לא אופציה, אה?

אלונורה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif אני חושבת שישראל

היא לא אופציה.... אם בכלל תהיינה הופעות נוספות, אני בספק רב

gilriv

New member
?

הי מאמאמ ..HI YONT TOO BE YUOR BEACLUR ?השירים שלהם מתחילת הדרך מזה ,אני עכשיו מזמזם לי כל יום מזל שהם יתאחדו {ועכשיו על פי שמועות !יסעו בכל ארה'ב וואלה כמו פינק פלויד שבלבלו אותנו עם היא תגיע לישראל עכשיו זה

M e n s R e a

New member
תודה! וזה בשביל אותם חרטטנים

שטענו שרוברט פלאנט מזייף. לא בטונים המטורפים של פעם, אבל בטח לא מזייף. ובכלל לא בטוח שהם כיוונו אחורה בשביל זה, הוא פשוט לא שר גבוה.

One After 909

New member
ברוב הסרטונים שהביאו פה הם לא כיוונו אחורה.

יש כאלה שאני לא בטוח אז אני לא רוצה להגיד סתם, אבל בהרבה לא כיוונו אחורה, והוא שר גבוה בטירוף יחסית לגיל שלו.

M e n s R e a

New member
התכוונתי גם לבדוק זאת בעצמי

עוד לא הספקתי. ואני יכול להעיד גם על עצמי, שיכול להיות הבן זקונים של רוברט, שגם צעירים בני עשרים ו... מכוונים אחורה וגם גאנז עשו את זה, בשיאם

One After 909

New member
לפעמים גם מורידים טונים בהופעות

רק בגלל שנגיד באלבום הזמר ממש צורח, אבל בהופעות הזמר לא יכול לככה לגמור את הקול, אז לפעמים מוריד חצי טון או טון רק בשביל שהזמר יוכל להמשיך בהופעה.

M e n s R e a

New member
נכון

מה גם שבהופעות אי אפשר לתקן טעויות, שבאולפן מן הסתם אפשר, ע"י עוד טייקים, או באמצעות תוכנות מחשב

למעלה