שמע, לא בדקתי כל זמר אי פעם, אבל זה חייב להשפיע. אני לא יודע אם מקרטני היה מעשן הרבה, או שותה הרבה כמו רוברט, אבל אני בטוח שזה השפיע עליו. אולי פחות. קח גם בחשבון שפול היה שר בטונים "קצת" יותר נמוכים מרוברט (ואם אני לא טועה, בשירי הביטלס המהירים והפרועים יותר מי ששר הוא לנון)
ופול באמת שר בטונים קצת יותר נמוכים, לפול יש קול גבוה מאוד. בכל מקרה אני לא רוצה לגרום לויכוח פול מקרטני רוברט פלאנט, רק הבאתי אותו בתור דוגמא. אני בטוח שסיגריות כן משפיעות, אבל על כל בן אדם בצורה אחרת.
מקרטני עישן בגיל נורא צעיר (סביבות גיל 15) והוא עישן המון והוא נשמע מצוין עד שהוא התחיל להזדקן (40-45), ככה שאני בטוח שהנזק היה מזערי. והוא לא נשמע על הפנים היום, הוא נשמע על הפנים לעומת איך שהוא נשמע בימים הטובים שלו, אבל הוא כבר בן 65. אני מקווה שהשרשור יפסיק פה כי אני כבר מרגיש מגוחך.
כמובן שזה לא משתווה בשיט לדבר האמיתי, אבל עדיין הופעת המחווה בצוותא עם הצ'רצ'ילים היא לדעתי הדבר הקרוב ביותר שיש להופעה של זפלין במצבי הנוכחי. כרגע אני מסתפק בזה ואני מרגיש די בנוח עם זה, כי אין מה להתבאס על משהו שהסיכוי להגיע אליו מלכתחילה היה אפסי.
כל הדור של הזקנים כרס-קרחת- להם הייתה הזדמנות לצפות בהם בלייב! מה עם הדור הצעיר שבעצם ממשיך להאזין למוזיקה, גורם לה להמשיך לחיות? לנו מגיע לראות אותם בלייב! אני נולדתי 12 שנים אחרי שהם התפרקו,בטוח לא הייתה לי הזדמנות XD טוב, אני סתם מקטרת- אבל אתמול הייתי על סף דמעות כי אני לא שם.
וזה לא מהיום, אפילו כשהם עוד הופיעו ביחד במהלך שנות ה-70 זה קרה לו. if you ask me, רוקרים מזדקנים צריכים לתת לצעירים לנגן...קצת קשה להתסכל עליו היום, זקן כזה, ולעבור לתמונות מפעם, שהוא משתולל. זה מעביר בי צמרמורת