הערב - טקס ה-VMA!

Music Man XD

New member
הערב - טקס ה-VMA!

נשמע שהולך להיות אירוע משמים במיוחד חוץ מהופעה של ביונסה, לפי השמועות היא הולכת לעשות מעיין מחרוזת שכוללת את כל שירי האלבום האחרון.

תצפו?

2Dirrty4U

New member
לא.

כל שנה הטקסים האלו הופכים להיות יותר ויותר מעפנים ומשעממים, כל מיני נובאדיז באים לשם, השטיח האדום נראה כמו אספסוף של פליטי ריאלטי סוג ז', המועמדים מגוחכים, הזכיות לא מוצדקות ובקיצור חרא של דבר.

נקסט פליז.

ערן1987

New member
רגע, זה לא בלילה שבין שני לשלישי?

איזה פאדיחה, ביקשתי ממנהל האשכול שלי שיקדם את זה - אבל חשבתי שזה בין שני לשלישי ולא הלילה

&nbsp
אופס

DAN1EL

New member
וואו, לא ידעתי בכלל שזה הולך לקרות.

האמת שבשנה שעברה מיילי סיירוס הצליחה ליצור את רגע ה-VMA האייקוני הראשון של העשור, אז היא די העלתה את הרף בחזרה.
והיה מצחיק לראות את הטקס של שנה שעברה רק בשביל הפרצופים הביצ'יים של ריהאנה והחברה שלה לאורך כל הטקס, והתגובה שלה אחר כך כששאלו אותה אם היא הייתה הולכת לטקס הזה בדיעבד (Hell no
).

ערן1987

New member
מה קרה בטקס של שנה שעברה

שריהאנה אמרה שלא הייתה הולכת אליו שוב?

DAN1EL

New member
תשאל אותה.

מניח שהיא פשוט השתעממה פצצות, כמו כולנו.

RTur

New member
מחכה כמובן להופעה של ביונסה

מעניין אותי עם מי אריאנה גרנדה וניקי מינאז' שכבו שהן מקומבנות ככה בהופעות
-
* אריאנה גם זכתה לפתוח את הטקס שזה בדרך כלל כבוד שנשמר לאמנים יותר גדולים וגם מופיעה פעמיים
* ניקי שמופיעה ב-4 נאמברים(!) - סולו שלה, עם אריאנה וג'סי ג'יי, עם אשר והשמועות אומרות שהיא גם תצטרף לנאמבר של ביונסה לעשות את הרמיקס של Flawless.
&nbsp

DAN1EL

New member
יותר מעניין עם מי ביונסה שכבה שהיא עדיין מופיעה בטקסים

כאילו זה מעניין מישהו

היא כזאת האופרה ווינפרי/יאיר לפיד/אובמה של עולם המוזיקה.
חול חול ואין מה לאכול.
מעפנה. תקדמי כבר ושחררי אותנו.

ערן1987

New member
אתה שוכח שאתה אמנם לא אוהב אותה

אבל יש קונצנזוס מאוד רחב בעולם לטובתה, ככה שזה הגיוני מאוד שהיא תמשיך להופיע שם.

DAN1EL

New member

אני אפילו לא צריך לראות את ההופעה שלה כדי לדעת איך היא נראתה (קלישאות ומניירות של דיווה) ואיך היא נשמעה (פלייבק).

ביונסה לדעתי בשלה ללאס וגאס.

ערן1987

New member
מה שאמרת לא קשור בכלל למה שאני אמרתי

אני אמרתי שגם אם אתה לא אוהב אותה לא אומר שהעולם לא אוהב אותה - ואתה ציינת, שוב, שאתה לא אוהב אותה, שזה בסדר אבל לא קשור למה שדיברתי עליו בעצם חח

DAN1EL

New member
העולם לא מתעניין בה. העולם מתעניין במה שמאכילים אותו.

ככה שזה לא משנה בעצם מי מופיע בטקס עתיר באזז ורייטינג - העולם יתעניין בו (כלומר, החלק חסר הדמיון והמחשבה המקורית של אנשי העולם).

אני אוהב אנשים שלא אכפת להם מהקונצנזוס ושלא רוצים להאכיל את הקהל האוטומטי והרובוטי שלהם עוד מאותו שיט, אלא באים וקובעים עמדה: אני כזה. תאהבו או תשנאו? על הזין שלי.
כמו שמיילי סיירוס עשתה בשנה שעברה.

מיילי סיירוס היא כוכבת הפופ הכי לא מתחנפת והכי לא שמה זין של השנים האחרונות, ולכן היא בעצם כוכבת הפופ הכי מגניבה של השנים האחרונות.
ביונסה היא דודה משעממת ויאיר-לפידית שרק רוצה להאכיל אותנו שוב ושוב עוד מאותו הדבר ועל הדרך לשדר תדמית משפחתית נקייה.

אני מצטער, אבל זה מ-ש-ע-מ-ם.
והטקס הזה משעמם.
וזה שיש אנשים שאוהבים את זה - זה על הזין שלי וזה לא רלוונטי.
זה לא עניין אמיתי, מה שאתה מדבר עליו, זה עניין אוטומטי.
זה כמו לראות את מה שמשדרים בפריים טיים רק כי זה מה שמשדרים עכשיו, ולא כי זה באמת מעניין.
זה שהיא מצליחה לא אומר שהיא מעניינת, כי היא לא.

עכשיו אתה מבין למה זה שייך?

ערן1987

New member
הרבה מהדברים שאמרת הם טעם אישי שלך נטו

ושוב, האנשים אוהבים אותה. כמו שיש אנשים שאוהבים את מיילי, יש אנשים שאוהבים אותה - אז למה לא לתת להם עוד ממה שהם אוהבים? הרי מיילי עצמה, כזכור לך, הופיעה בעצמה בטקס של שנה שעברה, אז מה הבעיה פה בעצם?

DAN1EL

New member
מיילי עושה מה שבזין שלה, ביונסה דורכת על ביצים כבר שנים

כדי לא לסדוק את התדמית המושלמת והמשעממת שלה, אלא אם כן היא במקרה משתלבת עם האופנה הנוכחית.
סתם דוגמא הכי קטנה - כריסטינה אגילרה תעבוד עם סיה פורלר כשהיא שם ליודעי דבר בלבד.
ביונסה תעבוד עם המפיקים הכי צפויים שיש, ואז תעבוד עם סיה פורלר רק אחרי שכולם עשו את זה ושזאת כבר אופנה.
&nbsp
בקיצור: מיילי אמיצה יותר. ביונסה סתם.
את מיילי יכלו לאהוב ויכלו גם לשנוא. ביונסה תמיד הולכת על בטוח ובגלל זה אוהבים אותה בטקסים האלה ובגלל זה היא גם מעניינת ת'תחת.

ערן1987

New member
אבל איך זה מתקשר בכלל למה שכתבתי?

מה זה משנה אם היא הולכת על בטוח או לא? מה זה משנה אם היא פורצת דרך או לא?
&nbsp
אוהבים אותה? זהו, זה מה שרציתי להגיד. ברגע שאוהבים אמן מסוים, לא משנה למה, אז הגיוני שיזימינו אותו להופיע בטקס כזה. זה הכל.

DAN1EL

New member
אסביר שוב:

זה לא עניין אמיתי - זה עניין אוטומטי.
אנשים קונים את מה שיש.
ולכן הם יקנו את כל מי שיופיע בטקס כזה, כי זה מה שקבעו להם שהם צריכים לאהוב.
&nbsp
לכן טענתי שאני לא מבין למה מזמינים אותה להופיע בטקסים האלה כאילו שהיא באמת מעניינת מישהו.
כי לדעתי היא לא באמת מעניינת מישהו, אלא רק מכורח ההרגל ויחסי הציבור.

ערן1987

New member
אני מסכים איתך חלקית

"אנשים קונים את מה שיש" - אני מסכים איתך בסה"כ אבל עובדה שיש אמנים מצליחים בארה"ב שבכלל לא משתתפים בטקס הזה. איפה כל אמני הקאנטרי (חוץ מטיילור סוויפט), אחד הז'אנרים הכי מצליחים בארה"ב? איפה אמנים מצליחים מהשנה האחרונה שבכל זאת לא נמצאים כאן? ברור שאמנים שמנהלי MTV ודומיהם ידאגו "לקדם" יזכו להצלחה גדולה יותר מאחרים - אבל זה לא אומר שהקהל לא אוהב אותם. הרי גם מיילי בשנה שעברה הייתה ה-it girl, למרות (ואפילו בגלל) הפרובוקציה שליוותה אותה, אז במה היא שונה מביונסה - רק בדרך שלה? הדרך אולי שונה, התוצאה הסופית היא אותה תוצאה - שתיהן מופיעות באחד מטקסי המוסיקה המצליחים ביותר בעולם.

מיילי וביונסה לא שונות מכל אמן אחר שמופיע בטקס הזה, מניקי מינאג' ומארון 5 שהופיעו השנה ועד דרייק, הקילרז, כריסטינה אגילרה, REM, בון ג'ובי, ג'נט ג'קסון ואמנים רבים אחרים שהופיעו בשנים קודמות. כולם מופיעים בטקס הזה כי הם מצליחים וכמו כל אמן בכל תחום תמיד יהיו להם אוהבים ושונאים.

למעלה