הערב - טקס ה-VMA!

DAN1EL

New member
הפסקה הראשונה רק מחזקת את מה שאמרתי

והפסקה השנייה - גם כן, אם תחשוב על זה.
כי אתה צריך לשאול מה בא קודם: האם האמן מצליח כי הוא מצליח או שהוא מצליח כי מפמפמים אותו בטקסים ובמקומות הנכונים?
&nbsp
יש אמנים שבאו משום מקום, מחוץ לארה"ב והצליחו כי הם עשו מוזיקה פשוט מצוינת (לורד).
ויש כאלה שיצליחו כי מפמפמים אותם איפה שצריך והם מקושרים היטב (ביונסה), אבל הם לא באמת מעניינים את הציבור, אלא מישהו שם למעלה החליט שהם מעניינים את הציבור.
הציבור קונה את זה כי הציבור טיפש, אבל זה לא אומר שהאמן הזה באמת מעניין אותו. זה פשוט מה שמאכילים אותו באינפוזיה.

ערן1987

New member
השאלה שלה היא מאוד טריקית

במובן מסוים זה כמו לשאול מה היה קודם - הביצה או התרנגול?

&nbsp
ושוב, מי אתה שתקבע שביונסה לא מעניינת את הציבור ולורד כן? על סמך מה ולמה אתה קובע דבר כזה?

DAN1EL

New member
לא יכול להסביר טוב יותר מכפי שהסברתי, סורי.

נאלץ לא להגיע להבנה הפעם. :)

Music Man XD

New member
ביונסה עבדה בשנים האחרונות עם כמה שמות לא ממש מוכרים.

הדוגמה הכי טובה לכך היא האמן Boots, שתרם תרומה נכבדת מאוד לאלבום האחרון, ולא אני ולא אתה שמענו עליו.
אז מה שאמרת לא מדויק.

Rud3 Boi

New member
מישהו בעולם מבין אותי!!!!!

ביונסה מדוייקת, חדה, יפייפיה, זוהרת, פרפורמרית מושלמת, ברמה שזה כבר משעמם, נדוש, מעאפן, מרדים, וגרוע.
&nbsp
אין בה שום רוקנרול, שום אמנות, שום רגש, שום כלום.
מוכרים לאנשים את ביונסה כמוצר שכולנו צריכים לאהוב, אבל אם מישהו מעדר העיוורים יבחן לרגע את הקריירה שלה, ויראה כמה שהיא סיסטמטית, רובוטית, מכנית, ומשעממת, הוא יבין מה קורה שם באמת.
&nbsp
והכי הורג אותי "מה אתה רציני? ביונסה הכי מרגשת שיש..........מלכה....."
GIRL BYE.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

YEEZUS

New member
המחרוזת של ברייק פרי/אנקונדה/באנג באנג הייתה מחרידה!

אבל מחרידה בדרך הכי משעשעת שאפשר! ניקי הרסה כל דבר!

זה התחיל ב-Anaconda שהיה פשוט המיץ של הטראש, והמשיך באיך שהיא החריבה לג'סי ג'יי המשעממת את הנאמבר שלה והפכה אותו למעניין.
&nbsp
זה מה שנקרא HOT MESS.
ניקי

YEEZUS

New member
וכמובן שאי אפשר שלא לזרוק מילה על ההופעה של ביונסה.

בלי שום פלייבק, עם הרבה קטעים חדשים ושירים שהיא לא הופיעה ובלי מניירות של דיוה.
כל הכבוד לה! :)

DAN1EL

New member
ועוד איך מניירות של דיווה.

פלייבק באמת היה פחות (היה השלמות של פלייבק מוצהר, כמו ב-Blow).
היה עדיף כבר שתשתמש בפלייבק, כי היא לא יכולה לשיר לייב.
מההתחלה, מהתו הראשון, מהמילה הראשונה ועד סוף ההופעה - היא התנשמה והתנשפה וזייפה.
רואים שהיא לא רגילה לשיר לייב.
&nbsp
Blow היה כולו זיופים. למה היא נשמעת כל כך רע?
אבל לא רק Blow, כל ההופעה הזאת הייתה מלאה זיופים ואי דיוקים וביצועים גרועים.
&nbsp
ובאופן כללי - אני לא יודע מה יותר משעמם - האלבום עצמו או ההופעה שלו. כמעט נרדמתי על המקלדת.
&nbsp
איך אפשר לשמוע הופעות כמו DIL ולחשוב בכלל שהיא יודעת לשיר לייב?
היא לא.
היא אשכרה לא מצליחה לנשום.

DAN1EL

New member
אה - והשטיק הרגיל שלה:

היא רוקדת וברקע משמיעים את הדיסק (bow down bitches bow down bitches) והיא רק צועקת COME ON למיקרופון פעם בכמה זמן. וגם את זה היא עושה תוך כדי התנשפות עצבנית עד כדי אפיסת כוחות.

DAN1EL

New member
אמרתי משהו לא נכון?

היא לא התנשפה והתנשמה כל ההופעה מהמילה הראשונה לאחרונה?
היא לא זייפה? ואני שואל אותך בתור מישהו שמכיר את הדיסק האחרון שלה בעל פה - היא נשמעה לך כמו בדיסק? הביצועים החמיאו לשירים?
היא לא שעממה את החיים, והחווירה לעומת ההופעה המרימה של ג'סטין משנה שעברה שהעיפה את כל הקהל?
&nbsp
סתם חפרה והרדימה.

YEEZUS

New member
כל מה שאמרת בערך לא נכון.

אני יכול להסכים שההופעה לא אחידה ברמתה, כי בכל זאת XO היה מעפן.
אני יכול להסכים עם זה שהיא לא חידשה יותר מדי, למרות ש-DIL היה מפתיע.
אבל עם כל מה שציינת - פשוט לא אחד גדול.

לי נראה שהקהל נהנה בטירוף, והיא עוד הופיעה עם שירים שלא מוכרים לקהל הרחב.
גם אתה ממש מתקטנן על כל טיפת פלייבק. כי כריסטינה אגילרה לא עשתה את ה"שטיק" ההוא ב-Stripped Tour? מיילי לא מזייפת למוות עם Wrecking Ball? הקול של לורד לא נבלע בכל הופעה שלה?
הרי אם היא הייתה מבצעת את הכל בשלמות, הייתה אומר "הכל מושלם מדי", זאת אומרת שככה או ככה היא לא יכולה לנצח אותך. אתם פשוט לא סיפור אהבה מוצלח ואת זה אני וכולם פה הבנו כבר מזמן.

אני לא מבין למה כל פעם לחזור לדיון הזה עליה. כבר שמענו, ראינו, הקאנו את הדעות אחד של השני עליה.
יש בינינו הסכמה על המון דברים, אבל בעניין ביונסה לצערי (כי בתור אחד שמחזיק מהטעם המוזיקלי שלך, כן הייתי שמח אם הייתה אוהב אותה) לא נסכים.
אז זו ההודעה המסכמת שלי לגבי כל העניין הזה ואני לא מתכוון להתדיין עליה איתך כי פשוט אין טעם.

DAN1EL

New member
נכון שאני הייטר (והסיבות כאמור ידועות)

אבל אתה יודע יפה מאוד שכשביונסה עושה משהו טוב אני הראשון לשבח את זה.
לדוגמא - DIL הוא אחד השירים האהובים עלי השנה.
&nbsp
ובכלל, אני ממש לא נעול בדעות שלי - וזה נכון גם לגבי אנשים שאני סוגד להם וגם לגבי אנשים שאני לא סובל.
את נינט לא סבלתי במשך שנים ובאלבומים האחרונים ובפרויקטים האחרונים אני ממש תופס ממנה וחושב שהיא מצאה את הכיוון הנכון לה, או לפחות בדרך הנכונה לשם.
את מיילי סיירוס לא לקחתי ברצינות אף פעם או שפשוט לא סבלתי אותה, עד הקאמבק האחרון.
את כריסטינה אני כידוע אוהב מאוד - ואתה מוזמן להיכנס לפורום שלה ולראות כמה אני יורד עליה שם בשנים האחרונות. גם כאן, למען האמת.
אני עף עף עף עף עף באוויר על לילי אלן, ושיבחתי בלי סוף את שני האלבומים הקודמים שלה - והנה, בקאמבק הנוכחי היא מביאה לי את הסעיף ואני בקושי מוצא את עצמי מקשיב לשירים החדשים שלה.
קניתי את כל האלבומים של ארקטיק מאנקיז ואני מעריץ מס' 1 שלהם, ואני לא אוהב את האלבום האחרון.
כנ"ל לגבי פראנז פרדיננד. אני יכול להמשיך עם עוד אלף דוגמאות כאלה.
&nbsp
אני ככה גם עם במאים שאני לא אוהב או במאים שאני מאוד אוהב.
בקיצור - כשמישהו עושה משהו טוב - אני איתו עד הסוף.
כשמישהו מעפן - אני קוטל.
ואני מצטער, אבל ההופעה הזאת הייתה משעממת אפילו יחסית ל-VMA, שהוא טקס משעמם פצצות.
&nbsp
אבל סבבה, אם אתה אומר שאין טעם אז אין טעם.

DAN1EL

New member
רק סתם כדי להבין אותך:

כשאתה אומר ששאר הדברים שאמרתי לא נכונים אז אתה רוצה להגיד שבעצם:
1. היא לא התנשפה באופן לא סביר ולא זייפה.
2. היא התעלתה על ההופעה של ג'סטין משנה שעברה.
&nbsp
כן? הבנתי נכון?
אני טועה לגבי זה?

YEEZUS

New member
את הדבר הראשון הבנת נכון.

לגבי טימברלייק - לא יצא לי לחשוב על זה, וזה גם לא באמת משנה.
גם אם טימברלייק עשה את העבודה טוב יותר ממנה, זה לא אומר יותר מדי לגבי ההופעה שלה.
&nbsp
אני צפיתי ונהניתי מכל רגע בהופעה שלה וזה מה שחשוב.

Music Man XD

New member
היה כאן פלייבק לדעתי.

יש קטע ב- Haunted שבו לדעתי היא מפספסת ושמים לב לזה. חבל, זה מוריד מאיכות ההופעה לדעתי.
זו הייתה הופעה לא אחידה ברמתה. יש בה רגעים נהדרים, ויש בה רגעים ממוצעים ותו לא.

DAN1EL

New member
והלוואי שהיה יותר, כי היא לא יודעת לשיר.

בעצם הלוואי שההופעה הזאת לא הייתה מתרחשת.
17 דקות של שעמום מוחץ, כמו להסתכל על קיר מתייבש.
זה הרגיש כמו נצח.
&nbsp
אהבתי רק את הקטע עם הרקדניות המנצנצות (והגמישות כל כך!) בהופעה של DIL.

למעלה