הערב קרבות שהיה.

• פותח הנושא garey
  • פורסם בתאריך

garey

New member
|בהצלחהזהו זה בא מחר ,הכל מוכן אשש

בוקר טוב לכולם , היום הגדול של האיגרוף תאילנדי בישראל, זהוא הכל מוכן ומצוחצח ,ראו את השעה , כולנו תקווה שהכל יעבור בשלום אורי צבי ויניב פישר הינכם מוזמנים מעל גבי הפורום, בהצלחה ללוחמים למאמנים ולכל מי שנתן את לבו לערב זה תודה ולילה נפלא בתקווה ליום קרבות אדיר ג'רי מזרחי

cronic1

New member
היום התחרות אששששש

לא הלכתי בגלל ריבוי הכוכבים. בכל אופן בהצלחה לספורטאים. חברים יקרים אני מאוד אשמח לקבל עדכונים. אני מהמר על יוסי מזרחי יש לו יתרון ביתיות. בהצלחה ג'רי תמסור ד"ש לאיגור המאמן שלי.

garey

New member
פרק חדש באגרוף תאילנדי בישראל

חזרנו עכשיו מיום אדיר באגרוף תאילנדי בישראל ,את כל המחמאות והסופרלטיבים משאיר ,לכל מי שנכח ביום חג זה , בכול אופן כמה מילים לפני שינה עריבה ומתוקה ראשית תודה למאמנים ללא יוצא מהכלל, לכולם אחד לאחד -תודה רבה ללוחמים כל הכבוד לכולכם מפסידים ומנצחים ,אתם דוגמא ומופת לאגרוף התאילנדי, לכם מגיע כל הברכות והנשיקות, ליו"ר אבנר שלום ארז לוקוב הייזלר רועי בני קוגן ,על שהפקידו בידי את הפקת הארוע והאמינו שיש דרך חדשה לעתיד טוב ונכון יותר,לפי ראות עיני חלו המון אבל המון ,נכונות מצידם ומצד מאמנים אחרים ,לעבוד בצורה מסודרת , כולל בדיקות כולל שקילה כולל רישומי טופסי חתימות ,כולל שופטים שעבדו בצורה מושלמת גם להם תודה על עבודתם המסורה, והכל נעשה בזמן כפי שמקצוענים אמורים לעבוד.על זה מגיע לכם תעודת הוקרה שיצלחתם לשנות פאזה , ולהבין שהדרך הנכונה היא זו. לסיום אחרי ערב הקרבות מילה אחת ברשותכם ,היום אתם חשופים לתקשורת ולטלויזיה , יותר מתמיד ,עוד טיפ קטן ערוץ 10 מתכוון לעשות כתבה ענקית על........ אחרי שבועות הפתעה הא זה כבר סגור. עם תתחילו להבין מהר מאוד לאן אתם מובלים ,השמיים הם הגבול {יכול להיות איתי או בלעדי} זו הדרך שלכם כעת, זה שביל החלב זו המציאות החדשה שבא אתם צריכים ללכת כיום , לסיום מלה אחת על הערב ,הדבר שהכי שמח אותי וריגש אותי יותר מכל הוא, ישארתו של שגריר תאילנד וציוותו עד סוף הערב, ודרך חלוקת הגביעים למנצחי הטורנירים היתה פשוט מדהימה בצורתה המכובדת שבעולם לא נעשתה כדוגמתא , וכך נוהל טקס הגביעים למנצחים ,המפסידים קיבלו גביחע ניחומים,המנצחים חיכו כל הערב , לחלוקת הגביעים הוזמנו מטעם הנות אניטה פללי ,גברים מנחם בייגר מטעם האגודה למחמה בסרטן ילדים, מטעם ציוד אומניות הלחימה מתי בש-גל כולם נעמדו עם הגביעם ביד ,הלוחמים לידם ושגריר תאילנד הוזמן לזירה , לבנות אניטה פללי ניגשה לשגריר והעבירה לו את הגביע ,הוא ניגש ללוחמת קד קידה עמוקה והעניק לה והיא קדה לו קידה כפי שנהוג בתאילנד, כך גם הגברים הם העבירו את הגביעים אליו והוא ללוחמים עם הקידות והברכות המסורתיות, זה היה ענק אדיר מאין דוגמתו בעולם. לסיום מודה אני לבורא עולם שהעניק לנו את הזכות לעבוד עם האגודה למלחמה בסרטן ילדים,מר מנחם בייגר מהאגודה ,ניגש בתום התחרות ,הוסיף ואמר במילים אלו אני היום קברתי 2 ילדים חולי לוקמיה לצערי דמעתי ,ומה שעשיתם היום נתן לו תחושה מעורבת עד כמה אנו עם מיוחד ונישגב שמסוגלים לעשות הכל למען תרומה ,נהניתי ואנו איתכם לכל אורך הדרך אבנר וג'רי ולכולם ברכות מאת ילדים אלו ,ובקרוב הוא לוקח אותנו לבקרם ולחזקם, זה היה שווה את כל הערב . לסיום תודה לכולם ללחימה משולבת , לויליאם שחאדה וחניכיו ,לפריי פייט , לצלמים משה אסולין ומשה חכים , לתקליטן אורן ,לבנות הרקדניות ,לברייק דאנס הרקדנים, ובטוח שלאלו ששכחתי , אוהב אותכם ג'רי מזרחי שטססססססססס למיטהההההההה ומחכה ללכת לנוחחחחחחחחחחחחח בהריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עם ארגז יין משובח ,בלי פלאפונים אני לא זמין ,בלי עיתונות ובלי מלחמות לילה טוב

Johnny Rico

New member
יש מישהו שהיה ויכול לפרט קצת

ובעיקר מי ניצח בכל אחד מהקרבות? תודה

MikeTyson

New member
ג'רי איך היה ??

טוב התשובה ברורה. אבל ספר מי ניצח ומי הפסיד, נוק אאוטים היו ?

lironmarko

New member
הערב קרבות שהיה.

היה אחלה ערב הרבה קרבות יפים וחלק פחות ...כל הכבוד לאילייה נתן פייטים הכי יפים לדעתי הוא כיכב בערב הזה למי שראה הוא נתן אגרוף בשניות האחרונות בסיבוב לנוק דאון לקוסטיקה משהו משובח כל הכבוד.... ערן דב כיכב בכלל אין מה לומר כמה רמות מעל כולם בקלינצ'... יניב אם אתה רוצה להצביע על תותח אני מצביע עליו הפגנה בלתי ניתנת לויכוח של לוחם בכמה רמות מעל הכלל... דורון ממעלות שיחקה אותה ילדה חמודה שניצחה יריבות קשוחות והראתה לכולן שזה לא הגיל אלא התרגיל.....דורון כל הכבוד !!! הקרב של יוסי ושל דותן היה קרב יפה גם ...דותן השתפר מאוד הלך קדימה ומול יריב חזק כמו יוסי ששינה טקטיקה בגלל הטורניר ..... סה"כ לחימה טובה בין 2 הצדדים.... עידן מעלה הוכיח כרגיל שהוא לוחם שהולך קדימה בלתי מתפשר לדעתי קצת היה מפוזר אבל הוא עדיין הבחור עם הלב הכי גדול וכמובן הקהל אהב אותו !... קרב איגרוף אולג ושחכתי את שם הבחור שניצח היה יפה ומעניין גם. לסיום - ג'רי שיחקת אותה היה איגרון יפה הופעת ברייק דאנס משהו לפנים !!! ובכלל נפלת על הזירה בסוף מעייפות בתמונה עם בני ארז ורועי וכל המתחרים והחברים תמשיך כך !!! רק פעם הבאה בחיית ג'רי תארגן מקום עם מיזוג כל האורות הרגו אותי מסכנים המתחרים שם בטח היה חם :) בקרוב תמונות ופרשנות בלוחם המובחר.. לירון מרקוביץ

RoyceGracie

New member
בהחלט היה מצויין !

רעות בלו עובדת חד וחזק בצורה בלתי רגילה ! כל הכבוד לה. וכל הכבוד לדורון הבחורה שלי, אלופת הקלינץ'!

טל390

New member
גם אני נהנתי ו...שאלה..

נהנתי אתמול מאוד מערב הקרבות, השבוע נחשפתי לראשונה לסוג זה של קרבות זירה ושני ערבי הקרבות (בשבת ואתמול) היו יפים ומרתקים. תודה למארגנים. השיפוט אתמול תאם פחות או יותר את תחושתי למרות חוסר הבנתי (יש לי עוד הרבה מה ללמוד) גם אתמול הייתה מתחרה צעירה (בת 15) שניצחה שתי יריבות גדולות ממנה והשופטים לא היססו לתת לה את הניצחון (המוצדק לדעתי). ושאלה, האם מתוכננים קרבות אגרוף ואיגרוף תאי במסגרת המכביה בחודש הבא? וברשותכם עוד שאלה: באיגרוף מיקצועני ברמות הגבוהות, כמה סיבובים יש? וכמה זמן כל סיבוב? תודה.

למעלה