הערב קרבות שהיה.

• פותח הנושא garey
  • פורסם בתאריך

garey

New member
מלחמת עולם 3 באגרוף התאילנדי

מזרחי ג'רי :מאת 00:58 :שעה 11/06/2005 :תאריך למאמנים ללוחמים לשופטים ולצוותות שעמלו קשות ברכות לקהל הרב שהגיע ,אתם מוזמנים לקבל את כל הפרטים על המכשולים הרצופים ועכשיו תדעו שגם אתמול היה אמור להתבטל הארוע שלום לכולם ,התרחיש הבלתי יאומן שקרא לנו עלית הפועל ת"א בכדורסל לגמר-סל חוזה היה מופע היה טלוויזיה היה ,הכל מכל הוכן והושקע יותר מכל דבר שהיה אמור להיות אתמול, אין לכם מושג ,מה היה אמור להיות אתמול, ערב ל"ג בעומר אני מקבל טלפון ממנהלת הכדורסל ,אתה לא עורך ארוע נקודה ,צחקתי לא עוברת דקה עוד צילצול הפועל על הקו אתה לא עושה ארוע ,על תגיע יום רביעי ,צחקתי חשבתי שמנסים לעבוד עלי ,טלפון לאבנר שלום,נלחץ הבחור,לידיעת כולם זה שבועיים וחצי לפני התחרות ,מוזמנים רבים מכל הקשת ,עבודת נמלים ,מאדם לאדם מארוע לארוע חבר לחבר שעות ימים ולילות ,גופים ענקיים ,שיגיעו למופע ,אין פינה שלא ניתפרה ,והחליפה נראתה כמו חתן לחופה, רק חסר מי שיוביל אותו,המלחמה על הכבוד התחילה ,כל השיחות הוקלטו ביני לבין כל הראשים ,ההצעות שלהם כולל ניסיונות להביא אותי למצב של איומים ,כינויים מסוימים להוציא משיווי המשקל ,{הכל בשיתוף עם אבנר שהלך בדרכי באש ובמים}פגישות עם מנהלת הכדורסל ,הפועל ת"א לתוך הלילות ,במלונות בת"א ,מלחמת התשה ,לא משתכנע אין דרבי אין ארוע אין כלום ,ערוץ 1 מנהלת כדורסל הפועל ת"א ,על האגרוף התאילנדי ,החלו השמועות בטלוויזיה ,בתקשורת בעיתונות ,הזמנות לצילומים ראיתי שכך ,תופשים טרמפ ממשיכים במלחמה ,עולים לצילומים בערוץ 2 ,הכל בשקט אף אחד לא יודע מצטלמים בתוכנית, כל הדרך לירושליים פלאפונים מהם,מוקלטים,לא מוותרים להם ,הגיע השבוע האחרון ,אתם לא מגיעים ,אנו אומרים חד וחלק לא יזור לכם מגיעים. פגישות שוב הפעם 3 עו"ד {נבלות} כל הדרך הם איתי סיפורי אלף לילה ולילה נוציא נעשה להם בי"ס ,הגיעו לשולחן ניהיו חיוורים,ברחו גם הם,הלחץ גובר אבנר בלחץץץץץ ג'רי צוחק אבנר ידידי תרגע על תדאג, בבוקר טלפון מהמנהלה תעשו מה שאתם רוצים אין הפקה ,כאן ראיתי והבנתי שאין דרך אחרת, טלפון לזהבי עצבני ,תחקירן בוא ישר לרדיו עם כל החומר המוקלט,{ולמה מוקלט ידעתי מראש שזה מה שיעזור יותר מכל}הוצאתי הכל על השולחן עם מוזמנים ,פוסטרים,עיתונות הכל על השולחן,זהבי רתח אשששש ,חצי שעת שידור כולל עימות חריף עם הפועל שעוד ניסו להוציא אותנו סחטנים...... הואמה שמעה הכל ,יצאנו מהשידור,הם בלחץ עכשיו,הגלגל התהפך והפלאפונים מהם החלו שוב ,ג'רי אבנר בואו לפגישה דחופה, התקשרתי לעו"ד חבר ותיק, שיתפתי אותו ,מה קורה עם נגיע ויגידו שאימנו עליהם,אמר תשאיר את השיחות הנכנסות ולכו לפגישה יקרה משהוא יש הוכחות, שהם יזמו פגישה, עולים למנהלת הכדורסל קומה 26 בבית גיבור ר "ג נכנסים פאר פאר לא יואמן, יושבים עם הראשים מתחננים נעזור לכם ,תבינו המשחק לא קובע ,הטלויזיה ואנחנו והפועל משחק אחרון באוסישקין,היסטוריה תעזרו לנו ,ונעזור לכם,בעתיד ,ישבתי וחשבתי עם אבנר , אמרתי לאבנר תשמע יש 2 אפשרויות,ללכת ל4-5 שנים משפטים ,או לחבק ולאמץ אותם הם יעזרו לנו בהמשך ,לדעתי אבנר עדיף את עזרתם,החלטה אוקי חברה הולכים לקראתכם, נרשמו הסכמים לפי רצוננו,לשביעות רצון כולם,אבנר קופל ראש המנהלת ,לאחר שראה את תיק העבודה שלי ואת כל ראשי הספורט שהוזמנו כולל סלבס ,צעק כולם חברי, עניתי לו גם שלי והוסיף בחיבוקים לאבנר ולי היום אתם חלק ממשפחה ,אתם לוחמים אמיתיים הדרבי מופע של האגרוף התאילנדי מול אלופי אירופה ,מודעה בעתון , הזמנה לדרבי בנוקיה ,אבנר קופל יום יום מתקשר לעזור,מגיע יום התחרות טלפון מהמשטרה אין ארוע אין מופע רוצים רשיון עסקים.חרב עולמנו הכלה ברחה מהחופה, יום חמישי בבוקר מה עושים, ריבון עולם מה עושים,רצתי למשטרה באמצע ההכנות ,אין עם מי לדבר,לא מענין אותם כלום ,אמרתי שבוע שעבר היה דרבי ,מה נפלתם עלינו ,מה חטאנו מה פשענו, הקירות שומעים השוטרים לא,מתחילם לראות חושך בעיניים,זהו נגמר הכל אין ארוע, חושב חושב שובר את הראש,קמתי ואמרתי לשוטרים על גופתי המתה אין ארוע והלכתי לאוסישקין שישרףףףףףףף הלוואי ,אבנר הולך להתפוצץ ,לא עוברת שעה טלפון מהמשטרה אנו באים, אחלה בואו,הגיע סגן המפקד לוחץ לי את היד ,ואומר חברה אתם מגיע לכם לערוך ארוע, חיבק אותנו והלך,ישששששששששששששששששששש,לסיום עוד ארוכה הדרך אל האושר, להעביר לוגיסטיקה בשבוע למצב שקהל יגיע כ 600- 700 איש זה ממש ממש לא קל , עבודה של חודשיים נעשת בשבוע, מילת סיום עכשיו תבינו מה קרה בדיוק ,והלחץ שעברנו ,אני לא יודע אייך לא היתמוטטנו, אין לי מושג מאיפה הכוחות,אבל אני יודע דבר אחד הם באו מכם אבנר שלום ארז לוקוב רועי הייזלר בני קוגן והלוחמים ,כי נלחמנו על כבודכם ועל כבודנו -וכולנו המנצחים הגדולים של הקרב הקשה הזה ,תודה ג'רי מזרחי ,אייך נשכבתי על המזרון אתמול בסיום לתמונה המשותפת ,כל המתח היתפרק לי בגוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף, העיפות הנפשית היא לא של הערב או ההפקה ,אלה של מלחמת העולם ה 3 עם כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ערוץ 1 מנהלת הכדורסל הפועל ת"א ומשטרת ישראל למענכם למען הליגה המקצוענית באגרוף תאילנדי בישראללללללללללללללללללללללללל תודה לכולם שוב ג'רי מזרחי ולסיום ההפקה האמיתית והגדולה בני דון הנחשששש היום בן 8 ,זוהיא ההפקה הכי מתוקה בעולם, שגם אותה הפתעתי אותו היום בצהריים בלי ידיעתו כלל וכלל, אז אוהב אותך ילד מקסים שלא אבא ואמא ,עלה והצלח בכל אשר תפנה , אייך הוא רץ אלי ואמר אבא לא שכחת עם כל הבלאגן שעברת , בן שלי אבא לא שוכח לעולם כי אתם לפני כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נ.ב דון קורא את כל מה שאני כותב בפורומים ,אוהב אותך לנצח נחששששששששש

אתם פייטרים!!!

אני קראתי הכל!!!! כל מלה ונדהמתי בכל שתיש ורות מחדש, סבלי ספק מוקרן אופי של לוחמים ממעשיכים!! מגיע לכם כל הכבוד ברכות ואולי אפילו אנדרטה בעודכם בחיים..... (טוב נו אולי מגזים..) רק שלא ממש הבנית איך המשטרה נהייתה קשורה לעיניין?

ככל שהמטרה קשה יותר להשגה,

כך ההנאה מתוקה יותר כאשר המטרה מושגת. בהצלחה בהמשך. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

garey

New member
וזו ההנאה המושלמת שגריר תאילנד

ברגעי האושר לערב זה, הלוחמים המאמנים ,והשגריר שישב 3 שעות ונהנה מכל שניה דקה ושעה , זה היה מתוק מדבש ,להנאת כולם ,דלת ענק נפתחה למואי תאי אין מילים ...... תענוג אדיר החום והיחס והמילים החמות ,כבוד והדר, יום חמישי אנו מוזמנים לשגרירות תאילנד,אבנר ואנוכי, כמובן עם תמונת ענק ומשהוא מיוחד ביותר לשגרירות , ג'רי מזרחי

t123t1

New member
כל הכבוד

על האירוע על ההשקעה פשוט קראתי את מה שרשמת והתעצבנתי נוראלדעתי עשית חכם (למרות שאני אוהד מכבי) כי זה פתח דלתות חדשות והכול אני מקווה שתמשיך בעשיית ערבי קרבות ובהצלחה בהמשך

t123t1

New member
התכוונתי

למרות שאני אוהד מכבי הייתי מוותר לקומוניסטים כדי לקדם את הענף

garey

New member
t123t1 חחחח מי לא, חובה מכבי ת"א

לחוות את החוויה עם אלופת אירופה ,שחצי מדינה צופה באגרוף תאילנדי, היה כייף אדיר ,לראות את שאראס ,פארקר משחק עם ארז באגרוף, ובאסטון ושארפפפפפ, מי יפסיד טוטו שכזה ............. תודה ג'רי

MikeTyson

New member
גם אני שונא את הקומוניסטים

והכוונה היא לאוהדי הפועל המגעילים. לא נורא שיפרקו כבר את אוסישקין האולם הנאחס הזה ואת הפועל ת"א יחד עם האולם.

t123t1

New member
מצטרף לקריאה

המקום הזה מגעיל אין בו מזגן אולם דוחה ומעפן כמו הקבוצה זה בושה שיש אולם כזה לקבוצה מקום שני בליגה שמשחקת שם אלופת אירופה פשוט בושה אבל לא משנה אוסישקין שנה הבאה בירקון וגם הבועל ת"א (זה בכוונה)

אני מסכים התנאים שם מחפירים....

לא סתם מכבי במשחק שלה בהפסקה סירבה לרדת לחדרי ההלבשה. החום שם בילתי נסבל.... אוסישקין זה לא מקום טוב לעשות שם גם ערבי קרבות, אני אומר את זה אחרי שעשינו שם הרבה ערבי קרבות.... האולם מיושן, חום אימים, יש שם יותר מידי מקום לאירוע של קרבות, 2000 מקומות הלוואי שנגיע למלא אולם כזה אבל היום זה 700-800.... אין תנאים למתחרים שצריכים לעשות חימום בחדר המדרגות שם...., חדרי ההלבשה קטנים ומחניקים... יניב

garey

New member
יניב פישר מכבי לא ירדו למעננו חלק

כחלק מהסכם , צפית בתמונות ,עם האלופה והתאילנדי לגבי אוסישקין ,המטרה היתה להביא קהל רב בסביבות 1000-1200 איש הבאנו 750 אחרי פנצ'ר אדיר ז"א שהאפשרויות הם טובות, הארוע הבא ישראל נגד מרוקו ויתכן מאוד מאוד שארנסטו הוסט יגיע אתם, יהיה במקום ממוזג עם כל התנאים ההולמים ביותר ,לגבי אוסישקין אתה צודק ב 100% ,בתאילנד התנאים גרועים פי 1000 והלוחמים לא מפונקים, תן להם זירה ,גם בתנאים גרועים יותר יעלו ויראו מה הם שווים. כך גם בישראל בכל תנאי צריך להעלות כל עוד נותנים במה , מי שמפונק יעלה בפינוק ,ג'רי מזרחי חג שמח

t123t1

New member
אני מדבר

בתור מישהו שהולך אחרי מכבי שמשחק שם לפעמים ולומד קרוב מאוד אני ראיתי את האולם המגעיל הזה שהולך להתפרק אבל היו לאולם הזה זמנים וזהו תם זמנו וטוב שהחליטו להרוס את הדיר של הקומוניסטים

למעלה