הערב: קר בחוץ וחם בפנים

ShadowiT

New member
אולי... למרות שנראה לי זה היה משהו

כמו בלאדי אוליאל... לא יודעת, לא כל כך הבנתי את השם... ד"א קניתי היום את הדיסק של יהלי!! חדש חדש

ShadowiT

New member
מצאתי את המהדורה הראשונה...

יותר נכון מצאו בשבילי את המהדורה הראשונה
אם זה עוזר למישהו אז יש את הדיסק סוס בחנות שנקראת החור שבשחור ששמור על שמי... פשוט לא הלכתי לקנות אותו שם, כי הוא משומש, הוא עולה 50 ש"ח ושמרו לי אותו עד להיום... יש מצב כבר קנו אותו אם מישהו רוצה עוד פרטים שישלח מסר, או פשוט יגיד

ShadowiT

New member
החנות בת"א ו...

זה שהוא משומש לא אומר משהו רע... פשוט צריך ללכת ולבדוק אם יש שריטות וכאלו. לא הלכתי לשם כי עשיתי חישובים לעצמי ואמרתי שאני אשקיע עוד 20 שקל בשביל דיסק שאני יודעת שאין שריטות...

fushi e

New member
חח אצלי זה קטע מוזר.../images/Emo95.gif

הסתובבתי עם חברה שלי בהפסקה ופתאום היא הלכה באלכסון והיא לא הבינה מה עובר עליה. אחרכך עלינו למעלה,איפה שכל השכבה שלי,ובמדרגות היא שוב הלכה באלכסון ונעצרה ואמרה שיש לה סחרחורת.. ואז ישר שהגענו לקומה רצו אלינו חברות ואמרו שהיתה הרגע רעידת אדמה. וממש התעצבנתי שלא הרגשתי כלום! סוףסוף אקשן קצת ואני לא נמצאת בו:| קיצר,אחרכך לקחו את כל הבצפר החוצה והיה פנאן

LimiMimi

New member
היה די משעשע

ישבתי עם חברה שלי עם דיסקמן על הרצפה וזה רעד והתחלנו לצחוק ולהגיד לאנשים לקפוץ על הרצפה (כאלה דבים) בשביל לראות אם זה בגללם.. ולראות אם היא תתמוטט ושאמרנו שזה רעד כולם השתיקו אותנ נה נה בננה

../images/Emo32.gif יווווווווו ../images/Emo110.gif

הייתי ביום פתוח של הבצפר שאני אהיה בו שנה הבאה! וטיילתי לי בין כל הכתות (אפילו היה לי מדריך אישי
), וראיתי סרטון מעאפן כזה, והיה מזה מגניב!! אפילו הייתה להקה של זייפנים.. חהחה... איזו התרגשות
סתם רצון עז לשתף

למעלה