חחח
0 0o0o loren o0o0 New member 16/3/07 #22 הוא היה פשוט מ-ד-ה-י-ם../images/Emo23.gif../images/Emo55.gif התאהבתי בו..שוב חחח והקטע עם המשפט פתיחה.. "שלום, נעים מאוד, אני רן".. והגבה חח נשמה שליייי אע מיתר, מה קורה אחות שלי?כמה זמן לא דיברנוו...פיי ים זמן
הוא היה פשוט מ-ד-ה-י-ם../images/Emo23.gif../images/Emo55.gif התאהבתי בו..שוב חחח והקטע עם המשפט פתיחה.. "שלום, נעים מאוד, אני רן".. והגבה חח נשמה שליייי אע מיתר, מה קורה אחות שלי?כמה זמן לא דיברנוו...פיי ים זמן
0 0o0o loren o0o0 New member 16/3/07 #24 אעאע כל הכבוד לסקעתית שליי../images/Emo55.gif ולא לגלות מה זה, רק סקעתיות איתיות ידעו..
0 0o0o loren o0o0 New member 16/3/07 #25 ../images/Emo122.gif../images/Emo67.gifאמיתיות*../images/Emo55.gif
M MiRiAm LoVe RaN New member 17/3/07 #27 יאאאאאא כהה ראיתיי אותוו כפרעליוו איזהה יפהה הואא שרר:] חחחח איזהה שילובב חנה&רןן.. איזההה חמודד הואא היהההההההההההה =שבתת שלוםםם= מרימו'ששש
יאאאאאא כהה ראיתיי אותוו כפרעליוו איזהה יפהה הואא שרר:] חחחח איזהה שילובב חנה&רןן.. איזההה חמודד הואא היהההההההההההה =שבתת שלוםםם= מרימו'ששש