הי דניאל
הרווחת הרבה נקודות קרדיט בעיני עם התגובות המאופקות שלך. זו תכונה מאד חשובה (לא להיגרר ולהישאר קונקרטי) גם אצל בן אדם אבל במשנה תוקף אצל מנהל פורום. אני יודע שכפיות טובה זה דבר שמוציא את החשק באופן מקסימלי. אל תיקח ללב. ולגוף העניין. אני לא חושב שזה מתפקידך לגרום לכך שיהיו כאן הרבה פוסטים. אם יש הרבה אנשים שיש להם הרבה על מה לדבר, סבבה, אם לא, גם סבבה. בינתיים דאגת מבחינתך שהפורום יישאר חי וקיים וזה כבר יותר ממה שאנחנו (כלומר כל שאר האנשים שכותבים כאן לפעמים) עשו. אני חושב שיש אפשרויות שונות לשפר את הפורום, וחלק מהן גם הצעת בזמנו בעצמך. אבל אם יש לך כרגע (או באופן כללי) בעיית זמן ליישם אותן, אני (או כל אחד אחר שבניגוד לך לא לקח אחריות) האחרון שיבוא אליך בטענות על כך. ההיפך, אני הרי הצעתי שתהיה אפילו פסיבי יותר בניהול. אם תבחן פורומים אחרים, אלה מהסוג הפעיל והפעיל מאד, תראה שהם פעילים לא בזכות הניהול אלא מהסיבה הפשוטה שיש הרבה יותר רצון "מלמטה", של הכותבים בפורום, לשלוח פוסטים ולהגיב עליהם. הניהול אמור בעיקר לאפשר לאנשים לבטא את עצמם באופן יעיל, ולא לגרום להם לרצות לכתוב בפורום. לפחות כך אני רואה את זה. שוב, נכון שיש דברים שאפשר לשפר (תמיד יש, לא?) אבל זו לא המהות של היובש בפורום. איציק.