הערות אמיתיות ששמעתי -

liati007

New member
הערות אמיתיות ששמעתי -

המחשבות/מילים שלי בסוגריים, כמובן בציניות אבל כל ההערות הם הערות אמיתיות ששמעתי, כתוב בלשון נקבה אבל היו הערות שנשמעו בהחלט מזכרים: 1. צריכה מגבון? (לא, אני אנקה את הקקי ביד) רגע אני אביא לך (את יכולה להזדרז קצת?) איפה הם? (בתיק של מיכל) לא מוצאת (תחפשי טוב הם לא הלכו לבד) לא מוצאת בואי תחפשי את (חשבת אולי שיותר קל להביא את התיק לכאן?) אה נכון, רגע (אוי אלוהים בקצב שלך היא תעשה עוד חמש פעמים קקי עד שתביאי מגבון) איזה מגבונים את משתמשת? (לא חשוב , כבר שטפתי את מיכל בכיור) אז למה את מטריחה אותי סתם? (וואלה, כדאי שתתחפפי לי מהעיניים עכשיו) 2. (תביאי לי חיתול בבקשה) איפה יש? (על השידה) רגע, למה של פמפרס? (כי למיכל הם יושבים יותר טוב) אבל כולם משתמשים בהאגיס (יופי להם, אני משתמשת בפמפרס) אבל האגיס יותר טובים (מאיפה את יודעת?) כי ככה אומרים (אני שמחה, שיהיה לך ילד תשתמשי בהאגיס עד אז תביאי כבר חיתול וזהו). 3.את מניקה? (כן) באמת? (לא, סתם עבדתי עליך) עד מתי תניקי? (עד מתי שאני אחליט או עד מתי שמיכל תחליט), לא נמאס לך? (לא, אני נהנית מזה), אבל מיכל מאוד קטנה אולי זה לא מספיק לה? (זה מספיק בהחלט), יש לך חלב? (לא יש לי מים) יש לך מספיק חלב? (כן) איך את יודעת (אני יודעת וזהו) . ש ת י ק ה . . . תגידי, איזה פורמולה את נותנת לה? (שום פורמולה, אני מניקה שכחת?) מה ואין לה בקבוק? (לא, אין לה), אויש, את לא נורמלית, את לא יודעת איזה צרות יהיו לך אחר כך (מה אכפת לך? הצרות הם שלי), את חייבת להרגיל לבקבוק, חייבת פשוט (אם את לא סותמת אני עוד שניה מעיפה לך כאפה) אז מה היא אוכלת? (תגידי את באמת חירשת או עושה את עצמך? יונקת, יונקת יונקת ובין לבין אוכלת מוצקים) אז איזה מוצקים היא אוכלת? (ירקות פירות בשר גבינות מה שהיא רוצה ומה שבא לי לתת לה) עם מה התחלת? (עם ירקות) למה לא עם דיסה, אומרים להתחיל עם דיסה (יופי שאומרים, אני החלטתי להתחיל בירקות) בת כמה היא? (בת כמעט 8 חודשים) לא נורמלית את נותנת לה גבינות? אומרים בטיפת חלב לא לתת עד גיל שנה! (אם באמת את רוצה לדעת אז זה עד 9 חודשים, אבל כן היא אכלה קודם ולא קרה לה כלום, אפילו טעים לה) (עכשיו מגיע המבט הזה של איזה אמא לא נורמלית את...) 4. את לא עייפה? (לא אני מאוד עירנית, כולי קורנת מעודף עירנות) כמה ישנת בלילה (5 שעות לא רצופות) יו, איך את חיה בכלל (את רואה, אני חיה) אז את לא עייפה? (כן, עייפה אז מה) אז איך את מתפקדת? (רואה, מתפקדת, אפילו עומדת על שתי רגליים) 5. (אני עייפה, לא ישנתי הלילה) ככה זה שיש ילדים, את צריכה לדעת את זה (אני יודעת, סתם אמרתי שאני עייפה) אל תתלונני, שאלה יהיו הצרות שלך (או, התחלנו עם השטויות, רק סיננתי לעצמי שאני עייפה) כל האמהות לא ישנות את לא היחידה (זה הזמן לקום וללכת) 5. מי עוזר לך (לא נעים לי להגיד אבל אף אחד) למה? (כי זה מה יש) ואת לא נופלת מהרגליים? (ואם כן אז מה?) 6. מצאת כבר בייבי סיטר? את חייבת (כן מצאתי עכשיו כי חזרתי לעבוד אבל עד אז ממש לא) אז איך הסתדרת? (הסתדרתי) מי עזר לך (ראי סעיף קודם, אף אחד) אז מי הכין לך אוכל (הכנתי לבד או אכלתי המון שטויות) אוי, את צריכה לאכול בריא, אחרת לא יהיה לך חלב , ד"א את שותה הרבה חלב? (לא, שותה רק קצת בקפה) את שותה קפה? את שפויה? אסור לשתות קפה שמיניקים, את חייבת לשתות הרבה חלב, שיהיה לך חלב (מאיפה את ממציאה את המיתוסים האלה?) אני אומרת לך, זה לא מיתוסים זה נכון (אם את רוצה לדבר איתי תפסיקי לדבר שטויות) , לא פלא שמיכל קטנה, אין לך מספיק חלב (לכי לסעיף 3, לא חוזרת על הדיון הזה יותר) 7. חזרת למשקל של לפני ההריון? (כן בטח, אחרי שבוע כבר הלכתי עם הג'ינס שלי בלי בעיה, מה את לא?) באמת? (את מפגרת באמת או רק עושה את עצמך) כמה נשאר לך לרדת (מה אכפת לך, אבל אם זה מעניין אותך אז קילו וחצי) וואו, ממש קצת, כמה עלית בהריון (בסביבות 9 קילו) אה אז זה לא חוכמה (לא נתווכח על זה). ש ת י ק ה . . . אז רק 9 קילו, לא פלא שמיכל נולדה קטנה (היא נולדה 2800, זה לא קטן) כמה את נולדת? (4 קילו) אז את רואה, זה מאוד קטן (מה הקשר?) יש קשר בין משקל האמא לעובר (עזבי אותי, לכי לסעיף של המיתוסים) 8. חזרת לעבודה? (כן אחרי חצי שנה) אז למה רק עכשיו מה יש לכם עודף כסף? (מה לא סיפרתי, זכינו בלוטו) (כי רציתי להיות בבית עם מיכל, נהניתי מכל רגע) אז למה חזרת? (כי החיים ממשיכים ויש לי עבודה ואם לא אחזור לא תהיה לי עבודה יותר) אז מה לא חשוב לך להיות בבית עם הילדה? חשוב מאוד, אבל בשביל לגדל אותה צריך גם להרוויח כסף) אז תצטמצמו, (ממה בדיוק נחיה ממשכורת של סטאז'ר?) אין ברירה אז שבעלך יקח עוד עבודה (מתי ב 10 בלילה שהוא חוזר?) אז אתם פזרנים מידי, תחסכו, מה היה פעם? (למי אכפת מה היה פעם, זה מה יש עכשיו) 9. מצאת מטפלת ? (כן) כמה היא לוקחת? (מה אכפת לך בכלל?) וואו, הרבה/או גרושים (תלוי מי עומד מולי), אז למה לא משפחתון? (נו, את באמת רוצה לעצבן אותי? לא כדאי לך) 11. מצאת משפחתון? (לא, מיכל הולכת למטפלת) למה לא משפחתון? תהיה לה שם חברה (כי החלטתי על מטפלת), אבל זה יקר נורא לא? (כן, מאוד אבל זו ההחלטה שלי) אז מאיפה הכסף? (תגידי את לא יודעת לקרוא? כבר אמרתי שזכינו בלוטו) 12. תגידי השתגעת? (על מה את מדברת?) על הדיסה, את לא נורמלית (מה?) יש לך במטבח דיסה של רמדיה, את שפויה? איך את מכניסה את זה הביתה אחרי הפרשה של רמדיה? (א. זו הדיסה היחידה שמצאתי שנמסה בכל נוזל ולא רק בחלב אם או תחליף, ב. זה כולו דיסת סולת, סולת אינסטנט, ג. מיכל לא אוכלת את זה, אולי פעם באיזה חודש במקרה חירום, ד. מה זה עניינך בכלל) אני לא מאמינה לשום דבר שלהם, לא הייתי מכניסה שום דבר של רמדיה הביתה (יופי לך, ואני לא הייתי מאכילה את הבת שלי בפורמולות אחרות במקום הנקה, אז מה, אמרתי לך מה לעשות פעם?) 13. אולי תבואי אלי? (למה?) כדי שאני אשמור על מיכל ותוכלי לנוח (אוי באמת תודה על ההצעה של פעם בשנה לא חשבת שיותר נוח לבוא אלי במקום שאני אסע בפקקים לכל כיוון?) ש ת י ק ה... (לא מתאים היום) אוי חבל, דווקא יש לי זמן היום (נו, עדיין לא נפל לך האסימון לבוא לפה) ש ת י ק ה... טוב, אז בפעם אחרת (כן, בפעם אחרת, עוד שנה אולי)

ו שתי

New member
../images/Emo3.gif

וגם- חדש מאתמול, המקום- קניון רמת אביב, בסופרפארם הנוכחים: אני, נ', אלה (בעגלה) וחברה שלי, ועוד אחת, בגיל אמא שלי, קהל צופים: כל העוברים ושבים בחנות, ודיילת יופי אחת. הגברת המובגרת עוקפת ת'עגלה ואותנו בסיבוב בין המדפים, ומסננת בקול רם וברור: "חמוד (זו בת! גם בנות לובשות כחול!), קר לו! (ואללה? נגעת בו? חסר לך אם תנסי!), נורא קר כאן, תכסי אותו! א. כולם מסתכלים עלי במבטים סלחניים של "אמא-צעירה-שלא- מבינה- מהחיים-שלה" ב. נ' מסנן לה משהו מעל לשפם ג. אני אומרת בקול רם "זו בת, ואנחנו מנסים להקפיא אותה במצב הזה עד לקיץ הבא!" ד. חברה שלי חופרת בור קטן ותמנסה לתחבא בו מבושה. גררר

רחלילי

New member
אני רוצה שתעבירי לי קורס!!!

איך איך את עושה את זה גם שנונה גם יודעת לענות לאנשים חצופים ובעיקר לא מתעצבנת מידי בשונה ממני ולא נעלבת מידי. אני רוצה קורס-ועכשיו!

נעמולה

New member
כמה מתאים לך להגיב ככה...

זאת בדיוק התגובה שאני הייתי מגיבה אני יכולה להיות הרבה יותר ארסית, אנשים בלי בושה...

מעיןבר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמנם מגרד לי באצבעות לשרשר את זה אבל כ"כ צחקתי.... בואו תוסיפו גם אתן "פנינים" שכאלה

ornaok

New member
אולי היא רעבה?

(הרגע אכלה גברבר)אז תתני לה גם ציצי. או לחילופין...: אולי היא רעבה? (הרגע נתתי לה ציצי) אבל ציצי זה לא אוכל, ציצי זה פינוק, תני לה אוכל. והכי מרגיז בעולם: אחות טיפת חלב, שלשום, אמרה לי לא לתת לילדה לשתות כל כך הרבה מים! לתת לה מים *רק אחרי האוכל* כדי שהמים לא ימלאו אותה. להזכירכם, הילדה בת 9.5 חודשים, אוכלת בעיקר מוצקים, ואנחנו באמצע אוגוסט.

ornaok

New member
../images/Emo12.gifהיא אכלה גרבר

לא גברבר... עדיין צעירה מדי בשביל לאכול גברים

גלשני

New member
ענק!!! והמסקנה היא -

שמה שלא נעשה... לא נוכל לנצח, תמיד לאנשים יהיה מה לומר (איפה קונים את הצ'יפ הגברי של חוסר המודעות הסביבתית?)

ליילה

New member
מצויין ...../images/Emo13.gif וחייבת להוסיף מפניני

חמותי - למה הוא בוכה? אולי הוא רעב? (הוא לא רעב אני מניקה לפי דרישה) אז כנראה אין לך חלב (יש לי חלב, הילד עולה במשקל, יש מספיק חיתולים, ואין שום בעיה) איך את יודעת, אולי אין לך (אין דבר כזה אין לי מספיק חלב, חלב מיוצר לפי דרישת התינוק) בטח שיש דבר כזה, לאמא שלי לא היה ולכן היא לא הניקה (פעם חשבו שיש דבר כזה, היום יודעים שזה קיים רק במקרים קיצוניים של מחלה או בעיות הורמונליות, או תזונתיות) לא נכון, גם אמא של בעלי לא הניקה כי לא היה לה (תגידי, הציצי שלה היה שקוף??? איך היא ידעה שלא היה לה???)

נטע 123

New member
../images/Emo6.gif

גדול! ומוסיפה משהו שדודה של בעלי אמרה לי: "מה, את מרימה אותה כל פעם שהיא בוכה?" - לא, אני נוהגת להתעלל בקטנה שלי בת ה-3.5 שבועות. "הבן של חברה שלי הפסיק לבכות בלילה בגיל חודש!" (בהתפארות) - באמת, איך קרה הפלא הזה? "היא פשוט נתנה לו לבכות במיטה, בסוף הוא למד להפסיק לבכות"- ממש אמא לדוגמא...

גדול...

אני חייבת לציין שהגעתי להודעה הזו דרך ההודעות המומלצות, קראתי את כל השירשור ואני א מפסיקה לצחוק, מקווה שעד שאני אהיה אחרי לידה הדברים האלה ישתנו למה אני ממש לא רוצה לחשוב איך אני אגיב אחרי לידה וחוסר שינה מתמשך. בכל מקרה אתן ממש חמודות, שיהיה שתדעו רק נחת (בכל דרך אפשרית
) להתראות נוי

אז גמלי יש

חלק לא מקורי (היה פה בעבר שרשור מנשאים...) הילד ישן במנשא:תגידי הוא נושם?(וואלה מזמן לא בדקתי,רגע,נבדוק,כן,עוד נושם/כל כמה דקות אני פותחת לרגע,נותנת לו לקחת אויר וסוגרת שוב)התעורר מבסוט מחייך לכל העולם ומנפנף ברגלים:נוח לו שם? (הילד שלי לא מחייך כשלא נח לו) לא כואב לו?(עושה רושם שלא,כשכואב לו הוא בוכה) הוא לא נחנק?(לא ילדתי ילדים כדי לחנוק אותם,כנראה שלא)

למעלה