גדול!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ומשהו מטיפת חלב אחרי בדיקה של הרמת ראש: הוא לא מרים את הראש מספיק, את לא שמה אותו על הבטן (אני שמה אותו על הבטן) אם היית שמה, הוא היה מזמן מרים (מה לעשות, הוא לא מרים) את מזיקה לילד, אחר כך הוא לא יזחול, לא ילך, יהיו לו בעיות עם מוטוריקה גסה ועדינה ותצטרכי לקחת אותו לריפוי בעיסוק (???)אז תשימי אותו על הבטן(בסדר. בת הגדולה שלי בגיל הזה גם לא כל כך הרימה וכשהגיעה זמן היא הרימה) בנות מתפתחות יותר טוב מבנים (???) בנות גם יותר חכמות מבנים, פשוט גברים לא מוכנים לקבל את זה (???)שימי אותו לפני האוכל על הבטן (הוא רעב ולא משתף פעולה) צריך לשים אותו על הבטן לפני האוכל, כדי שהוא ידע שהוא יקבל אוכל רק אחרי שהוא ירים את הראש (מה זה, אילוף כלבים?) מאוד הזדהתי לקטע של הנקה. את מניקה? (כן) את לא נורמלית, בשביל מה את צריכה את זה?(זו החלטה שלי לתת לו את הטוב ביותר) אני לא מבינה אותך (אז לא מבינה) איפה הוא יושן?(בעריסה)זה בחדר שלכם? (כן) זה טעות, ילדים מרגישים הכל, תעבירי אותו חדר (אני אעביר, אבל לא עכשיו) יו, את עושה טעות, הוא לא ירצה לעבור לחדר אחר (יפעת גם היתה איתנו והעברנו אותה ולא קרה כלום) את עושה טעות (בסדר) למה, למה כל העולם ואישתו צריכים להעיר הערות ולהראות שהם יודעים יותר טוב, אפילו שכבר גידלתי את הילדה הגדולה והיא בסדר גמור?!?