הערות אמיתיות ששמעתי -

isidora

New member
גמלי יש על המנשא

-נוח לה? -כן, תשעה חודשים היא היתה מקופלת ככה ועוד עם הראש למטה!

liati007

New member
תודה לכולן, אבל אני חייבת לציין

שהמסמך המקסים לא שלי, אלא של חברה, שרק אחרי לחץ פיזי מתון הסכימה שאפרסם אותו, אז כל המחמאות מגיעות לה!!!

אדר שלי

New member
../images/Emo41.gifוהנה עוד כמה משלי../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif

1. "לא קר לו?" תשובה: "כשהרגליים שלו יכחילו תודיעו לי". 2. "הוא לא רעב?" תשובה: "כן. יש איזה סטייק בפריזר לחמם לו?" 3. "למה הוא בוכה?" תשובה: "אם תדעי את התשובה, תגידי לי", או, "אם תדעי את התשובה, תהיי מליונרית". 4. "איך הוא ישן בלילה?" תשובה: "כמו תינוק". 5. "אולי אין לך חלב?" תשובה: "אז תלכי לבקש מהשכנה בשבילי". 6. כשרואים אותי בלעדיו: "איפה הקטנצ'יק?" ואני: "
איפה שכחתי אותו?", או "הוא מחנה את האוטו" (לא שלי, מישהי כאן כתבה את זה), "יצא למילואים" (כנ"ל) ועוד. אחלה שרשור!

ו שתי

New member
ועוד שתי פנינים

כשחזרתי ללימודים שבוע וחצי אחרי הלידה היו כמה חכמים ששאלו בפליאה "איפה הבטן?" (כאילו לא ילדתי בסוף תשיעי) אז לאחת אמרתי "נשארה עם אב'שלה" בשניה כבר התעצבנתי , התסכלתי בפליאה למטה ואמרתי "יו, נכון, איפה?"
השלישית סתמה ת'פה.

נעמולה

New member
והכי מרגיז מבחינתי

הילד של XX מגיל חודש ישן 8 שעות רצוף בלילה ולא מתעורר, והילד של YYהרגילו אותו מגיל שבועיים לישון בין 12 בלילה ל - 6 בבוקר, ואתם מפנקים את הילד והוא ישן רק על הידיים ומתעורר כל שלוש שעות לאכול...אולי תתחילו להרגיל גם את ם את הילד ותסגלו לו הרגלי שינה ואכילה כי אחרת תאכלו אותה. לכו תסבירו שכל ילד שונה, וילד בגיל 6 שבועות קשה להרגיל אותו לאכול כל 6 שעות, מה לעשות , הוא רעב ואין לי כוונה להרעיב אותו

lulyK

New member
ברור, אני לא מבינה למה את פשוט

לא מניחה אותו במיטה עם מוסיקה מרגיעה ויוצאת מהחדר. אצלי זה עובד והילד שלי (בן שבועיים) ישן כמו תינוק. תאמיני לי שאיך שתרגילי אותו בהתחלה זה מה שיהיה. חבל לי עלייך. אחר כך זה יתנקם בך כשהוא יתדרדר לסמים קשים בגיל 12.

ו שתי

New member
הנה אחת מלפני שעה- עם הקדמה:

הנסיבות: הבת שלנו המקסימה מתעוררת כל שעה וחצי כבר למעלה מ-24 שעות. האמא שלה (אני) מתעקשת לשחק אותה סופרוומן, ולא נחה. התוצאה: האבא (נ') הוזעק בשעה 4 מהעבודה כדי שאמא תישן. והפנינה: מי שהילדים שלו ישנים בחדר אחר לומדים מהר יותר לישון יותר מהבת שלנו. זה בגלל שהיא ישנה איתנו. לא זכה לתגובה מפאת עייפות, הלם, וחוסר רצון לחפש דירה עכשיו...

lulyK

New member
../images/Emo6.gif ומוסיפה

נגמרו המגבונים. לא נגמרו המגבונים, נגמרה החבילה. איפה יש חבילה חדשה? באותו מקום כבר שנה וחודשיים. תביאי לי? אלא מה. את המילה מגבונים אפשר להחליף גם במילים הבאות: מגבת/טיטולים/פיג'מה/תיק עגלה/משחה לטוסיק/אקמולי

חושחושה

New member
הרגתן אותי מצחוק, חייבת לספר

גם משלי, למרות שסיפרתי פעם: בני הבכור ילד שמנמן שחום מתולתל ואקזוטי, בנה של אחותי האהובה לבן חיוור כמעט שקוף ותכול עיניים, לקחתי אותו קצת לטייל, גם כי התחשק לי וגם להקל עליה קצת, אנחנו מטיילים בכייף, האחיין שלי בעגלה ובני הולך לצידנו, ממול מתקרבות שתי נשים מבוגרות, לא משנה מאיזה מוצא... והאחת אומרת לשנייה : תראי אחד שחור ואחד לבן, ובלי להתבלבל היא פונה אלי ואומרת: איך זה אחד שחור ואחד לבן? ואני עם בטן של הריון מתקדם, מצביעה על הבטן ועונה לה: אני אובת לנסות את כל גזעים, בבטן יש לי עכשיו סיני, נחמד נכון? הן פשוט נמלטו כל עוד נפשן בם.

אלינה12

New member
גדול!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ומשהו מטיפת חלב אחרי בדיקה של הרמת ראש: הוא לא מרים את הראש מספיק, את לא שמה אותו על הבטן (אני שמה אותו על הבטן) אם היית שמה, הוא היה מזמן מרים (מה לעשות, הוא לא מרים) את מזיקה לילד, אחר כך הוא לא יזחול, לא ילך, יהיו לו בעיות עם מוטוריקה גסה ועדינה ותצטרכי לקחת אותו לריפוי בעיסוק (???)אז תשימי אותו על הבטן(בסדר. בת הגדולה שלי בגיל הזה גם לא כל כך הרימה וכשהגיעה זמן היא הרימה) בנות מתפתחות יותר טוב מבנים (???) בנות גם יותר חכמות מבנים, פשוט גברים לא מוכנים לקבל את זה (???)שימי אותו לפני האוכל על הבטן (הוא רעב ולא משתף פעולה) צריך לשים אותו על הבטן לפני האוכל, כדי שהוא ידע שהוא יקבל אוכל רק אחרי שהוא ירים את הראש (מה זה, אילוף כלבים?) מאוד הזדהתי לקטע של הנקה. את מניקה? (כן) את לא נורמלית, בשביל מה את צריכה את זה?(זו החלטה שלי לתת לו את הטוב ביותר) אני לא מבינה אותך (אז לא מבינה) איפה הוא יושן?(בעריסה)זה בחדר שלכם? (כן) זה טעות, ילדים מרגישים הכל, תעבירי אותו חדר (אני אעביר, אבל לא עכשיו) יו, את עושה טעות, הוא לא ירצה לעבור לחדר אחר (יפעת גם היתה איתנו והעברנו אותה ולא קרה כלום) את עושה טעות (בסדר) למה, למה כל העולם ואישתו צריכים להעיר הערות ולהראות שהם יודעים יותר טוב, אפילו שכבר גידלתי את הילדה הגדולה והיא בסדר גמור?!?

dorlim

New member
ענק ../images/Emo6.gif השרשור נפלא!!!!

ואחת שחזרה אצלנו המון : את מאכילה אותה?? (לא אני נותת לה לגווע ברעב
) אם אני אזכר בעוד - אני אוסיף

משוש30

New member
אני הייתי עם מתן אצל רופא לפני

כחודש. בהמתנה העפתי אותו באויר הוא מת על זה וצוחק כל הזמן. שתי המזכירות הזעיפו פנים ואחת אמרה לי. אויש תפסיקי עם זה אני לא יכולה לראות את זה. (סליחה?????). היא ממשיכה: תארי לך שהיה בא איזה ענק ומעיף אותך באויר (ממש דומה בדיוק אותה סיטואציה זה לא שאני אמא שלו או משהו...). אמרתי: הוא אוהב את זה . הפוסטמה: איך את יודעת? (דא??? הילד צוחק???). הפוסטמה: אולי הוא צוחק מפחד? בשלב הזה פשוט הפסקי להגיב. העפתי אותו פעמיים באויר בשביל להראות שהן לא יגידו לי מה לעשות אבל הכיף כבר נעלם.

nubi

New member
../images/Emo5.gifלא רוצה להפחיד אותך

אבל להורים שלי יש חברים שהוא העיף את הבת שלו באוויר ולא תפס. הילדה עם פיגור עמוק. מאז אצלינו במשפחה לא עושים את זה...

למעלה