פרק מעניין
דווקא במשך הרבה פרקים רציתי שיעיפו את קלרנס, אבל לא היום. התרגלתי אליו. אני לא חושבת שהוא כזה נורא. טום מעצבן אותי בהערות שלו על הומואים ונשים. לקס לא מעצבן אותי, אבל אני יכולה להבין למה הוא מעצבן את קלי. ברנדון היה ממש bitch בתחילת הפרק, מה שהוא אמר על לינדזי. קים הצעירה, כשהיא לא עם סיילס, ברנדון ולינדזי דווקא חמודה מאד. קלי מתחילה להראות סימנים של מישהי מעניינת. עד עכשיו לא היה ברור מה דעתה על אנשים אחרים, ועכשיו כשאני יודעת, זה מעניין. פרנק דווקא לא מעצבן אותי. לא אכפת לי שהוא לא ידידותי ודווקא הקטע עם הפיל היה יפה. מה שכן מדאיג אותי זה מה שקלי אמרה לקים, בקשר לזה שהוא שונא נשים ולא רוצה שאשה תנצח. אית´ן חמוד. לא יותר מדי בולט לטובה, לא יותר מדי לרעה. משחק את המשחק בלי רעש וצילצולים ובלי להיות מרושע בקשר לזה. והוא גם עושה רושם אינטיליגנטי (אולי אלה המשקפיים). תרזה חמודה נורא. קיויתי שהיא תנצח בתחרות, למרות שלא חשבתי שהיא בסכנה מיידית של העפה. איך שהיא התנהגה בקשר להכל, וקיימה את ההבטחה שלה לקלרנס, זה היה יפה. כמו שטום אמר, רואים שהיא אשה טובה. וזה באמת מרשים שהיא עמדה ככה יפה מול קלרנס למרות ההבדל בשנים ובכושר. והיה חמוד מצידו שהוא אמר את זה. וקים המבוגרת - רק ממשיכה בכיוון שכבר שמתי לב אליו. היא ותרזה הן הפייבוריטיות שלי. קלי מקום שלישי. אית´ן מקום רביעי. קים הצעירה מקום חמישי. כל השאר יכולים לעוף בכל סדר אפשרי מבחינתי.