הערות שלי על הפרק היום 6.4

uvdude

New member
הערות שלי על הפרק היום 6.4

1) התחלתי דווקא לאהוב את טריסה... עד שהיא הצביעה בשביל לקס!!! 2) אהבתי את לקס: "יש לי 3 ימים לצוד את מי שהצביע בשבילי ולערוף לו את הראש" חחחח גבר
3) קלי לא אוהבת את לקס רק בגלל שהיא מפחדת מהכח שלו. שתרגיע לפני שאני אתחיל לא לאהוב אותה... סה"כ פרק די משעמם.... פרק הבא נראה נחמד

Outlast

New member
דווקא היה פרק טוב...

אבל כ"כ התעצבנתי שהעיפו את קלרנס, אהבתי אותו! היה לי מאוד קשה להחליט מי מעצבן אותי יותר- טים או פרנק. שניהם בלתי נסבלים, אבל טום עוד יותר מעצבן, כמה רציתי שהוא יעוף... תחרות החסינות הייתה בהחלט מצחיקה, גם אם די מזוכיסטית, מה זו האכזריות הזו? גם המשחק "אף פעם לא" (משחק טוב אגב, פעם שיחקנו אותו הרבה) היה משעשע, חבל שלא היראו את כולו (טוב, כאילו יש זמן..) אגב, עוד מישהו ממש אוהב את השיער של איתן? חח... איזה חמוד... תאריכו אותו בחצי מטר ותעשו שביל באמצע, וזה יהיה השיער שלי... בקיצור- יועף טום, ומיד!

פרק מעניין

דווקא במשך הרבה פרקים רציתי שיעיפו את קלרנס, אבל לא היום. התרגלתי אליו. אני לא חושבת שהוא כזה נורא. טום מעצבן אותי בהערות שלו על הומואים ונשים. לקס לא מעצבן אותי, אבל אני יכולה להבין למה הוא מעצבן את קלי. ברנדון היה ממש bitch בתחילת הפרק, מה שהוא אמר על לינדזי. קים הצעירה, כשהיא לא עם סיילס, ברנדון ולינדזי דווקא חמודה מאד. קלי מתחילה להראות סימנים של מישהי מעניינת. עד עכשיו לא היה ברור מה דעתה על אנשים אחרים, ועכשיו כשאני יודעת, זה מעניין. פרנק דווקא לא מעצבן אותי. לא אכפת לי שהוא לא ידידותי ודווקא הקטע עם הפיל היה יפה. מה שכן מדאיג אותי זה מה שקלי אמרה לקים, בקשר לזה שהוא שונא נשים ולא רוצה שאשה תנצח. אית´ן חמוד. לא יותר מדי בולט לטובה, לא יותר מדי לרעה. משחק את המשחק בלי רעש וצילצולים ובלי להיות מרושע בקשר לזה. והוא גם עושה רושם אינטיליגנטי (אולי אלה המשקפיים). תרזה חמודה נורא. קיויתי שהיא תנצח בתחרות, למרות שלא חשבתי שהיא בסכנה מיידית של העפה. איך שהיא התנהגה בקשר להכל, וקיימה את ההבטחה שלה לקלרנס, זה היה יפה. כמו שטום אמר, רואים שהיא אשה טובה. וזה באמת מרשים שהיא עמדה ככה יפה מול קלרנס למרות ההבדל בשנים ובכושר. והיה חמוד מצידו שהוא אמר את זה. וקים המבוגרת - רק ממשיכה בכיוון שכבר שמתי לב אליו. היא ותרזה הן הפייבוריטיות שלי. קלי מקום שלישי. אית´ן מקום רביעי. קים הצעירה מקום חמישי. כל השאר יכולים לעוף בכל סדר אפשרי מבחינתי.

alanis guy

New member
או מיי גוד!!!

את רשמת בדיוק מה שאני רציתי לרשום!!! אני חושב בדיוק כל מה שאת חושבת על כל המתמודדים!!! חוץ מטום, שגם לי הוא לא נראה מזיק מבחינת חסינות, אבל אולי מבחינת מצב כמות האוכל... הממ... סתם. AG

canimal

New member
ממש לא. תרסה נחש בעור כבש

היא נשארה בתחרות החסינות כי היא רצתה שיעיפו את קלרנס. ולמי שראה את הפרומו לשבוע הבא: (לא לקרוא פסקה זו אם לא ראיתם כי אז זה ספויילר!!!!!) היא מכנסת את סמבורו לברית! היא נחש! אין פלא שהיא רצתה שקלרנס יעוף היא צריכה שסמבורו יהיו בתחרות. אני לא יודעת איך זה נכנס לזה שהיא לא הצביע נגד קלרנס אבל תרסה נראית כמו אשה טובה, אבל חכמה ותככנית. לא מבינה מה עבר על פרנק והאקט האנטי חברתי שלו עם העצים. זה לדעתי לא היה במקום. מילא במציאות שיעשה את השטויות האלה אבל בהישרדות?? אתה במשחק, זה לא הזמן לשחק אותה פגוע חברתית. והקטע עם הפילים.. פשוט היה מגוחך לדעתי. עם השאר אני מסכימה עם אלת הירח.

../images/Emo58.gif למי שלא ראה את הפרומו

זה שהיא כינסה את סמבורו לברית זה בכלל לא אומר שהיא רעה או תככנית - זה מראה שהיא לא נאיבית ויודעת לשחק את המשחק. להיות טובה זה לא אומר להיות טפשה או פריארית, בטח לא במשחק הזה. אני חושבת שהיא לא הצביעה נגד קלרנס כי היא הבטיחה לו שהיא לא תעשה את זה. בכל אופן, גם אם היא רצתה שהוא יעוף, היא בטח ידעה שהקול שלה לא ישנה לכאן או לכאן, כך שהיא יכלה להרשות לעצמה לעשות את זה. בקשר לפרנק, הוא דווקא משחק חכם. ברגע שהוא מראה לכולם שהוא לא שייך לאף קליקה, הוא פחות מאיים על האחרים, והאחרים יותר מרגישים שהם יכולים לשתף אותו בלי שהוא יבגוד וילך לצד השני. ומה שהוא בחר להגיד ב"Never" היה צעד טקטי חכם - הוא בעצם אמר להם - אפשר לסמוך עלי בבריתות אם אני מסכים אתכם בלחיצת יד. מעניין אם זה אמיתי, אבל גם אם כן, הבחירה שלו להגיד דווקא את זה (כשהשאר דיברו על דברים כמו התנהגות נועזת) היא ללא ספק טקטית.

canimal

New member
גם ../images/Emo58.gif למי שלא ראה את הפרומו

נראה לי שתרסה הולכת להיתגלות כאסטרטגית יותר ויותר עם הזמן. ואני לא אומרת שהיא בנאדם רע אבל היא משחקת כדי לנצח, ורק בפרק הזה זה נהיה ברור. כמו כמה שהיא החזיקה בתחרות החסינות. ברית עם סמבורו אומרת שצריך להעיף אנשים מבוראן והם לא רואים את זה בא! אז בעתיד, לדעתי, לא יהיה לה ברירה אלא לשחק מלוכלך יותר. ופרנק לא מראה לכולם שהוא אנטי קליקה הוא מראה להם שהוא אנטי חברתי. זה ממש לא נראה לי כמו אסטרטגיה זה נראה כאילו הוא היה פגוע. אולי זה עובד כאסטרטגיה אבל זה כמו שקים הקטנה התעצלה עם הצעירים ואחר כך קראה לזה אסטרטגיה נגד זקני סמבורו. שורה תחתונה - פרנק הוא קצת אנטיפת. וכשכולם יהיו רעבים יותר ומעוצבנים יותר יכול להיות שלא יהיה להם סבלנות אליו. מה שהיה טוב זה שהוא אסף עצים כי למרות שהוא הורס תאווירה בכל ארוע הוא מראה כמה הוא תורם לקבוצה וזה מה שלדעתי משאיר אותו שם. אה והקטע עם הפילים.. מה זה היה????

Ivan Pedroso

New member
הפרק של אתמול

לומר את האמת, מהזה התבעסתי כשהעיפו את קלרנס, כי הוא איתן וקלי היו השורדים האהובים עליי. בהתחלה גם אהבתי את לקס,עד הפרק של אתמול...כשגיליתי שהוא שיכנע את כולם להצביע נגד קלרנס. בכלל, לקס מעצבן אותי עם הביטחון העצמי המאוד מופרז שלו. הוא אמר "אם לא יקרה שום דבר, מאה אחוז שאני אהיה בין 4 האחרונים". זאת שחצנות לשמה!!! כעיקרון, אני מבין למה קלי התעצבנה עליו. הוא מנסה להשיג את התמיכה של טום איתן וקלי, אבל אם הם חכמים, הם לא יילכו איתו, כי 99.9% שהוא יתקע להם סכין בגב בסוף. לקס גם עיצבן אותי בפרומו של הפרק הבא-"צריך למצוא את מי שהצביע בשבילי ולערוף לו את הראש". מה הוא רוצה המטומטם הזה???? מישהו הצביע בשבילו וזהו! שיפסיק להתבכיין!

ella e

New member
אני מסכימה איתך!!!

בהתחלה חשבתי שלקס כזה חמוד ( לא מבחינת מראה!), כי הוא התייחס יפה לכולם! אבל אח"כ שהוא אמר לכולם להצביע נגד קלרנס זה היה מ-ג-ע-י-ל, כאילו, אם יש לך בעיה איתו תצביע נגדו אתה, אבל למה להגיד לכולם להצביע נגדו! וחוץ מזה, למה דווקא קלרנס, אני יודעת שבהתחלה הוא היה חזיר כזה, ואכל 2 דובדבנים וכו´, אבל אח"כ הוא נהיה ממש בנאדם סבבה, ומצחיק, אהבתי שהוא אמר לתרנגולות אחרי שהם הטילו את הביצה שהוא שונא אותם, והוא עכשיו יחסר!! מי שהייתי רוצה שיסולק הוא פרנק- אם הוא לא הצליח לתקשר עם בני אדם הוא צריך ללכת לתקשר עם חיות- תעשה לי טובה!!!!!!!!! ומה בכלל הקטע הזה של הבדד, כאילו כולם שמחים וצוחקים ומדברים ורק הוא צריך לשקוע בדיכי עמוק וללכת לאסוף עצים, באמת!?!? וגם הקטע של הלעולם לא, כאילו כולם אומרים דברים מצחיקים ואתה "לא הייתי בוגד" אנא עארף מה אמר, זה היה כזה לא במקום, לא הבנתי מה ניסית לעשות- להגיד "הנה אני לא בוגד סמכו עליי- באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!

Outlast

New member
לדעתי,

הקטע במשחק "אף פעם לא", כשפרנק אמרשהוא אף פעם לא הפר הבטחה שהוא נתן בלחיצת יד, זה היה כל כך מזויף! כל כך לא במקום! גם אם זה נכון, זה כאילו בא להגיד כמה הוא אמין ואפשר לסמוך עליו, אבל זה נראה כ"כ לא במקום... וגם מה הוא חשב, שמישהו יקום ויגיד שהוא כן הפר הבטחה כזאת? באמת...

HoNeY14

New member
אני מסכימה עם../images/Emo118.gif

כל מילה שאמרת! זה כל כך מה שחשבתי!

shirakl

New member
שונאת את לקס../images/Emo58.gif

ובפרק הבא הוא יצא במסע נקמה נגד...קלי! כן, הוא יהיה בטוח שקלי היא זו שהצביעה נגדו! איזה מסכנה! איזה טיפש!

mishmesh

New member
מסכים איתך בכמה דברים:

באמת הצטערתי שהעיפו היום את קלרנס, הוא נהיה ממש נחמד. ברנדון באמת נשמע ממש מניאק,ואני לא מאמין שהוא אמר גם את כל זה מול המצלמות. מעניין מה תגיד לו לינדסי בפרק האיחטד, אם יהיה קשה. פרנק קצת מוזר. לא ברור לי למה הוא מתבודד ולא נמצא עם כולם. מתוך אסטרטגיה
או שזה סתם טימטום
אית´ן באמת משחק את המשחק באופן מ-ע-ו-ל-ה. הוא לא רב עם אף אחד, הוא מיודד עם כולם, שומר על פרופיל נמוך, ולדעתי מאוד מגיע לו לזכות. לא ברור לי למה תרזה רצתה לזכות בחסינות, היא בכלל לא בסכנת העפה. אבל מאוד יפה שהיא הגיע עם קלרנס לשניים האחרונים וגם אז היא לא נשברה.

shirakl

New member
טום

הוא ממש גזען חסר תקנה! הוא מגעיל! אני שונאת את לקס, וקים הצעירה בהחלט מתחילה להשתפר ככל שהיא מתרחקת מחבורת ה"צעירים", היא ממש מתוקה! היא חייבת להתחבר עם טריסה ועם קלי! אני לא ם פרנק חושב את עצמו יותר מדי!

HoNeY14

New member
מה רע בטום?../images/Emo118.gif

הוא מטומטם כזה לא איום של ממש על אף אחד בא לי לתת ללקס איזה ארגוף לפרצוף! איזה מניאק!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו קלי שמה לב. בהתחלה הוא היה כזה נחמד והכל אבל בסוף הפרק של היום... ממש לא הוא. טוב ביי

canimal

New member
uber-spoon!

זה פשוט היה ממש ממש מזויף הקטע עם הכפית. אולי הוא היה כנה אבל זה בהחלט לא נראה ככה. והמנהיגות נוסח סיילס שהוא תפס היתה מעצבנת. בכל זאת, אני מתעקשת לאהוב את לקס. עד שיוכיחו לי אחרת.

Optimus_Prime

New member
Uber soldiat

נסחפתי, מצטער :O בכל מקרה, בקשר ללקס, ממש חיבבתי אותו.. אותו, את אית´ן ואת קלרנס. לאור הפרק האחרון נשאר רק אית´ן
מה זה הטמטום הזה?!!? ללכת לקלרנס ולהגיד לו בפנים, אתה עוזב!? אין לך בושה!? הבנאדם היה איתך בבוראן 12 יום, עזר לך לנצח בכמה תחרויות חסינות\פרסים , ואתה בא אליו ואומר לו את זה בפנים1?! אולי ככה מלמדים אותם בגרמניה.. אידיוט.. לדעתי זה פשוט לא הולך ככה. קשה לי להגיד למה, זה נראה ברור מאליו.. הדבר היחיד שנשאר לטובתו של לקס (חוץ מזה גם איזה קטע אופייני זה היה - "ציד הראשים" של לקס... מתאים לו..) זה הקעקועים שלו.. איזה מגניבים!! הלוואי שהיה לי כזה דבר!
בקשר לביג טום, אני רוצה שישאר רק בגלל המבטא
פרנק לא נוקט באסטרטגיה נכונה לדעתי.. אבל בינתיים זה עובד.. מה עוד? כל השאר לא מעניינים אותי ממש :eek:
out

למעלה