הערות שלי על הפרק היום 6.4

the kiler

New member
חבל שקלרנס לא נתן ללאקס אגרוף

ברגע שהוא אמר לו שהם מעיפים אותו

shirakl

New member
ומה שעוד יותר חבל../images/Emo58.gif

זה שלקס הולך לזכות כמעט בכל התחרויות מעכשיו והלאה! לשחצן הזה כ"כ לא מגיע, וברור לי שרק בגלל שהוא זכה במלא תחרויות חסינות, הוא הצליח להישאר בין השלושה האחרונים! כ"כ לא מגיע לו! אוף!

the kiler

New member
גם אני אוהב את קלרנס

ובכלל יש לי דעות כמו שלך אני שונא את טום ודרך אגב הברנדון הזה ממש סיסי

zeg

New member
אחלה פרק, יועף טום ועוד

אני מאוד נהינתי מהפרק כי בפרק הקודם התחרויות היו לא מושקעות ובנאליות. היה משעשע איך שהתלחשו כל אלה שנפלו בתחרות חסינות בצד. גם אני כבר התלהבתי מקלרנס וקיוויתי שלקס טועה ולא יעיפו אותו. את לקס לעומת זאת אחרי שהתחלתי קצת לחבב, אני ממש כבר כמעט לא סובל כי הוא עולה על איזה אגו טריפ. אין ספק שטריסה שיחקה אותה! לא חשבתי שהמצב של קלרנס יהיה כזה גרוע, באמת העיפו אותו כי הוא חזק נורא או פשוט לא אהבו אותו? דרך אגב, שמתם לב שאית´ן אף פעם לא מביע דיעה על אחרים או אומר בגלוי שכדאי להעיף מישהו או לכרות ברית... אתם חייבים להודות שפרנק עבר כל גבול באנטיפתיות שלו ובסחיבת עצים המופגנת והמיותרת הזו. יועף ומהר! מישהו נוסף שתפס את תשומת לבי היה טום ועכשיו אני מבין למה לא אוהבים אותו, הוא פשוט די מטומטם ומעצבן, כמו שצפוי שמישהו שקורא לעצמו ביג.. יהיה. יועף לאלטר גם הוא!!! וכמובן גם ברנדון!!! אז ישארו כמעט רק אנשים שאני אוהב ויהיה קשה! סך הכל אחלה פרק לדעתי

shirakl

New member
את צודקת

טום ממש מעצבן. חוץ מבפרק הראשון, שבו ממש כעסתי על קלרנס, דוקא התחלתי ממש לאהוב אותו, הוא היה נחמד! אבל אין כמו איתן, וגם קלי די חמודה...

delen2

New member
אני חשבתי שהם רוצים להעיף את פרנק

וגם דיברו בינהם בתחרות החסינות. לא הבנתי איך זה הגיע פתאום לקלרנס.שמחתי שטריסה זכתה בחסינות. אחרי כל מה שהיא עברה בסמבורו מגיע לה קצת נחת...

zeg

New member
הושג קונצנזוס, רוצה לסכם...

אחרי קריאה מעמיקה בהודעות המסכמות את הפרק האחרון, הבחנתי שיש פחות או יותר קונצנזוס בין חברי פורום יקר זה, כאשר זה תואם גם את עמדותי כפי שפורטו. זו רק דעתי ולא בהכרח נכון. לכן ברשותכם חברי פורום נכבדים ברצוני לרשום פרוטוקול מסכם: # לקס יצא די מניאק בפרק הזה והראה ביטחון עצמי מופרז וזה הוריד מהפופולריות שלו. הוא מסתמן כמועמד רציני אלא אם בדיוק בגלל זה הוא יועף. # טום הוא טיפוס די מטומטם ומעצבן שסך הכל עוד לא אמר משהו חכם עד היום ופשוט עכשיו זה מתחיל לבלוט. יועף ומהר למרות המבטא הדרומי המיוחד. # טריסה בהחלט הוכיחה יכולת מרשימה והיא בעלת סיכויים טובים לשרוד הלאה, למרות שחלק רואים בהצבעה שלה בגידה. # אית´ן ממשיך לשחק טוב, להרשים ולהיות ווינר אבל בצורה שקטה. כל הכבוד. # קלי שלא שמענו ממנה הרבה קודם, הפתיעה לטובה, וגם אם היא לא מרוצה מהרבה דברים, היר בהחלט חמודה (וכמובן מאוד שווה) והתגלתה כדי מצחיקה בהערות שלה. # ברנדון, טוב אין מה לומר, פשוט מקרה אבוד, הוא משמיץ את כולם ומקטר המון, לא ברור איך הוא עוד שם וגם איך הוא נכנס לסקר הכוסונים (לתשומת ליבכם...) כמו שנאמר פעמים כמו רבות, גם אני אכנה אותו בכינוי שמבזה נשים ועוד יותר גברים, הוא פשוט ביטצ´! # לגבי פרנק לא ברור מה הוא חושב שהוא עושה. אולי הוא מאמין שמספיק לעבוד קשה כדי לנצח ולשרוד, ולא רואה צורך בלהיות בן אדם, להתחבר, לחייך, לפרגן או להתנהג כמו שצריך בחברה אנושית. אולי זו אסטרטגיה שתשתלם בסופו של דבר. כרגע קשה לחשוב עלוי כעל דמות אהודה. זהו בערך, עד לפרק הבא, מקווה שזה די קלע להלך הרוח הכללי. יאללה קים המבוגרת וקלי!!!

Boran

New member
התעלמת!!!

מזה שחצי מהאנשים בפורום אוהבים את טום וחושבים שהוא נחמד ומצחיק. כך שה"פרוטוקול" לא היה ממש אובייקטיבי.

Outlast

New member
אוי, טום דוחה...

והוא ציין שזו דעתו, לא? (ואולי לא, לא זוכרת...)

Optimus_Prime

New member
את הקטע של המבטא

הוא הוסיף רק בזכותי
חח.. אני חושב דווקא סיכום די נכון של הפורום.. דעות אחידות. מה שכן.. לא שמעתי פה בקושי דיבורים על אולד קים .. משום מה נוטים להתעלם ממנה :O הימור שלי לפיינל פור אית´ן, ברנדון, אולד קים וביג טום :O

zeg

New member
השתדלתי

לדווח בצורה אובייקטיבית, ראבאק אי אפשר לזכור הכל. האהבה אל הדביל הזה התבטאה באמת בהערת המבטא. אולי לא מספיק... דווקא הזכרתי את אולד קים בסוף! היא המלכה של הישרדות ובהחלט מועמדת שלי לפיינל 4! עלי והצליחי קים!

shirakl

New member
כמה דברים (חלק מהם ../images/Emo58.gif

לקס בהחלט יצא מניאק, אך הוא לא ממש מועמד להעפה, שכן חוץ מבפרק הקרוב הוא הולך לזכות בכל תחרויות החסינות, ובפרק הבא הוא פשוט ישכנע את כולם שקלי היא זו שהצביעה נגדו, ושהיא בוגדת ולכן צריך להעיף אותה! (איזה טפשים... מה הם מקשיבים לו? היא כזו חמודה!) טום באמת מתחיל לעצבן - הוא גזען מניאק! מאיפה הזכות שלו להיות כזה? ידעתם שבאחד הפרקים תהיה מכירה פומבית של אוכל (כמו שהיה בעונות הקודמות), ואז לאיתן ולטום ישאר כסף בסוף והם יתאחדו ויקנו ארוחת בוקר שכוללת בתוכה חזיר ופנקייק, אז איתן יסכים לאכול רק את הפנקייקס כי הוא יהודי ואז כשטום יבין את זה הוא יקרא לו יהודון! איזה גזען! טריסה הוכיחה יכולת מרשימה, אבל זה עדין לא אומר שהיא תשרוד עוד הרבה הלאה, בכל אופן, אף אחד לא יראה אותה כבוגדת, כפי שציינתי, בגלל שלקס יחשוד בקלי ויגרום לכולם לחשוד בה! איתן מדהים, ומשחק מדהים. קלי ממש מתוקה, והיא בהחלט הראשונמה שקלטה את לקס, אז כל הכבוד לה, וחבל שהיא עוזבת... ברנדון? כוסון????? אוי ואבוי! הוא דוחה אותי! הוא דפוק, רק תלונות יש לו, הוא מתנהג כמו ילד קטן ולא מתאים להישרדות בכלל! פרנק - סתם דביל. הוא חושב את עצמו, אפילו שהוא יודע שאין לו כ"כ סיכוי! מה הוא בדיוק מנסה לעשות? גם הוא לא מתאים להישרדות! קים המבוגרת - שומרת על פרופיל מאוד נמוך ובינתיים מתחבבת על כולם. אסטרטגיה נהדרת, ומה שמעניין הוא שגם איתן, שמשתמש בדיוק באותה אסטרטגיה, וגם היא, יהיו השניים האחרונים! קים הצעירה - היא ממי, אבל מלכתחילה היא לא היתה צריכה ליצור ברית עם החבורה הצעירה של השחצנים, כי אז היה לה סיכוי הרבה יותר טוב. אפילו שהיא מתוקה, הבריתות הקיימות ואלה שהולכות להיווצר לא יאפשרו לה לנצח וגם לא להגיע לשלבים הממש אחרונים! שכחתי מישהו? אם כן, לא נורא...

QuEeN oF mE

New member
דווקא לא.

אני לא מסכימה איתך.. אני אוהבת את טריסה..ואני חושבת שאני אוהבת אותה עוד יותר כי היא הצביעה ללקס. אני לא אוהבת את לקס. וחבל שהעיפו את קלרנס כי הוא היה יחסית חזק בפרק.

למעלה