רוב הזמן נח
Well-known member
פחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!...
בדרך כלל אין התמודדות אמיתית כשיש התמודדות לקדנציה שנייה. גם טראמפ ואובאמה לא עברו התמודדות כשרצו על קדנציה שנייה.האווירה היתה קשה ולא היתה באמת התמודדות במחנה הדמוקרטי כשמינו את האריס אלא משהו כמו הסכמה וזה פעל לרעתם
הם לא האמינו שטראמפ יבחר שובבדרך כלל אין התמודדות אמיתית כשיש התמודדות לקדנציה שנייה. גם טראמפ ואובאמה לא עברו התמודדות כשרצו על קדנציה שנייה.
אבל כבר לפחות שנה אחורה, כולם הבינו שהוא חצי דמנטי. אבל הדמוקרטים עדיין התעקשו שהוא המועמד ושאלה סתם השמצות. ואז רק דקה לפני הבחירות הם סוף סוף הבינו את זה והחליפו אותו.האווירה היתה קשה ולא היתה באמת התמודדות במחנה הדמוקרטי כשמינו את האריס אלא משהו כמו הסכמה וזה פעל לרעתם
הבנו. הבנו. הוא מפגר. הבנו. די כבר. תירגע. לא כולם יכולים להיות גאונים מופלגים כמוני, שחוזים נכונה את תוצאות הבחירות יותר מ-1,000 ימים לפני יום הבוחר ויותר מ-250 ימים לפני מה שהמועמד המנצח בכלל מכריז על עצם התמודדותו כמו מה שאני עשיתי, כשאמרתי שטראמפ ינצח בבחירות 2024 לראשונה כבר בתחילת פברואר של 2022. חלק מהאנשים יהיו כל-כך טיפשים שהם יטעו בנוגע למה תוצאות של בחירות יהיו אפילו ביום הבחירות עצמו. קורע מצחוק, הבנו. די כבר. תירגע. הקפצת את השרשור הזה לפחות עשרה פעמים. רצחת את הבן-אדם. גמרת עליו. השפלת אותו עד אפר ועפר. מה עוד אתה רוצה? זהו. עשית את שלך. זה נגמר. תנוח.
הוא עשה את זה גם לזה שטען שישראל תבליג על ההתקפה האיראנית של 1 באוקטובר כי אין לה ברירה.הבנו. הבנו. הוא מפגר. הבנו. די כבר. תירגע. לא כולם יכולים להיות גאונים מופלגים כמוני, שחוזים נכונה את תוצאות הבחירות יותר מ-1,000 ימים לפני יום הבוחר ויותר מ-250 ימים לפני מה שהמועמד המנצח בכלל מכריז על עצם התמודדותו כמו מה שאני עשיתי, כשאמרתי שטראמפ ינצח בבחירות 2024 לראשונה כבר בתחילת פברואר של 2022. חלק מהאנשים יהיו כל-כך טיפשים שהם יטעו בנוגע למה תוצאות של בחירות יהיו אפילו ביום הבחירות עצמו. קורע מצחוק, הבנו. די כבר. תירגע. הקפצת את השרשור הזה לפחות עשרה פעמים. רצחת את הבן-אדם. גמרת עליו. השפלת אותו עד אפר ועפר. מה עוד אתה רוצה? זהו. עשית את שלך. זה נגמר. תנוח.
אני לא מתנגד עקרונית למה שהוא עושה, אבל הוא מגזים. אז בסדר. שיקפיץ פעם. פעמיים. שלושה פעמים. שיזרה לו מלח על הפצעים. שיאכיל אותו את הכובע טוב-טוב. אבל עשר הקפצות שווא ויותר? די כבר. זהו. הוא עשה מהבן-אדם סמרטוט ועדיין לא הגיע לסיפוקו. כמה אפשר?הוא עשה את זה גם לזה שטען שישראל תבליג על ההתקפה האיראנית של 1 באוקטובר כי אין לה ברירה.
שנה לפחותהבנו. הבנו. הוא מפגר. הבנו. די כבר. תירגע. לא כולם יכולים להיות גאונים מופלגים כמוני, שחוזים נכונה את תוצאות הבחירות יותר מ-1,000 ימים לפני יום הבוחר ויותר מ-250 ימים לפני מה שהמועמד המנצח בכלל מכריז על עצם התמודדותו כמו מה שאני עשיתי, כשאמרתי שטראמפ ינצח בבחירות 2024 לראשונה כבר בתחילת פברואר של 2022. חלק מהאנשים יהיו כל-כך טיפשים שהם יטעו בנוגע למה תוצאות של בחירות יהיו אפילו ביום הבחירות עצמו. קורע מצחוק, הבנו. די כבר. תירגע. הקפצת את השרשור הזה לפחות עשרה פעמים. רצחת את הבן-אדם. גמרת עליו. השפלת אותו עד אפר ועפר. מה עוד אתה רוצה? זהו. עשית את שלך. זה נגמר. תנוח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.