הערפדית השבועית היא:

מיטללל

New member
הערפדית השבועית היא:

התקווה
יאללה הפציצו בשאלות

pain is MY love

New member
שנתחיל? ../images/Emo8.gif

הכירות כללית: שם, גיל, מקום מגורים, עוסק נוכחי.
קצת יותר מעניין: הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים, הדבר הכי רע שקרה לך בחיים.
קצת יותר אישי: מערכת יחסים נוכחית/אחרונה? איך התחיל ואיך נגמר? (אם בכלל...)
לסיכום: כמה זמן את בפורום? ומה את הכי אוהבת בפורום הזה? יאללה לדרך

תשובות

קוראים לי לינוי גרה במבשרת ציון (זה ליד ירושלים) "עוסק נוכחי"? מה?? אני לא מבינה את השאלה.. הכי טוב שקרה לי בחיים- שנולדתי לאמא שלי. הכי רע- לפני שנה המחכנת שלי נפטרה מסרטן. (היינו ממש קשורים אליה) מערכת יחסים אחרונה- אווצ'. טוב, היה מישהו,בערך לפני חודש (אולי קצת פחות).איך זה התחיל? חברה שלי הכירה לי אותו (הם ידידים ממש טובים) והתחלנו לצאת ובאיזשהו שלב הרגשתי שזה-לא-זה. הכל נגמר בזה שפשוט לא דיברנו. מה גם שהוא בדיוק התגייס, אז זה היה הרבה יותר קל.. כמה זמן אני בפורום?? המון!! אני קוראת הרבה הרבה, ובקושי מגיבה- אז אולי בגלל זה אתם לא מכירים אותי. בכל אופן, אני פה כמעט מההתחלה.. מה אני הכי אוהבת בפורום.. אני אוהבת לשמוע את הבעיות פה, ובעיקר את התשובות עליהן..

pain is MY love

New member
הכוונה הייתה

מה את עושה בחיים כרגע- תלמידה בבצפר/חיילת/סטודנטית?...

כמה שאלות

כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך והכי קצרה? מה את מחפשת בגברים? איזה מוזיקה את שומעת? מהם התחביבים שלך? כמה מנות דם עודפות יש לך במקרר ומהו תאריך התפוגה שלהם? (זו שאלה שצריכים לשאול כל ערפד וערפדית) אה ואחרון חביב, האם את מפחדת משום?

תשובות../images/Emo187.gif

מערכת הכי ארוכה- חודשיים וחצי. הכי קצרה- שבוע. (
עושה לי בחילה רק להזכר בזה... בעעעעעע...) מה אני מחפשת בגברים?? וואי, קשה לי לאמר בגלל שזה משתנה. בעיקרון, כל דבר שיגרום לי אושר.
אין לי מנות דם במקרר. אני חיה מדם טרי. מפחדת משום? בוודאי. שום זה דבר שגורם לי רתיעה רבה.

פורים זה החג שאני הכי אוהבת

ותמיד אני מתחפשת לדברים שווים, שאני מכינה בעצמי. בכל אופן, השנה, אני הולכת לשבור מסורת ארוכת שנים, ולהתחפש לסתם דבר שטותי.. אני כנראה אתחפש (עם חברות שלי) לאחת מארבעת העונות. מיטל, למה את מתחפשת?

אני שואלת../images/Emo140.gif

איזה מקצוע את הכי שונאת? איזה מקצוע את הכי אוהבת? באיזה מגמה את? האם את עושה עבודת גמר ועל מה? מה הפדיחה הכי גדולה שעשית בחיים שלך? מה הדבר הכי רומנטי שעשית בשביל חבר שלך?

יש!!!!!!!!! סוף סוף שאלות ../images/Emo13.gif

המקצוע שאני הכי שונאת-ספרות (וגם זה רק בגלל המורה)
הכי אוהבת- מתמטיקה. (ולא,לא השתגעתי..)
אני במגמת כימיה. זה מקצוע שווווווווווווווווווה!!!!!!!!
לא עושה עבודת גמר.
פאדיחה הכי גדולה- הלכתי בממש התלהבות בקניון,באתי להכנס לחנות (בגדים),ממש בהתלהבות, ונכנסתי בזכוכית. (כואב! כואב! כואב!)

קטרפי

New member
סתאם שאלות מפגרות ../images/Emo110.gif

מה עדיף
חורף \ סתיו \ אביב \ קיץ יום \ לילה \ ערב בנים עם שיער ארוך \ קצר עוגיות שוקולד צ`יפס \ ערגליות יאסר ערפאת \ השייח יאסין פחמן \ דו תחמוצת החנקן (זה בגלל הכימיה הייתי חייב
) קוראת
ים¿ מה האייקון האהוב עלייך ב
מה יותר טעים
או
מה ממוצע הציונים שלך מה המפשט שברגע שיגידו לך אותו, את תיתאהבי¿ (למיקרה שייצא לנו פעם להיפגש
) ולסיום, השאלה שאני שואל את כול הערפדים כנקמה על זה ששאלו אותי - מה הפנטזיה הכי פרועה שלך

לא מפגרות בכלל../images/Emo140.gif

הכי עדיף:
עונות- אני אוהבת את כל העונות. הכי הרבה אביב, אח"כ קיץ, סתיו ואחורי זה חורף. (אבל זה משתנה..)
הי עדיף=>יום
בנים עם שיער קצר!!! יש לי פווווול אנשים עם שיער ארוך בבי"ס, אני כבר מתה שיתגייסו (כדי שיכסחו להם כבר את הדשא!)
שוקולד צ'יפס!! בכלל, כל מה שקשור בשוקולד-מבורך!
יאסר עראפת או השייח יאסין? למה לא שניהם? (על משקל הפרסומת "קצין ודוקטור..") וברצינות- למה לא שניהם? (אבל במצב צבירה של גז).
בשום פנים ואופן לא פחמן!! שונאאתתתתתת את כל תרכובות הפחמן האלו! שונאת! מה שמותיר אותי עם דו תחמוצת החנקן (NO2). קרטפי- גם אתה מרחיב כימיה???
קוראת קוראת
. עכשיו אני קוראת את "הנזיר שמכר את הפרארי שלו".
האייקון האהוב עלי ב
הוא
. אבל אני גם מאוד אוהבת את האייקון הזה:
וגם את זה:
מה יותר טעים
/
?? לא יודעת. (אני לא אוכלת מאכלי ים,חזיר, ושאר מאכלים "כשרים").
ממוצע הציונים?? אני לא יודעת. בחיים לא עשיתי ממוצע. אני יכולה להגיד את הציונים האחרונים שלי בתעודה.
משפט שיגרום לי להתאהב בבנאדם? זה לא המשפט שישפיע עלי,כמו האופן שבו הוא יאמר!
פנטזיה? פנטזיה מבחינתי כרגע היא רק שם של גלידה.

קטרפי

New member
תקשיבי ותקשיבי טוב ../images/Emo110.gif

אנחנו פה שואלים את השאלות (*תדמייני חדר חשוך לגמריי חוץ ממנורה אחת שמתנדנדת מהתיקרה*) אם את לא רוצה שאני יקרא לג`ורג`, כדאי לך לשתף פעולה, אחרת את תימצאי את עצמך עמוק עמוק במקום שבחיים לא חשבת שתגיעי אליו. (אבל אני לא לומד כימיה
)

yardenj

New member
שאלת החנקן הייתה טפשית

ברור שתחמוצות חנקן!כל אחד שמביון מהחיים שלו ובכימיה יגיד לך שאין על תחמוצות חנקן!(ובייחוד על בקרוב הממזר שלהם-גז צחוק),אם כבר לשאול שאלת כימיה תשאל-"איזה סוג פילמור עדיף עלייך?" או "באופן אישי,מה עושה לך את זה,פירום ראשוני או שני?"

"איזה סוג פילמור עדיף עליך???"

אולי התכוונת ל"פולימר"? "מה עושה לך את זה- פירום ראשוני או שני"? wtf???? "פירום"?? נדב, רוצה להסביר את עצמך?

yardenj

New member
את קטנה מידי בשביל זה

אולי שתגיעי לי"ב תלמדי תעשיה כימית ופולימרים,והתכוונתי לפילמור.

למעלה