הערפדית השבועית היא:

ירדן- אני בכיתה י"ב!!!!!!!!!!!!!!!!

ואנחנו לא לומדים "תעשיה כימיה ופולימרים". זה אחד מנושאי הבחירה... ואנחנו לא לומדים אותו!

yardenj

New member
מצטער

לא קראתי לך צעירה,לפחות את נהנית מחימצון חיזור,סוכרים וכימיה אורגנית? את לא לומדת גם תעשיה וגם פולימרים?אז מה נשאר לך?סוכרים וחימצון חיזור?

סוכרים,תרמודינמיקה,ש.מ בחמצון חיזור

אלו הנושאי בחירה. חוץ מכל אלו, יש גם אנרגיה, שווי משקל, כימיה אורגנית, ועוד כלמיני שאני לא זוכרת עכשיו.

שאלה לערפדית שלנו.

איזה סוג דם את אוהבת לשתות? דם של בני אדם? דם של לטאות? דם של פילים? איזה סוג?

זה כ"כ דורש שאני אכתוב

דם?? בעעעעעעע.... מרגע זה אני צמחונית. וחוץ מזה,ועכשיו ברצינות- עפ"י היהדות אסור בתכלית האיסור לאכול דם. (לכן מפזרים על בשר מלח (NaCl))(שוב כימיה- מוקדש לירדן)..כי הוא סופח את כל הבעעעעעע... הזה)

Anna Karenina

New member
נויה, למה לדבר על ביצפר, אהה.??

זהו, נגמר!

yardenj

New member
נויה,אל תגלי לה את הסוף!

אבל אם בשי עגנון עסקיננו,אני חושב שאין זה הוגן שלא להזכיר את פרנהיים.

yardenj

New member
אחחחח....את

לא יודעת מה את מפספסת,זה כמעט כמו להגיד שלא למדת ביאליק!

Anna Karenina

New member
כן, אני בטוחה שפספסתי

עונג צרוף. נראה, אולי אני אלמד את "פרנהיים" באופן עצמי, ככה סתם, בשביל הכיף.

../images/Emo10.gif גם אנחנו לא לומדים פרנהיים

המורה שלי פשוט "הימרה" על זה בתחילת השנה.

הגיע הזמן לאמץ את השרירים במוח

ולהמציא שאלות!!!! נו, תשאלו, אני אשתדל לענות על הכל...

black side

New member
לא ראיתי

אם שאלו כבר אבל בכל אופן (נשאל..;)) פנויה עכשיו? מתי היה, אם היה, החבר הראשון שלך? איך איפה מתי וכל מני פרטים הייתה הנשיקה הראשונה שלך? האם את מרוצה מהחיים שלך כרגע?

תשובות עסיסיות..

(או שלא..) תשובה לשאלה הראשונה כתבתי איפשהו למעלה בשרשור הזה.. נשיקה ראשונה. וואי..זה היה מושלם. נתחיל מזה שאני ירושלמית (בערך), ושאין לי ים קל"ב! ככה שכל פעם שהולכים לים זה מאוד מיוחד בשבילי.. זה היה יום שישי בערב,ירח כמעט מלא, נסענו לים/חוף (אני,הוא, חברה שלי,חבר שלו), בהתחלה סתם ישבנו איפשהו דיברנו..ואז פשוט עזבנו את חברהשלי, וחברשלו- והלכנו לטייל על החוף. מפה זה כבר ברור מה קרה. *הבהרה- חלק מהדברים שקרו פשוט לא הוזכרו כי אני באמת לא רוצה להשמע יותר מידי קיטצ'ית. אבל אתם יכולים להפעיל קצת את הדימיון..

למעלה