הערצה להיטלר ברשות הפלשתינית

הערצה להיטלר ברשות הפלשתינית

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-148029-00.html?tag=18-12-26 מעניין איך זה מסתדר לשמאל עם כל השלום שלו

יש ניאו נאצים בכל העולם, בוא נבטל הסכמי שלום

עם כל המדינות שיש לנו איתם הסכמי שלום. בכלל אכפת לך שיש ניאו נאצים פלסטינאים? או שסתם בא לך לדחוף את זה בפרצוף של השמאלנים? כל כך הרבה אנשים פה מדברים על השנאה של השמאלנים ל: מתנחלים, חרדים, דתיים, ימנים וכו'... אני חושב שהגיע הזמן שנפסיק לדבר על השנאה, כי היא הדדית.

noamgk

New member
אני לא שונא שמאלנים,

אני פשוט חושב שהם טועים וסובלים ממחלת עיוורון-מציאות קשה. (אם אין דבר כזה, צריך להמציא.) גם חרדים אני לא שונא, ואני לא מסכים בכלל עם אורח חייהם ודעותיהם הלאומיות. גם ערבים אני לא שונא, אני שונא רק את המחבלים שביניהם ואת אלו מהם שרוצים ברעתנו. וזה הזמן להזכיר אמירה מצחיקה שאמר פעם אחד בפורום, שהוא שונא את החרדים (ש"ס ויהדות התורה) כי גם הם שונאים אותו. זה לא נכון, אצל החרדים והדתיים אוהבים כל יהודי, ולו בשל היותו יהודי. נכון שזה קשה, ולא תמיד נראה, ויש כאלה שלא טורחים לעשות זאת, אבל ככה זה.

מצחיק שכולם התחילו בלהגיד שהם לא שונאים

אני לא האשמתי מישהו באופן ישיר (חוץ מאולי את זה שכתב את ההודעה הראשונה), אני פשוט אומר שאני נתקל בשנאה משני הצדדים, וזה פשוט עצוב.

noamgk

New member
אתה באמת עצוב,

שאתה מפיל את אהבתם של החרדים על המימון שהם מקבלים מהמדינה... ומה עם הערבים, ידידיך, שבאמת "מתים" עלינו (ולוקחים אותנו יחד איתם)? אותם שכחת?

StrengthHonor

New member
כאילו שאת עושה משהו

בשביל למנוע את המימון הזה , לפי מה שזכור לי את סוציאליסטית שמאלאנית , את בעד מימון לא רק החרדים אלא כל הנכשים האחרים , ועידוד יצירת עוד כאלה.

תמיר1991

New member
תמיר זה שם של בת?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני סוציאליסט שמאלני - אך למען העובדים, כל עוד הם יכולים לעבוד.

מכושפת15

New member
אתה בעצם אומר שכן קיימת שנאה

מהצד של השמאלנים לפחות... כי מבחינתי, אני לא שונאת שמאלנים, אני דווקא אוהבת אותם, ככה יש לי עם מי להתווכח

חח, מסכים

אני מסכים שיש שנאה משני הצדדים. את לא ההוכחה שאין שנאה מהצד של הימנים, כי אם כן, אז אני הוכחה שאין שנאה מהצד של השמאלנים. ואני חושב שכשמשתמשים במילה שונא, צריך להשתמש בתיאור של אדם אחד, ולא של ציבור שלם.

למעלה