הערצה להיטלר ברשות הפלשתינית

תמיר1991

New member
בדיוק ככה אני../images/Emo6.gif

אגב מילנה, ברוכה הבאה
(וקצת אירוני שאת מצטטת שני שמאלנים בחתימה...
)

מכושפת15

New member
זה שאני אוהבת את המוזיקה שלהם

לא אומר שאני מסכימה עם הדעות שלהם
ותודה רבה

תמיר1991

New member
אני גם אוהב את המוזיקה שלהם, וגם את הדעות../images/Emo3.gif

ואני יודע שאת לא מסכימה איתם, אבל זה אירוני קצת
אגב, הדעות לא מפריעות לי לאהוב חלק מהשירים של אריאל זילבר, המון שירים שהלחין יענק'לה רוטבליט, וגם לא את המוזיקה של מאיר אריאל עליו השלום. באמנות, ימין ושמאל לא צריכים לשחק תפקיד.

StrengthHonor

New member
טוב זה לא שיש לנו הסכם שלום לבטל

עם הפלשתינים , חוץ מזה כמעט כולם "נאצים" , כי המופתי הזה שלהם שהיה חבר של היטלר נחשב שמה לגיבור לאומי ככה זה לא ש"גם בכל מקום יש נאצים"

הם לא נאצים.

הערבים לא גזעניים, הם שונאים אותנו מסיבות לגיטימיות או לא (תלוי את מי תשאל), אבל יש להם סיבה. אתה לא תראה אותם אומרים שבגלל הדם היהודי המסריח שלך אתה נחות מהם, והם לא רואים את עצמם בתור גזע נעלה.

StrengthHonor

New member
לך תשאל את הערבים בדרפור

בכל אופן לא אמרתי שהם גזענים , פשוט הם "מחבבים" נאצים

הם מחבבים נאצים מבורות

לא מתוך הזדהות אידיאולוגית. ואצלנו אפשר למצוא לא מעט אנשים שצועקים "להטביע אותם בים" או "לא לאפשר כניסת אוכל לעזה" האם זה לא רצח? אתה יכול להגיד שהם שונאים אותנו, ואני אהיה האדם הראשון שיסכים איתך. אבל הם לא נאצים, בנאציזם יש סוג שנאה שאין לערבים, ומזל.

StrengthHonor

New member
זה נכון

בכל אופן ה"בורות" הזאת מסוכנת. כבר ראינו איך מעוותים את כל העובדות בקשר ליהודים ישראל והשואה. יש הרבה מקומות בעולם לדוגמה באמריקה הלטינית שיגידו לך "אתם מסכנים אתם היהודים , הרגו לכם שליש מיליון איש בגרמניה"

רוני13

New member
אותו דבר אפשר להגיד עלינו...

אנחנו לא גזעניים,אנחנו שונאים אותם מסיבות לגיטימיות או לא(תלוי את מי תשאל),אבל יש לנו סיבה. אתה לא תראה אותנו אומרים שבגלל הדם הערבי המסריח שלהם הם נחותים מאיתנו,ואנחנו לא רואים את עצמנו בתור גזע נעלה.

אני לא בטוח

מלבד העובדה שמושג הגזע הוא מאוד לא מפותח אצל האוכלוסיה הערבית, בעוד שאצלנו הוא קיים. תקן אותי אם אני טועה, אבל הערבים רוצחים יהודים בשביל כחלק ממאבק, והרצח שלהם הוא לא המטרה, הוא האצמעי. בעוד שיהודים מסוימים (אי מדבר מהיכרות ולא מהכללה) מדברים על ביצוע טבח.

רוני13

New member
שוב...

יש ערבים שבשבילם הטבח ביהודים הוא המטרה ויש כאלה שבשבילם זה הדרך(לא שזה יותר טוב). ויש יהודים שבשילם להתעלל בערבים זאת מטרה אך יש כאלה שחושבים שיש לנקוט אמצעים נגד ערבים כדי להוקיע מהם את הטרור.

פה אני בטוח שלא

אם תשאל ערבים למה הם טרוריסטים הם יגידו שזה כדי לשחרר את ארץ ישראל. אף אחד לא יגיד לך שהוא פשוט נהנה לרצוח ערבים. אותם יהודים שאני מדבר עליהם, יראו רצח ערבים והגנה מפני טרור שני יסודות שאותם צריך לקיים. הם לא ידברו רק על השמדת טרוריסטים, הם יגידו: "תזרקו את כולם לים".

רוני13

New member
אממ

אתה מדבר על הימין הקיצוני(שלא נדבר מה הם דעותיו של השמאל הקיצוני...). קיצוניים יש גם שם! (לא חסר-וכולם רוצים בהשמדת הציונים)

פלסטיני או כל ערבי

שמעריץ את הנאצים או מתנהג כמוהם הוא בן אדם ממש מטומטם כי הנאצים האנטי-שמים והערבים הם גם חלק מהשמים.

למעלה