הערצה מעוורת!!!

הערצה מעוורת!!!

כמו רובכם גם אני קראתי את הכתבה על האשמות של מנהלי הליקון לגבי העתקה שלכאורה שרית חדד העתיקה מריטה. האשמות עצמן מגוחכות! אנשים באים לראות את ההופעה לא את התפאורה! ריטה ושרית חדד שתיהן זמרות ענקיות בזכות הכישרון שלהם והקול הייחודי שלהן שגורם לאלפי אנשים לרוץ ולקנות את אלבומיהם בטירוף. אך השנה, כשריטה הוציאה את אלבומה "חמצן" הוא לא מכר כמו שציפו, ואפילו איכזב!!! גם בפורום בנענע וגם בוואלה המעריצים כתבו שהמופע החדש של ריטה לא מחדש כלום ושהוא די מרובע. לעומתה שרית חדד הוציאה השנה את האלבום "רק אהבה תביא אהבה" שמכר למעלה מ- 120 אלף עותקים וחגגה עם הפלטינה המרובעת במופע ענק בקיסריה. ריטה כנראה מרגישה שצעירות כמו: שרית ונינט נושפות בעורפיה ומאיימות על כיבוש מקומה, אז מה היא תעשה??? רעש! ולכן, אם התקשורת לא רודפת אחרי ריטה, ריטה תרדוף אחריה. מדובר בהאשמת מטופשות עד ליגלוג!!! תחשבו בהיגיון: למה לשרית להעתיק מריטה??? יש לה כיאורגרפים שהיא עובדת איתם. "היא ישבה לראות את ההופעה של ריטה והחליטה שכזה ריקוד היא רוצה" בקיצור הבל וסרק! בתור סוגיה ציבורית: זה בכלל לא מעניין!!! מזה גנון??? למדינה יש מספיק דברים חשובים מאשר השעמום וזריעת השנאת חינם הזאת. לכו תדעו, אולי מחר נשמע שמדונה טוענת שריטה העתיקה ממנה קטעים שלמים למופע שלה. מופע של כובעים בטח!

מאוד מקומם אותי הדברים שלך

דבר ראשון אני חושבת שאחת הסיבות שהדיסק של ריטה לא מכר הרבה זה לא והערכה אליה ירדה אלא שיותר אנשים מורידים מהאינטרנט קבצי מוסיקה אני הייתי במופע של ריטה ולדעתי הוא מופע מאוד מוצלח ומאוד מאוד יפה עד כדי כך שאני הולכת חודש הבא לאותו מופע שוב אני ממש לא חושבת שריטה מנסה חעשות רעש ודעתי האישית היא ממש לא צריכה להרגיש מאויימת כי וזו דעתי האישית כמובן אבל לא שרית חדד והטח ובטח שלא נינט לא מאיימות עליה לריטה יש איכויות של קול ותנועות שאין לאף זמרת בארץ ושוב זו דעתי האישית

ספשו

New member
את על ג'וינטים???

איך אפשר לשים את נינט,את שרית חדד באותו משפט עם ריטה בכלל??? לפי מה שכתבת,את גרה במאדים!!! ריטה היא הזמרת מספר אחת בישראל...ואין מה להתוכח בכלל!!! איך אפשר להשוות בין ריטה ששרה שירים על אהבה ועל כל הדברים החשובים בחיים,עם מילים ולחנים ממיטב האמנים בארץ לזמרת שהמילים שלה מסתכמות ב: יאללה לך הבייתה מוטי...שלום ותודה...ואל תתקשר אליי אני לא עונה...... פשוט גאונה... ונינט??? עם כל הכבוד...הזמרת בת חודש...וגם זה בקושי!!!!!! אין לה שירים משל עצמה!!! והקול שלה לא מיוחד כל כך! אבל בכל זאת אני מפרגן לזמרת העולה.... אבל אין מה להשוות בין שרית לריטה!!! דבר שני... אני במקומך לא הייתי רץ לתת ביקורת רעה על ריטה בפורום של ריטה, בטח ובטח אם לא בדקת את הדברים שלך!!! אם לא היית בהופעה של ריטה...איך את מעזה בכלל להעביר עלייה ביקורת!!!!!!!!!??????? אם את רוצה להעריץ את שרית,בכיף...תהני לך... אבל חוצפה מצדך ללגלג על ריטה בפורום שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אתם קובעים???

דוקא כן הייתי בהופעה החדשה של ריטה!!! ומכוון שכבר הייתי בהופעות קודמות שלה, אני מסכים עם אלו שכתבו בפורמים של נענע ווואלה שהמופע החדש לא מחדש כלום והוא מרובע- ריטה לא הביאה שום דבר חדש. לגבי "חמצן" שלא שאיכזב במכירות. עובדה שיש זמרת שקוראים לה שרית חדד שהוציאה דיסק קצת אחרי ריטה והוא מכר למעלה מ- 120 אלף עותקים! מה שמוכיח שוב, למרות שיש הורדות באינטרנט וזיופים.... את מי שהקהל אוהב- הוא קונה!!! לדעתי ריטה היא זמרת ענקית! ויש לה יכולות ווקאליות מרשימות! אך שרית חדד לא פחות טובה ממנה באותה בחינה! ואם שופטים על פי מכירות העובדה לפניכם!!! שרית מוכרת יותר! לגבי השירים, גם ריטה וגם שרית שרות על אהבה ועל החיים. זה ששרית הולכת על יותר דאנס פופ למה לא??? למרות ששרית שרה שירים כמו "יאללה לך הביתה" ו"קצת משוגעת" יש לה להיטים שהם עמודי התווך שלה: "כשהלב בוכה/שמע ישראל", "הייתי בגן עדן", "לראות את הכאב" ועוד'.... שירים שמוכיחים את היכולות שלה! לא באתי לשפוט מי יותר טובה!?! רק להראות לכם שאתם שופטים את שרית בגלל הערצה העיוורת שלכם!!! מדובר בהאשמות מוגחכות שמיועדות לצרכי יחסי ציבור ותו לא!

לא שופטת בגלל הערצה עיוורת אלא

בגלל איכויות לא אמרתי ששרית חדד לא זמרת טובה אבל להשוות אותה לריטה ממש אין מה להשוות עם כול הכבוד לשרית חדד שיש לה הרבה מעריצים ומוכרת הרבה היא לא מגיע לפחות בנתיים לא לאכיות הכול של ריטה יכול להיות שעם השנים אם היא תשרוד כמו ריטה הרבה שהים ושוב אני לא אומרת שלא בילתי אפשרי היא תשתפר ואיכות הקול שלה גם תשתפר אבל בנתיים אין מה להשוות

michalm83

New member
בוא ניפגש עם שרית חדד אחרי 15 שנה..

היא עדיין תהיה קיימת?????? היא עדיין תמכור 120 אלף עותקים???? ואגב, מאיפה המילים לשירים שלה, היא עושה אתה בכוונה או שזה בא לה טבעי????? יאללה לך הביתה מוטי.....ואוייי....

עכשיו זה באמת מטופש

ההופעה החדשה של ריטה היא בין ההופעות המוצלחות שעשו בארץ, ברמה של חו"ל- העוצמה וההדהמה שלה, האורות והאופן בו ההופעה בוצעה היא בין המדהימות והמחדשות שהיו בארץ מעולם. למרות שהשירים שריטה הביאה מוכרים חלקם ישנים חלקם חדשים, היא ביצעה אותם באופן מרתק ומדהים מאי פעם, וזה לא רק אני אמרתי, רוב הביקורות בארץ, והאנשים שאני מכירה שהלכו להופעה הזו, התרשמו על עמקי נשמתם. ושרית חדד, חמדתי, הרבה פחות טובה מריטה ביכולות ווקאליות. אמנם יש לה את הקטע שלה, ואני חושבת שהיא זמרת מקסימה ויש לה יכולות נהדרות, אבל אין כל השוואה- ריטה כבר עובדת הרבה שנים, היא בשלה, מוכנה, אחרי הרבה זמן של הופעה על במה ושירה, ואי אפשר בכלל להשוות בין הביצוע, הנסיון, והקול שלה. שרית חדד רק בתחילת דרכה, אני ממש בשוק שאת עושה השוואה כזו.

איך אפשר לחשוב כך ??

ריטה אישיות בפני עצמה, וריטה גדולה מהחיים... שרית שונה לגמרי מריטה עם כול הכבוד לה... ריטה אישה שאין לעמוד בפניה...

אני שונאת איך שריטה משחקת אותה

רגישה ושברירית, אני שונאת כאלה נשים, שרית לעומת זאת אחלה בחורה עם קול מדהים,

הא? o_O

ריטה לא משחקת אותה רגישה ושברירית... אבל- היא יודעת להגיש את השירים שנתנו לה באופן הכי מדהים שיש, כלומר יש לה רגישות מיוחדת לאופי של השיר, אם השיר עצוב ומתבכיין כמובן שהיא תביא אותו באופן רגיש, אם השיר גדול וחזק היא תעשה גם את זה.

The Juck

New member
עכשיו תורי.......

לאנשים היום אין כסף לקנות דיסק במחיר של 70 ש"ח.. אבל בסכומים של הדיסקים של שרית בטח שיש כסף..(40 ש"ח) ולמה אנשים כמוך קובעים את איכות הזמרת עפ"י כמות מכירת הדיסקים שלהן....??

מה? מה השטויות האלה?

קודם כל: 1- ריטה לא באה בצעקות על שרית, האמרגנים שלה עשו זאת. 2- מה זה קשור ל"חמצן" ? ההופעה של ריטה לא קשורה לדיסק, ההופעה מכרה הרבה יותר מהדיסק והקשר היחידי שלה לדיסק הוא שיש מתוך הדיסק הזה כמה שירים.... ההופעה מוצלחת פי מאות מהדיסק וחבל שיש אנשים שמקשרים ביננו עדיין אני לא יודעת את הביסוסים להאשמות ואין לי גם כוח להתווכח, אבל לפחות את הטיעונים שלך תביאי עם קצת שכל.

mikels1

New member
ריטה=זמרת טובה אבל לא יותר משרית...

שרית היא הזמרת המוערצת ביותר שיש בארץ!! להרבה אנשים ריטה נשמע כמו איזו זמרת שהייתה בארץ לפני הרבה שנים...

נו באמת

כבר כתבו כאן אני לא אומרת ששרית חדד היא זוועה יכול להיות שהיא אפילו זמרת טובה אבל ריטה פי כמה וכמה ממנה ועוד הרבה יותר לריטה יש יכולות ווקליות ששרית חדד יכולה רק לחלום עליהם אולי עוד 10-20 שנה עם הרבה לימוד וניסיון היא תוכל להגיע לרמה של ריטה אולי !!!!!!!!!! וריטה ממלאת אולמות גם היום ויש לה ניסיון גדול

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif היא לא תוכל!

פיתוח קול זה לא קסם היא לא יעלה את את היכולות הווקליות פיתוח קול באה ליצב את השירה לרדת ולעלות בזמן המתאים וכו' וכו'///

avni avril girl

New member
פיתוח קול

מרחיב את המנעד ומלמד טכניקות שירה. זה לא עושה קסמים. לריטה יש קול מדהייייםםםם היא שולטת בכמה אוקטבות אין לי מושג בדיוק בזה... לשרית יש.... קול... זהו

ספשו

New member
גם את על ג'וייטים???

אם יש דבר אחד שאני שונא - זה שקרנים!! אז לפני שאת נותנת עובדה,כדאי לך מאוד לעשות את המחקר שלך לפני,כדי לא לתת אינפורמציה שיקרית ולדבר שטויות!!! לכל מה שאת כותבת צריך להיות בסיס כלשהו! אני מאוד משתדל לא לעשות הכללות פוגעות...אבל את ואני יודעים מיהו "קהל היעד" של שרית חדד, ולמזלי,קהל היעד הזה הוא ממש לא הרוב!!!
(למרות שאין לי מושג מה הקשר בין מה שכתבת לבין הכתבה שפורסמה...אבל מילא) דבר שני...מי את שתתני פה ציונים לזמרות??? "ריטה=זמרת טובה אבל לא יותר משרית" נהיית מבקרת פתאום??? שוב...זכותך לחשוב מה שבא לך...אבל לא לפזר פה דברים כאילו הם עובדות קיימות בשטח ומובנות לכולם!!!!!! למשפט השלישי שלך אין לי איך אפילו איך להתייחס כי נתת חצי משפט... אני לא מבין איך זה ש"להרבה אנשים ריטה נשמע כמו איזו זמרת שהייתה בארץ לפני הרבה שנים" תומך במה שאת מעלה???!!!??? תחזרי לפורום של שרית חדד ותכתבי שטויות לאנשים שרוצים לשמוע!!!!!!!!

למעלה