הערצה מעוורת!!!

ספשו

New member
ועוד משהו:

למי שאמר לשרית מוכרת 120 אלף עותקים ושריטה בדיסק האחרון מכרה 30 אלף.... להזכירכם ריטה שרה כבר יותר מעשרים שנה!!!!!! אם שרית חדד תהייה קיימת בכלל בעוד חמש שנים אני אהייה מופתע... ובטח ובטח אני אהיה המום אם שרית תוכל להחזיק מעמד 20 שנה,למכור 30 אלף עותקים,להופיע במרץ ברמה עולמית ולקבל כל כל הרבה הערצה!!! כחיזוק לדברייך,צחר - תוסיספי לזה שדיסק של שרית עולה 40 שקל ושל ריטה עולה כפול!!! אז אל תבואו ללכלך את הפורום שלנו בשטויות חסרות טעם!!!!!!!

liomp

New member
אנשים פה לא יודעים מה הם מדברים....

אז ככה לפני שאתם מתחילים עם האשמות אני רוצה להבהיר כמה דברים: ריטה זמרת מעולה!!! יש לה קול מהמם.... והיא שרה שירים איכותיים...!! שרית חדד... חמודה ונחמדה והשירים שלה מתאימים לריקודים במסיבות! אבל המילים?! נמוכות ודפוקת לגמרי!!! מה זאת הרמה הזאת?! "אל תקרא לי סנובית כי אני לא מתנשאת?!" למי איכפת ממך? כאילו סבבה..יש לה קול חביב....אבל אם כבר זמרת....שיהיו מילים בעלות משמעות!!!!! לא סתם מילים פלצניות או צירופי מילים... ונינט... שאני מתה עליה והכל... היא לא שרה שירים מקוריים!! איך אפשר להשוות בין השלושה ששלושתן סגנונות שונים?! ריטה אם לא שמתם לב בשוק דיי הרבה זמן.... וצריך ממש להעריך את זה ואת ההצלחה שלה... והיא תמיד אבל תמיד מצליחה להקסים! עם הקול שלה והנוכחות שלה על הבמה... אז אנשים תקראו את זה לפני שאתם מתחילים לדבר שטויות!!!

why9

New member
תגובה

זה לא מפתיע ששרית מוכרת, כשמוכרים את הדיסק ב-29.9 למי שקונה קורנפלקס (וזה באמת מבצע שהיה) או למי שקונה 5 מוצרים בסופר-פארם. אפשר לקנות את הדיסק גם כדי סתם לתלות מתחת למראה באוטו או על הקיר.........

ספשו

New member
חחחחחחחח

יפה אמרת

הזלזלול בולט!!!

אתם חבורה של פלצנים!!! אין לכם כבוד לאומנים במדינה!!! ההוכחה לכך בהודעות השיטחיות והילדותיות שכתבתם. האמת היא, שהערצה זה דבר מפגר- תיסתכלו על עצמכם!!! אתם מדברים כמו ילדים בני 4, ההודעות שלכם חסרות רמה. בשורה תחתונה המעניין בסה"כ זה המוזיקה!!! ושרית עושה מוזיקה מעולה. כנראה ששכחתם שיש לה להיטים גדולים כמו: "שמע ישראל", "לראות את הכאב", "הייתי בגן עדן" וכו'.... שהמילים שלהם דוקא בעלות משמעות חזקה ויפה מעבר לשירי סרק סטייל: "תפתח חלון נשמת אפי.... או "ואיתו אני מתרוממת.... הסוף נמצא איתנו.... (מילים ללא קשר). לשתיהן יש שירים שהמילים שלהם חסרות משמעות, אך לשתיהן יש גם שירים בעלי משמעות. אז אל תלכלכו! עכשיו למעשה הכותרת הראשונה שלי בהחלט מתאימה לפורום הזה "הערצה עיוורת"!!! זה מה שיש כאן!!!

ספשו

New member
החוצפה בולטת!!!

החוצפה פשוט חוגגת פה אתה בא לפורום של ריטה...מביע את דעתך,מקבל תגובות מאנשים שלא חושבים כמוך...אין לך איך להגיב...אז אתה מתחיל לקלל בלי הכרה... היי...פעם אחרונה ששמעתי מישהו אומר ברצינות למישהו אחר שהוא פלצן היה בגיל 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בכלל לא מבין איך זה שאתה הראשון פה שמנבל את הפה...קורא פה לכולם פלצנים,מתנשא (אגב,עליונות באה מפחדנות!!!),ואז אומר לנו שההודעות שלנו חסרות רמה!!!???!!! אתה בן אדם שיטחי שבטוח שכל העולם סובב שביב דעותיו,ושם מישהו לא מסכים איתו,אתה בורח מתשובה ומלגלג בלי הכרה... אתה תתבגר,ואתה תחזר לפה לפרסם הודעות על רמה!!!!!!!!!!

liomp

New member
כל הכבוד...

יואב אמרת מילים כדורבנות! יפה יפה.... אנשים קחו לתשומת לבכם!

הייתי בגן עדן זה לא של זהבה בן?

רוב השירים הטובים של שרית בכלל לא שלה :/ ואיך את מעזה להגיד שהמילים של ריטה חסרות משמעות? השירים של ריטה, הן הלחן והן המילים, נבחרים בדרך כלל בקפידה, כותבי השירים נעים בין צרויה להב המוכשרת, אהוד מנור, ולפעמים אפילו ריטה בעצמה- מילים מלאות משמעות, רגש. תפתח חלון זה שיר מקסים. אמנם קצת לעוס ברדיו, אבל זה שיר מדהים, המילים בו יפהפיות וספרותיות, איך אפשר להשוות את זה ל"יאללה מוטי לך הבייתה" ? בנתיים רוב הטיעונים של חברי הפורום היו מבוססים, נכונים, ונכתבו עקב מחשבה או עובדות נכונות, הטיעונים על שרית היו חסרי פשר, מוגזמים, וסתם ירדו על ריטה, מי המעריץ העיוור עכשיו? :/

michalm83

New member
תגיד מה הבעיה שלך???

אתה בא לפורום של ריטה, שבשבילנו היא הגדולה מכולן. אז מה אתה מצפה??!?!?!?!!?! אז אנחנו אהבלים שלא מבינים במוזיקה.... לא מבינים בגרוש... סתם אוהבים את ריטה כמו שאתה אומר "הערצה עיוורת"... ואגב, פתח עיתונים, תשמע ביקורות...... אבל לא, כל המבקרים עיוורים, כן, עיוורים מאהבה לזמרת הגדולה מכולן לצמחה במדינה הזו,
הלוואי והיו עוד זמרות שהיו לפחות מגיעות לרמה שלה.
הלוואי שהיו זמרות שנותנות מופע כמו שרק היא יודעת, אבל מה לעשות מדינה קטנה אנחנו.
הלוואי שהיו זמרות שיודעות לרקוד, לשחק ובין השאר גם לשיר.... אבל מה לעשות לא לכולם יש את כל הכישרון הזה.
הלוואי שהיו זמרות שיודעת בין השאר גם לשיר אופרות, אבל מה לעשות, לא לכולם יש יכולות בלתי רגילות האלה....
הלוואי שהיו זמרות שיודעות לשחק גם על במות התיאטרון...אבל לצערי עדיין אין.
הלוואי שהיו זמרות שמוכרות באלבום הבכורה למעלה מ-125 אלף... לצערי עדיין לא קם האדם שישבור את השיא הזה.
הלוואי והייתה הזמרת שמרגע שהתפרסמה (1985) ועד היום נחשבת לזמרת המצליחה ביותר במדינה... הלוואי שהייתה זמרת שמחזיקה מעמד בעסק הקשה הזה כל השנים.....אבל מה לעשות לצערי יש רק זמרת אחת שעדיין עושה את זה... תודו שרק זמרת אחת בישראל יכולה לשחק בהצגות הכי טובות בישראל,לשיר עם התיזמורת הפלהרמונית (ולהיות גדולה מהחיים), לרקוד ולהיות גמישה כמו כל רקדנית מצליחה בישראל וגם בין היתר לשיר על הבמה, להגיש את השירים בצורה הכי טובה, להגיע לרמות של קול של רק היא מסוגלת.... אה ולמלא את האולמות הגדולים שיש במדינה.....גם אחרי 18 שנה בעסק המטורף הזה. חחחח כמה רשמתי...והאמתי עוד לא סיימתי...חחחח ערב טוב לכולם
מיכל

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif האמת

שעד עכשיו נמנעתי מלהגיב, אבל אני מרגיש שאני לא יכול יותר.. לפי מה שראיתי חברי הפורום ניסו עוד להיות נחמדים ולסגור את העניין פה בהסכמה שריטה ושרית חדד הן שתי זמרות שונות ולכן אין להשוואות בינהן. אבל אתה הבאת את זה על עצמך
את האמת המרה. תראה אתה בא לפה ומתרבב, שרית חדד= אושר שמחה. יודע מה, היא לא מספקת משהו מיוחד
כמוה גם אייל גולן וגם כול זמר אחר ואם זאת לא הייתה שרית חדד זאת הייתה כול אחת כי אין בה ייחודיות... השמחה הזאת שאתה מתגאה בה באה מהמוסיקה המזרחית שאני לא מת עליה אבל אין לי בעיה להודות שזאת באמת מוסיקה של שמחה ושל עממיות ופה בדיוק קבור ה
עממיות... כול אחת יכולה להחליף את שרית חדד זה בעצם המוסיקה המזרחית שמחה ועממיות אין שום דבר מיוחד בשרית חדד מה שהיא עושה כול אחת יכולה לעשות ואני אפילו לא מדבר על היכולת הווקליות... לעומת זאת, בריטה יש משהו שהוא אישי שהוא באה ממנה מהאדם עצמו... וההוכחה לכך: אתמול ישבתי בפילהרמונית היא לא שרה שמה שיר פופי קצבי דוגמת "לאלף נמר" או "תפתח חלון" היא שרה ממש אופרה ואני הבנאדם הכי אנטי והיא היא ריגשה ולמה היא ריגשה
בגלל מי שהיא לא פחות ולא יותר
המתיקות , האהבה, אהבה שהיא עושה עם הקהל...
וכן, היכולות המדהימות שלה שמצטער שמורות רק לה
לפחות בזמן זה... נקווה שתבוא אחת מוכשרת כמוה, כי בסך הכל הרווח הוא רק שלנו

למעלה