(העתקתי מפורום אהבה ורומנטיקה)

(העתקתי מפורום אהבה ורומנטיקה)

מה אתם אומרים על המלה ´כוסית´? מחמאה? עלבון? סתם מילה מגעילה?

נועם m

New member
מילה מגעילה

ב-ח-י-י-ם אני לא משתמשת בה! שיא הטמטום הלשוני: להחמיא לאישה דרך איבר המין שלה... פשוט, שיא התחכום... הפמיניזם בהתגלמותו... (נאמר בציניות לעילגים שלא הבינו...) מצד שני, מילה כמו "חתיכה" יותר טובה? למרות שגם בה אני לא ממש משתמשת... אם מישהי נראית טוב אז היא נראית טוב. וזהו.

pain is MY love

New member
מחמאה מחמאה מחמאה

מי שתגיד אחרת פשוט מקנאה שאף פעם לא אמרו לה את זה...

אני ממש מקווה שצחקת..

אחרת.. לא יודעת , זה נראה לי קצת עצוב.. ולפני שתרחמי עלי, אל תדאגי, גפ אני זכיתי "בכבוד" לא פעם

pain is MY love

New member
תעשו לי טובההההה

כשאומרים לך "כוסית" מה את אומרת לעצמך בלב? "שיו איזה משפיל זה! אני כל כך אדומה מבושה אני הולכת הביתה לבכות" או "וואללה ידעתי שהחולצה הזאת מחמיאה לי..." תהיו כנות עם עצמכן. חלאס לשחק אותה פמיניסטיות ויפות נפש אני לא באה חלילה לתקוף כי אני באמת לא רוצה לפתח ריב אבל תהיו דוגרי דוגרי כנות עם עצמכן ותראו שאני צודקת...

נועם m

New member
סליחה?!

נתחיל מזה שפמיניזם ולהיות "נשית" ולהנות ממחמאות שנותנים לך הולך טוב מאוד ביחד, בניגוד לכל אלו שחושבות שלהיות פמיניסטית משמע להיות ביצ'ית אוכלת גברים ומגדלת שערות ברגלים. לא אמרתי שאם מישהו קורא לי "כוסית" אני חשה מושפלת ונעלבת עד עמקי נשמתי. פשוט יש בעיני מילים עדיפות. זה כל הסיפור.

pain is MY love

New member
מסכימה איתך שיש מילים עדיפות

כן, גם אני הייתי מעדיפה שיקראו לי "מלכת יופי" מאשר סתם "כוסית" אבל אין מה לעשות "כוסית" זה ביטוי שבלשון העם הפך להיות לביטוי הפופולארי ביותר לתיאור אישה מושכת עם גוף יפה. עמחה או לא עמחה? זה כבר סיפור אחר...

נסכם את זה ככה:

מישהו שייקרא לי כוסית אולי יעלה לי את האגו, אבל אין מצב שהוא ייקבל את הטלפון שלי (מצטערת, השימוש הזה מעיד על איזשהי רמה) אם חבר שלי ייקרא לי 'כוסית', אני לא יאהב את זה בכלל..

עובדה, תראי...

קוביייייי... תגיד לה
ולפני שאת מרחמת עלי ועל המערכת יחסים שלנו, אז תדעי שהוא מחמיא לי כל כך הרבה שאם הייתי חושבת שכל מה שהוא אומר נכון, אז מזמן הייתי תופסת מעצמי אנגלינה ג'ולי מי-ני-מו-ם

TheWhiteTigris

New member
לא שאני רוצה לסבך אותו...

אבל אני שם מליון דולר שהוא אמר את זה לפחות פעם אחת מאחורי הגב שלך.

Cobe Anan

New member
היי היי היי...

אל תורידי את עצמך לרמה של הגויה הזאת עם השפתיים המנופחות! ובכל מקרה... כן, מרינה, אני נמנע מהשימוש במילה הזאת. נכון, כשאנחנו משתמשים בה ביומיום אנחנו באמת מתכוונים להחמיא, אבל ניתוח לא מעמיק של המילה מגלה את חוסר החן שבה: זאת מילה שמגדירה את ההתייחסות שלנו לאישה כאל אובייקט מיני. אז נכון, כשנהגתי לומר `כוסית`, לא הייתי מתכוון למשמעות הזאת, אבל ככה זה נשמע; ולכן, עם כל הכבוד לפריצה החזקה של המילה לסלנג שלנו, ועם כל הכבוד ליכולת המרשימה שלה להדגיש את התפעלותנו מהיופי הנשי, למדתי למצוא מילים אחרות כדי לתאר יופי. `כוסית` נשאר אצלי בשביל שחקניות פורנו וחברים שמתלוננים על טיולי האופניים הקשים שאני גורר אותם אליהם. זהו.

pain is MY love

New member
טוב רישמית חפרתם!

כולה מילה! מה עשיתם מזה!!!!!!1 רבאק!!!! כוווווווולכם כוסיות טוב?! הנה פגעתי בכל הפורום עכשיו... חלאס לחפור על זה... שיהיה לכולכם לילה טוב והלוואי לכולכם הייתה את אותה כמות אלכוהול בדם כמו שיש לי עכשיו...

Piren

New member
מסכים איתך

אלו שמתנגדות הן או עצורות לגמרי מינית, או שלא מבינות כלום בשפה העברית, או שלא מספיק יפות בשביל לקבל את התואר כוסית בעצמן או פשוט פוציות עם בטחון עצמי נמוך. כוסית, היא מילה שהומצאה ופירושה "בחורה עם גוף יפה". העובדה שהשורש שלה לקוח מהמילה "כוס", לא אומר שכל מה שאנשים רוצים לעשות עם המילה, הוא "להמעיט" מערכה של הבחורה לאיבר המין שלה בלבד. טיפשה, מי שחושבת שהמטרה במילה "כוסית" היא לדבר בכלל על איבר המין שלה. ויש לה הרבה להסביר, אם היא חושבת שהיא צודקת, שבגלל השורה המילה הזו אשכרה מתייחסת לאיבר המין שלה, למה לעזאזל מתכוונים כשאומרים לבחור שהוא "כוסון".
ואם אתן בוכות על זה "שממעיטים בערכיכן" על ידי זה שמציינים את האספקט הפיזיקלי שלכן, אתן צריכות לבכות גם על "יפה", רזה", "שמנה", שנונה", "חכמה" או כל מילה אחרת שמאפיינת בחורה לתוך אספקט יחיד, מיני או לא מיני (ואגב, "כוסית" ו"יפה" הן דווקא מילים שונות מהאחרות, בכך שהן מייצגות מספר רב של מאפיינים פיזיקליים). חוץ מזה, סתם כדי לראות את אפסיות המתלוננות על המילה: כמה מכן פניתן פעם לגבר בקללה "יא זין"? או "איזה זין אתה!", ושלא נדבר על הביטוי האהוב על כולם "אין לי זין אליך" או "נשבר לי הזין". כי גם אלו, "פוגעים בי כגבר שאתן ממעיטות בערכינו ומתייחסות אלינו כאיבר מין .. בוו הוו.. בא לי לבכות כי נפגעתי מהשימוש במילה זין!" ואם אתן רוצות בכלל משהו להתלונן עליו- למה אתן לא מתלוננות שלעשות אהבה - יענתו להזדיין, הוא גם משורש "זינ", ולכשעצמו שם את כל "עול" ומשמעות הסקס על הגברים בלבד, ומשאיר אותכן רק "לקבל זין" ולא ממש חלק אקטיבי באקט הזה... הרי, אם כוסית מדבר רק על כוס, אז להזדיין, מדבר רק על זין... ופעם אחרונה שבדקתי, לכן אין זין (ואני באמת חייב לברר מה יש לכוסונים!)

נועם m

New member
פשוט יפה

שיש לך כזו משנה סדורה לגבי המין הנשי: "אלו שמתנגדות הן או עצורות לגמרי מינית, או שלא מבינות כלום בשפה העברית, או שלא מספיק יפות בשביל לקבל את התואר כוסית בעצמן או פשוט פוציות עם בטחון עצמי נמוך." אתה טוען את זה בתור אישה, או שאתה באמת כל כך יהיר וחושב שבגלל שהכרת כמה נשים בימי חייך אתה יודע את כל התשובות? וסתם לידיעה, גם מעולם לא פניתי לגבר בקללה "יא זין". אבל אולי זה פשוט כי אין לי מספיק בטחון עצמי כדי לעשות את זה... או לחילופין- שאני כל כך עצורה מינית שאפילו להשתמש במילים האלה אני לא מסוגלת. אתה פשוט עצוב.

Piren

New member
נו, מילא

אבל רק הוכחת שה"משנה" שלי נכונה, ואת מאלו שלא מבינות עברית. הרי כבר כתבת, "שיא הטמטום הלשוני: להחמיא לאישה דרך איבר המין שלה..." כמו כן, לא אמרת אם את משתמש במילים וביטויים כגון להזדיין, זיון, נשבר לי הזין וכו' ... ייתכן שאת מאלו שחושבות שהן כאלו פמניסטיות מגינות המין הנשי, שהן לא עוצרות לרגע לחשוב אם מה שהן אומרות באמת קשור לפמניזם, או לעובדה שהן פשוט אטומות ומתנהגות כמו חמור, כשמדובר ב"כבוד" הדימיוני שלהן? למדי עברית, השתמשי בשכל שלך, צאי מהמגננה, ואז הרגישי חופשי לקרוא לאחרים עצובים, כשתפסיקי להיות באמת כזו עצורה ואטומה.

למעלה