מסכים איתך
אלו שמתנגדות הן או עצורות לגמרי מינית, או שלא מבינות כלום בשפה העברית, או שלא מספיק יפות בשביל לקבל את התואר כוסית בעצמן או פשוט פוציות עם בטחון עצמי נמוך. כוסית, היא מילה שהומצאה ופירושה "בחורה עם גוף יפה". העובדה שהשורש שלה לקוח מהמילה "כוס", לא אומר שכל מה שאנשים רוצים לעשות עם המילה, הוא "להמעיט" מערכה של הבחורה לאיבר המין שלה בלבד. טיפשה, מי שחושבת שהמטרה במילה "כוסית" היא לדבר בכלל על איבר המין שלה. ויש לה הרבה להסביר, אם היא חושבת שהיא צודקת, שבגלל השורה המילה הזו אשכרה מתייחסת לאיבר המין שלה, למה לעזאזל מתכוונים כשאומרים לבחור שהוא "כוסון".
ואם אתן בוכות על זה "שממעיטים בערכיכן" על ידי זה שמציינים את האספקט הפיזיקלי שלכן, אתן צריכות לבכות גם על "יפה", רזה", "שמנה", שנונה", "חכמה" או כל מילה אחרת שמאפיינת בחורה לתוך אספקט יחיד, מיני או לא מיני (ואגב, "כוסית" ו"יפה" הן דווקא מילים שונות מהאחרות, בכך שהן מייצגות מספר רב של מאפיינים פיזיקליים). חוץ מזה, סתם כדי לראות את אפסיות המתלוננות על המילה: כמה מכן פניתן פעם לגבר בקללה "יא זין"? או "איזה זין אתה!", ושלא נדבר על הביטוי האהוב על כולם "אין לי זין אליך" או "נשבר לי הזין". כי גם אלו, "פוגעים בי כגבר שאתן ממעיטות בערכינו ומתייחסות אלינו כאיבר מין .. בוו הוו.. בא לי לבכות כי נפגעתי מהשימוש במילה זין!" ואם אתן רוצות בכלל משהו להתלונן עליו- למה אתן לא מתלוננות שלעשות אהבה - יענתו להזדיין, הוא גם משורש "זינ", ולכשעצמו שם את כל "עול" ומשמעות הסקס על הגברים בלבד, ומשאיר אותכן רק "לקבל זין" ולא ממש חלק אקטיבי באקט הזה... הרי, אם כוסית מדבר רק על כוס, אז להזדיין, מדבר רק על זין... ופעם אחרונה שבדקתי, לכן אין זין (ואני באמת חייב לברר מה יש לכוסונים!)