הפאדיחה הראשונה שלי בספרדית

MiAdi

New member
התאפקתי לא לכתוב את המשפט הזה אני.....

השלמתי עם מעוז בינתיים ולא רוצה להתגרות בו שוב

maozeitan

New member
הפאדיחה הראשונה של חברה שלי.

המיקום: סופרמרקט MERCADONA האירוע: עריכת קניות שגרתית הפאדיחה --------- חברה שלי דאז (ממוצא אנגלי) רק התחילה ללמוד פה ספרדית והיא לא כל כך ידעה לדבר ספרדית אבל היא אזרה אומץ ופנתה לקצב (לא למשה בהמשך תבינו למה) משום שהיא רצתה לקנות חצי קילו עוף. וככה היא אמרה תן לי חמש מאות גרם של POLLA (איבר המין הגברי) (במקום POLLO שמשמעותו עוף) אז המוכר מסתכל על המכנסיים שלו לכיוון של האיבר ועושה לה מצטער גברת אין לי כל כך הרבה !!!! (שיווו זה היה אחד הקטעים האדירים)

maozeitan

New member
עוד פאדיחה שהיתה לי.

הייתי עם חברים במסעדה ואז למרק במקום לבקש קוצ'ארה (כף) ביקשתי קוקאראצ'ה וואי וואי המלצר הסתכל עליי לא הבין בכלל מאיפה באתי לו !

כרוני

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כל כך חזק שכמעט נחנקתי מהקורנפלקס של הבוקר....

Viveme

New member
ממש הצחקתם אותי לכמה רגעים! ../images/Emo140.gif

כשאני אתחיל לדבר ספרדית (בטח רק כשאני אסע לחו"ל...) נוכל לעדכן אתכם במצב הפאדיחות שלי......

חחחח שמעו את שלי..

ממש בימים הראשונים שעברנו לגור במקסיקו אני ואמא הסתובבנו ברחוב ונהיינו רעבות אז עצרנו שמה בפיצה האט לאכול פיצה..אמא שלי עדיין לא ידעה ספרדית ואני כמה מילים בודדות.. נכנסו למסעדה וביקשתי פיצה בלי ''חאבון''(סבון) במקום פיצה בלי ''חאמון''(נקניק) והמוכרת הסתכלה עליי מזה מוזר חחחחחחחח...מזה התפדחתי והקט שלא ידעתי למה היא צחקה עליי??!.. בכל מקרה מאז עברו כבר 10 שנים בערך חחח...

למעלה