אוקע..שמזמני טוף.^_^ אחשוב על שם.P:
R rebel girl New member 30/1/06 #18 גדול! אני אוהבת את הדימויים שלך: "כיסא הפלסטיק הלבן בחדר ההמתנה היה נוח כמו מיטת מסמרים"
R Rickenbacker 4001 New member 30/1/06 #22 תודה^_^; זה החלקים שאני הכי או../images/Emo41.gif הבת לכתוב.. P:
D Dooritos New member 30/1/06 #20 יאא איזה מדהיםםם גם אני אהבתי מאוד מאוד את הדימויים שלך ואני פשוט לא יכולה לחכות לפרק הבא את חייבת לכתוב אותו מהר!! נאווו!!!
יאא איזה מדהיםםם גם אני אהבתי מאוד מאוד את הדימויים שלך ואני פשוט לא יכולה לחכות לפרק הבא את חייבת לכתוב אותו מהר!! נאווו!!!
R Rickenbacker 4001 New member 30/1/06 #21 זה מלחיץ כשאומרים את זהXD../images/Emo41.gif מחר יהיה לי המונמומון זמן כדי לכתוב.^^ אבל רוצים להגביל כאן את מס' הפיקים ואני לא רוצה ששלי יבוא על חשבון אחרים):
זה מלחיץ כשאומרים את זהXD../images/Emo41.gif מחר יהיה לי המונמומון זמן כדי לכתוב.^^ אבל רוצים להגביל כאן את מס' הפיקים ואני לא רוצה ששלי יבוא על חשבון אחרים):
ק קרניjack New member 30/1/06 #24 ../images/Emo18.gif עד שלא "מקבלים החלטה" בקשר לפיקים תעלו חופשי כמה שבא לכם
D Dooritos New member 31/1/06 #31 תיזהרי, I know where you live! טוף אני לא אבל אם כן הייתי מאיימת עלייך להמשיך את זה..! [= אז תפרסמי! תודה.
תיזהרי, I know where you live! טוף אני לא אבל אם כן הייתי מאיימת עלייך להמשיך את זה..! [= אז תפרסמי! תודה.