הפגישה הראשונה שלי עם ברטון

Oyster Girl

New member
הפגישה הראשונה שלי עם ברטון../images/Emo23.gif ../images/Emo54.gif

טוב, אז אחרי שאתמול שלחתי מסרים לבערך 50 חברי פורום [וכולי תקווה שלפחות חמישית מהם יחליטו לחזור
], הבחנתי שטווח הגילאים פה נע בין גיל 15 לגיל 30. זה רק מעיד על כמה שהפורום הזה נוגע להרבה מאד אנשים ועד כמה שטים נוגע להרבה לבבות
אז במיוחד בגלל הגילאים השונים, בטוח שלכל אחד יש סיפור ממש מעניין על הפעם הראשונה שהוא ראה סרט של ברטון, או על הסרט שגרם לו לחבב אותו. זה השרשור שלכם לשתף אז לא להתבייש

tali44

New member
טוב אז...

אני הגעתי לטים דרך הסרטים של ג'וני דפ.
בהתחלה לא כל כך הכרתי סרטים של ג'וני ועם הזמן גיליתי שהוא משחק ב"צ'ארלי בממלכת השוקולד" ומדובב ב"חתונת הרפאים" - ששמעתי עליהם לפני כן ורציתי לראות אותם! אז ראיתי את הסרטים האלה ומאד אהבתי את צ'ארלי בממלכת השוקולד". עם הזמן ראיתי את "סליפי הולו","המספריים של אדוארד",בדרך דישדשתי ל"סיוט שלפני חג המולד", "אד ווד" וכמובן, "סוויני טוד". את רוב הסרטים ממש אהבתי, וידעתי שטים וג'וני מרבים לשתף פעולה ושהם שילוב מנצח שכזה. מהתקופה שיצא סוויני טוד, ג'וני וטים התראיינו הרבה ביחד והתחלתי יותר להפנים את הנוסחה: טים&ג'וני =
. הפורום נפתח וכתבתי בו מידי פעם עד שנהייתי פה קבועה. ועם הזמן גוברת הערכתי לטים ברטון!! זה פחות או יותר הסיפור שלי.

adi dion

New member
אני ../images/Emo13.gif

כשהיה בקולנוע את צ'ארלי בממלכת השוקולד, הלכתי לראות עם אמה (אחרי שהיא כל הזמן חפרה לי על ג'וני
) וכשראיתי את הסרט הבנתי למה היא חפרה עליו והתחלתי לאהוב אותו גם חחחח ואני מניחה שאמה גם סיפרה לי על טים ועל זה שהם עשו הרבה סרטים יחד ועם הזמן נתקלתי בעוד סרטים שלו... אח"כ התאהבתי בהלנה, כשראיתי את הסרט החמישי של הארי פוטר, וגיליתי שהם ביחד! אז הבנתי שיש שילוב יותר מנצח מטים וג'וני! טים-ג'וני-הלנה!
(שלא נדבר על זה שכשהייתי קטנה, מאוד אהבתי את כוכב הקופים! אל תשפטו. אמרתי שזה היה כשהייתי קטנה
והיו עוד כמה סרטים של הלנה שאהבתי פעם ולא ידעתי שזאת היא חחח עכשיו הכל התחבר לי
)

Skyller

New member
שלי...

קודם כל שלום לכולם! סליחה, אבל רק כשקיבלתי את המסר בתפוז נזכרתי בכלל שהייתי פה. אבקר לעיתים קרובות יותר בעתיד... להלן סיפורי האירוני מעט (לדעתי, לפחות): לפני כמה וכמה שנים כשהייתי קטנה ופחדנית החלטתי ללכת עם חברה שלי סוף סוף לסרט מפחיד, ושמו "סליפי הולו". ראיתי, פחדתי, שנאתי שנאת מוות והבטחתי לעצמי שלעולם לא אראה אותו שוב! אח"כ (או לפני זה, לא זוכרת) היה בטלוויזיה סרט בשם "הפלישה ממאדים" - סרט מפחיד וגועלי, חשבתי אז, ולעולם לא אראה אותו שוב... ואז ראיתי את "ביטלג'וס", והתלהבתי לגמרי! תוך כדי שיטוטים באינטרנט הבנתי שמי שעשה את הסרט, איזה אחד בשם טים ברטון, עושה בדרך כלל סרטי רוחות כאלו מגניבים ורציתי לראות את הסרטים שלו. וגיליתי שכבר עשיתי את זה. אז ראיתי את "כוכב הקופים", נתתי עוד צ'נאס ל"סליפי הולו" והתאהבתי לגמרי (אגב, קראתי ניתוח ממש מדהים של הסרט, בהזדמנות אני אכתוב כאן חלק ממנו) ומשם השאר הוא הסטוריה. ראיתי כל סרט שלו, כולל "ווינסנט". אגב, מה באמת טווח הגילאים כאן? אני בת 20.

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifלמקרה שאתם לא יודעים

מי זאת האמה הזאת שעדי מדברת עליה זאת אני.. פעם כתבתי פה אבל נטשתי.. כי אני נטשנית פורומים סדרתית..

theEscapist

New member
הסיפור שלי:)

למען האמת, לא סיפור מאוד מיוחד. כשראיתי את צ'ארלי והשוקולד ממש אהבתי את הסרט, אבל לא היה לי שמץ של מושג מי זה טים ברטון. כשראיתי את הסיוט שלפני חג המולד זה היה בשלב מאוחר בחיי (
) וממש אהבתי את הסרט, כי הוא פשוט מתוק, אבל האובססיה הקלה שלי התחילה עם סוויני טוד- פשוט כי זה סרט שמדגים את הסגנון באופן כ"כ חזק, שאי אפשר להתעלם ממנו. או שאתה אוהב, או שאתה לא. אני אהבתי

adi dion

New member
חחחח זה בסדר אל תדאגי..

אני *עדיין* לא ראיתי הסיוט שלפני חג המולד

Snow fairy

New member
:]

האמת היא שבערך בגיל 8 אחותי הגדולה לקחה אותי לספריית וידאו [כל פעם היינו באות ולוקחות סרט לראות ביחד] והיא רצתה לקחת את הסיוט שלפני חג המולד ואני התנגדתי בתוקף כי הייתי בטוחה שזה סרט אימה, אבל בסוף נכנעתי, ראיתי ומאז אני ממש אוהבת את טים ברטון. גם אחותי ממש אוהבת אותו אז ראינו בערך את כל הסרטים שלו ביחד:]. ואני גם ממש חולת מרצ'נדייז אז מי שיבוא אלי לחדר זה גן עדן של סרטי טים ברטון

Oyster Girl

New member
מרצ'נדייז../images/Emo99.gif ../images/Emo54.gif

בקרוב מאד נפתח פה שרשור שבו כל אחד [אם מתחשק לו כמובן] יצלם ויעלה את האוספים האישיים שלו...אני כבר סקרנית

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifטוב נו אם אני כבר פה...

הפעם הראשונה שראיתי סרט של טים. הממ נראה לי זה היה באטמן.. ובתקופה הזאת הייתי בת איזה 6-7 לא זוכרת.. והייתי דיי טום בוי אז ממש אהבתי את זה...ותמיד שיחקתי עם שכן שלי באטמן ורוביןXD..... ואפילו היה לנו משחק של באטמן בסופר נינטנדו שממש אהבתי.. כמובן שאז לא ידעתי מי זה טים כן.. אחרי זה ראיתי המספריים של אדוארד שתמיד אהבתי.. ראיתי הפלישה ממאדים שעשה לי טראומה כי פעם (וגם עכשיו אבל פחות..) ממש פחדתי מחייזרים.. כי חבר של אח שלי אמר שהם אמיתיים אז תמיד פחדתי וכל פעם שהיו אומרים בכלל חייזר הייתה עוברת לי צמרמורת בכל הגוף.. אני מפחדת גם מאי.טי אז שלא תחשבו... ואני לא זוכרת הרבה מהסרט הזה ולא מתכוונת לראות אותו שוב במילא.. בקיצור נתקלתי המון בסרטים שלו ואני חייבת להגיד שכמעט הכל אהבתי.. אבל לא ידעתי מי זה בכלל עד שהייתי בלונדון (ותמיד ראיתי שם דברים של הסיוט שלפני חג המולד ולא הבנתי מה זה ולמה יש כל כך הרבה דברים של זה) ובדיוק יצא צ'ארלי והיה לי העונג להיות נוכחת בפרימיירה (איך אני אוהבת להזכיר את זה כל הזמן..) ואז ראיתי אותו ונזכרתי שזה אותו אחד שראיתי במאחורי קלעים של המספריים של אדוארד כשקניתי את הDVD.. ואז ממש התחלתי להתלהב ולאהוב אותו וראיתי חתונת רפאים והסיוט שלפני חג המולד וסליפי הולו ועוד מלא דברים (וממש אהבתי את הסרטים גם בגלל ג'וני כמובן) ואז קראתי באינטרנט שטים מתכוון לעשות עוד סרט עם ג'וני - סוויני טוד וחיכיתי לסרט הזה כל כך איזה שנה וחצי שנתיים אחרי שקראתי על זה כי הכרתי את הסיפור מאיזה אנסין שהיה לנו פעם במבחן באנגלית שממש אהבתי.. ומאז אני מכורה :) איך חפרתי.. לא נורא..

adi dion

New member
איזו חפירה, מה זה? ../images/Emo3.gif

איך אפשר לפחד מאי.טי? חמוווווווד
חחחח זוכרת שאיך ששמעתי על סוויני, ישר כתבתי לך וללירון במיי ספייס- כל הקאסט של הארי+ג'וני בסרט של טים, חייבים ללכת!!!!! XD

Oyster Girl

New member
היית בפרימיירה../images/Emo99.gif? הכיצד../images/Emo12.gif? ../images/Emo54.gif

שתפי את מי שלא בעניינים [אותי למשל
]

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifאמממ

סתם יצא לי להיות בלונדון באותו זמן... איזה מישהי מפורום הארי אמרה שאמורה להיות פרימיירה של זה אבל לא באמת חשבנו שאשכרה נוכל להיות בזה.. ואז עברנו בלסדר סקוור וראינו שמקשטים לכבוד זה אז החלטנו לנסות.. אז באנו יום אחרי לפרימיירה וחיכינו כמה שעות אבל זה היה שווה את זה
חברה שלי קיבלה נשיקה וחיבוק מג'וני דפ ואני קיבלתי חתימה... אבל טים לא ניגש אלינו בכלל.. למרות שמלא אנשים קראו לו.. שמתי פה פעם תמונה של החתימה לא? או שזה היה בפורום הארי..

למעלה